+1 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Kızlar bir gün durup diğer gün siliyorum ev bana hiç temiz gelmiyor her silmede koltukları çekip arkasını siliyorum maske takıyorum çok hapşırıyorum  süpürürken el süpürgem var elektrikli olmadı için oda snaki her yer daha çok toz oluyor komşular mesela diyor 3 4 güne bir siliyorum her zamn ev mi silinir ben mi abartiyorum yada onlar elektrikli süpürgeyle süpürüyor diye onların evi daha mı temiz kalıyor siz kaç güne bir siliyorsunuz 

24 Cevaplar

+1 oy
(5,126 puan) tarafından
Hafta da 1 kadin gelir heryeri siler supuru toz alir. 

Haftada 1 kez de ben acik yerleri silerim,toz alirim. 

Calisiuorum anca bu kadar oluyo. 

Ama mesela evin daginiksa da gozune pis gozukur. Benim de eskinden oyleydi simdi cogu seyi attim duzenledim de daha sade temiz duruyo.
(98 puan) tarafından
Ne güzel canım keşke bende bulsam temizlik işi bende giderim çok güzel temizlik yaparım ama çevremde öyle temizlikci arayan yok evimde öyle dağınık bişey yok arka odam boş yan odada bi baza var salon bide tm
(5,126 puan) tarafından
Ahh canim bizde buralarda ariyoruz da bulamiyoruz. İs begenmiyolar. Sadece sil,supur,toz al bunlar icin aliyourum yarim gun onu bile begenmiyolar.
(98 puan) tarafından
Yarım gün bile olsa olur benim için armut uygulaması varmış ona bakacam
-Reklam-
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Hergun makina çalışıyor bazen 4 5 kere en az kızım sürekli yerken döküyor bende 2 günde bir silerim 
(98 puan) tarafından
Silmek dışında bende hergün süpürüyorum ama süpürürken sanki tozlar havada uçuyor
0 oy
(2,433 puan) tarafından
Her gün silerım paspas dâhil 
(2,433 puan) tarafından
Senınde temizdir eminim belkide sana öyle gelıyodur canım her gün siliyosan pis olmaz merak etme takıntı haline getirirsin sonra
(98 puan) tarafından
Gelenler tertemizsin diyor ama ben pskolojikmen takıntılıyım
(2,433 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
O zaman sıkıntı yok dediğim gibi sana öyle geliyodur emın ol dağınık pis insan kendine pisim demez☺ genellikle temiz insanlar kendini öyle sanar
(98 puan) tarafından
Yaa aşırı motive ettin pskolojimi rahatlattin teşekkür ederim canımmm❤️
(2,433 puan) tarafından
Ne demek canım her zaman❣️
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hergun robot süpürge çalışıyor bazen 2 haftada bir falan siliyorum hiç cam falan açmadığım için toz da girmiyor eve şimdi sen sorunca ben galiba doğumdan sonra bıraktım kendimi. Bebekten önce hergun silip supururdum çeşit çeşit yemek yapardim
(98 puan) tarafından
Kız şaka mı yapıyon ciddi diyom ben
(322 puan) tarafından
Doğru söylüyor kadın ya armut uygulaması var oradan bulursun ama biraz kendini geliştir
(98 puan) tarafından
Gelistir derken nasıl mesela tam anlamadım
(1,012 puan) tarafından
Yani hurda ile uğraşma böyle şeyler yap diyor çocuk bakabilirsin mesela onda da iyi para var. Ciddiyim gerçekten uygulamanın adı armut
(98 puan) tarafından
2 tane çocuğum var çocuk bakmak zor olur ama dediniz uygulamaya bakacam
0 oy
(3,976 puan) tarafından
Hergun sil süpür toz al tuvalet banyo yıka yapmazsm içim rahat etmez
(98 puan) tarafından
Maşallah diyorum misss gibidir eviniz
0 oy
(9,793 puan) tarafından
Hergun süpürüyom ben. Elektrikli süpürgen niye yok kız Uygun fiyatlı bişey de olsa al kullan diğeri ile çok Zor olmuyor mu. Halı olmayan açıkta kalan heryeleri hergun yüzey mendilli mopla siliyorum. Haftada birde detaylı her yeri siliyorum. Benim bebeler küçük ve çok dağıtıyorlar evi kirletiyor 
(98 puan) tarafından
Eşim eskiden getirdi vardı aslında oda bozuldu hurdaya geri attım inşallah denk düşerse biri satarsa eve getirecek aynen cocukalr çok kirletiyor arkalarında geziyorum korkudan boş bırakamıyorum
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Hergin supururum evi

