0 oy
61 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar merhaba 

Bu isimli nakışlı hastane çıkışları sayfalarını inceledim hep ama teslimat hep 20-30 gün 

Biz şuan tayin sebebiyle Geliboludayiz ama pazar günü Çorlu'ya dönüyoruz doğum için bana öyle bir mağaza önerin ki bu hafta gelsin en azından cumartesi yıkayıp utuleyim ki koyayım hastane çantasına 

5 Cevaplar

0 oy
(8,577 puan) tarafından
Çiçek sepetine baktinmi
(48 puan) tarafından
Yok oraya bakmadım iyi hatırlattın bir de oraya bakayım
-Reklam-
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Trendyol genelde 1 haftada teslim ediyor 
(48 puan) tarafından
Orada tam benim istediğim modelden yok ya yada ben bulamadım
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Çanakkale Gelibolu mu ? Bende Lapsekiliyim
(48 puan) tarafından
17 değilde hemen yanında var bitane daha orada e bebek var sanırım başka mağaza da var biz e bebeğe gitmiştik. Aslında hastaneyi de oralardan araştırdım Gelibolu da özel hastane yok çünkü Çanakkalede varmış kadın doğumdan memnun degillermis pek hastane koşulları için de iyi yorumlar yoktu bende Çorlu da karar kıldım oradaki doktorum da hastane de bayağı iyi
(1,916 puan) tarafından
Devlet se zaten büyük konuşmayayım grip olsam gitmem Mehmet akife ozellerde birkaç kişiye gittim iyiydi ama doğum Mehmet akife oldu hiç ilgili değildi ebeler doğumdan korkmadım ama ebeler işi zorlaştırdı bence de burda çok doktora gittim 9 ay boyunca hiçbirini beğenmedim
(48 puan) tarafından
Ne kadar oldu acaba doğum yapalı
(1,916 puan) tarafından
13 ay oldu canım
(48 puan) tarafından
Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Trendyol da çok var canım bence orada ki satıcılara sor, kaç güne kargoya verirsiniz diye
(48 puan) tarafından
Allah Allah ben bulamadım ya tam aradığım gibi
0 oy
(5,558 puan) tarafından
Ben sana vereyimmi canım yaptırdım ben ertesi gün kargoya verdi çokta güzel geldi kargom.
(48 puan) tarafından
Gönder canım oradan bakayım
(5,558 puan) tarafından
Numara yazacam canım bayan zaten ben kendimde yaptırdım kapıda ödemeli 1200 e atayım kendin yaz konuş.
(48 puan) tarafından
Teşekkür ederim mesajını aldım canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
4 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seldablbl (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 227 göst.
0 oy
3 cevap 154 göst.
24 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu

401,252 soru

12,009,276 cevap

36,198 kullanıcı

...