Hergin olmasa bile 2 günde bı muhakkak

Paspas silme hergin yapmam ama
(98 puan) tarafından
Bende birgün arayla siliyorum bende hergün süpürüyorum
(12,377 puan) tarafından
Kız selmoş ne temiz.gacısın he :)
(18,330 puan) tarafından
Tabi asko düzen hastasiyim özelikle
Herşey düzenli olacak takıntı var maalesef
(12,377 puan) tarafından
Ya ben topluyorum Piraye arkamda dağıtıyor oda oda geziyoruz böyle en son başlangıç noktasına dönüyoruz:,)
(18,330 puan) tarafından
Hahaha yerim ben onu
Kardeşe isim düşündünüz mu
0 oy
(210 puan) tarafından
Sardıkca sarılan bir konu temizlik :) bana 15 günde bir abla geliyor dip köse temizlik oluyor. Gelmeyeceği hafta biz üstten süpürüp toz alıyoruz. Ev batarsa arada robot süpürgeyi çalıştırıyorum o kadar :) Çok ayrıntı bakmamak lazım yoksa evin işi hiç bitmez 
(98 puan) tarafından
Ayrıntı değil aslında da süpürge benim pskolojimi bozdu bende bulabilsem bende gitmek istiyorum temizlik işine
0 oy
(16,865 puan) tarafından
Evimde çıplak yer yok fazla her yer genelde halı. Haftada bir silerim..
(98 puan) tarafından
Bende çıplak sevmiyorum daha çok kirleniyor sanki benimki 1 hafta kalmıyor temiz keşke kalsa ellerine sağlık canım
(16,865 puan) tarafından
Her gün supururum ama makinem iyi çeker
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Keyfim ne zaman isterse cnm:))) belki elektirik süpürgesi olmadığı içindir neden almiyorsun el.süpürgesiyle olmaz zaten tozu ordan alıp başka yere atarsın 
(98 puan) tarafından
Aynen öyle ordan oraya uçuruyor mecbur idare ediyorum canım eşime denk düşerse getirecek inşallah
(1,169 puan) tarafından
O yüzden her gün silme gereksinimi duyabilirsin
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Bende el süpürgesiyle yapıyorum canım her zaman elektrikli ile yapmıyorum ama her gün dip köşe mümkün değil benim için 
(98 puan) tarafından
Hergün benimde  vaktim olmuyor cocukalrla birgün arayla hallediyorum
0 oy
(302 puan) tarafından
Ben her gun supurge acarım oglum saolsun yerlere cok dokuyor dokmese 2 gunde bir supururum 2 3 gunde bir yerleri  silerim 
(98 puan) tarafından
Maşallah canım olsun canları sağolsun 2 tane de bende var benimkiler de öyle
(302 puan) tarafından
Rabbim bagıslasın inşallah benim de iki oglum var küçüğü daha 9 aylık diğeri de 3 yasına girecek
(98 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun senin paşaları da Allah bağışlasın Rabb'im acılarını göstermesin
(302 puan) tarafından
Amin saolun cumlemizinkini inşallah
0 oy
(1,488 puan) tarafından

Vallahi çok takıntılıyım günde bazen 2 bazen 3 kez evi viledayla siliyorum günde iki kez süpürüyorum . Ayda bir halıyı yeniliyorum :( 

(98 puan) tarafından
Birgün de aşırı fazla canım ya eminim evin tertemizdir pskoljikmen sana öyle geliyor siliyorsun takmamaya çalış sal azıcık çünkü aşırı günde 3 defa
(1,488 puan) tarafından
Öyle kuzum ama işte takıntı çok var :(
0 oy
(2,950 puan) tarafından

Yalan Yok her gün siler süpürür haftalık cam silerdim şimdi eşim ne zaman silebilirse veya cekerse 

(98 puan) tarafından
Olsun canım sağlık önemli gerisi boş
0 oy
(2,172 puan) tarafından
İki çocuğum var anca yapıyorum çünkü durmuyorlar canım 
(98 puan) tarafından
Rabbim can sağlığı versin canım sağlıklı olsunlar da
0 oy
(2,995 puan) tarafından
Her gün silip süpürüyorum halıları çırpıyorum toz alıyorum. Bazen günde 3 defa süpürdüğüm oluyor bebekler birşeyler döküyor 
(98 puan) tarafından
Yorumları okuyunca bende hergün silecem galiba birgün ara veriyorum ama o ara verdim günde boş yerleri siliyorum yinede içim rhaat etmiyor
0 oy
(162 puan) tarafından
Hergün sıl supır toz al yaparım. Bazen makine atarım bazen halıları komple kaldırır supurgeyle surpurum 

Her gün kılımlerımı cırparım paspaslarımı cırparım. Ikı haftad abır koktuklarımı yıkarım örtü kullanmayı sevmiyorum gözüme kirli gelir.. 
(98 puan) tarafından
Maşallah enerjiksin canım cocukalrim aşırı hareketli oğlum çok temiz ama kızım çok pis asla örtüsüz kullanamıyorum kızımdan dolayı temiz kalmıyor koltuklar öyle
(162 puan) tarafından
Mecburen enerjiğim canım. Boğa olarak yiyip içip uyumayı isterdim ama ıkı çocuk olunca babamızda aşırı tıtız öyle böyle değil
0 oy
tarafından
Neden elektrikli süpürge yokki bu devirde lüks olması gerekmez en düşük markalı süpürge bile çok iyi çektiriyor.. Ben her ev çektirip siliyorum iç dış kış temizliği yeni bitti halılar perdeler silinmedik yer kalmadı tuvalateti her gün temizliyorum içim rahat etmiyor.. 
(98 puan) tarafından
Vardı aslında bozuldu maşallah ellerine sağlık adana hala sıcak oldu için kış temizliği yapmadım henüz tuvaleti hergün hipolarim bende
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Her gün süpürüyorum, hatta bazen iki kere bile oluyor. Ama her gün silmiyorum, haftada siliyorum. 3 günde birde tuvalet lavobo yıkıyorum. Bir şeyi mecbur yapmak zorunda hissedince yapma isteğim kaçıyor benim
(98 puan) tarafından
Ben mecbur yapıyorum bazen biri gelir biri.eder insanlık hali hastalık vs bişey olur diye
(2,241 puan) tarafından
Evim pis değildir ama temizliği takıntı yapmak çok yanlış geliyor. İleride çocukların içinde problem
0 oy
(175 puan) tarafından
Ben haftada bir genel temizlik her gün toz alıp süpürge makinasıyla çekiyorum zaten çoğunlukla halı var havalar soğumaya başladı çocuklar hasta olması diye halı serdim her yere bana göre önce mutfak toplu olması lazım yoksa ben evi temizlesemde temiz görünmüyor gözümde her gün tuvalet banyo yıkanır toz alınır makina çekilir haftada bi detaylı sil süpür yapılır benim ev fazla batmıyor çok şükür tek bitmeyen çamaşır ütü 
(98 puan) tarafından
Bizim çamaşır hem içerde hem dışarda serili olur ayriyeten makine dolu olur sepette dolu olur hiç bitmiyor adana sıcak hala kışın benim ev tertemiz kalıyor yazın aşırı toz oluyor
(175 puan) tarafından
Ankara serin oluyor 2 gündür yağmurlu buralar çamaşırda dediğiniz gibi hiç bitmiyor zaten heleki çocukların hiç bitmiyor
(98 puan) tarafından
İnşallah burası da serinlesin kışın gözünü sevim
(175 puan) tarafından
İnşallah

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 400 göst.
0 oy
49 cevap 623 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 151 göst.