Merhaba anneler bugün çok güldüğüm bir olayı size de anlatmak istiyorum .Eğer ki sizin de varsa paylaşabilirsiniz.Benim telefonuma bildirim gelir hava söyle olacak böyle falan diye.Gece fırtına olacak diye bildirim geldi.Bende eşime dedim gece fırtına olacakmış oğlumuzun üzerini ortelim iyice neyse gece rüzgar sesi geliyor uyandım.Aklima geldi dün ikindi çamaşır serdim akşam tam kurumamis yarın toplarım demiştim.gece aklıma geldi neyse dedim bir şey olmaz sabah toplarım diye .Eşimde sabah namazına kalktı ses yapıyor.Salona doğru gitti o sırada pencereye yağmur vurmaya başladı bende koştur koştur salona koşuyorum. Balkon salonda çamaşırları toplayacağım neyse eşimde bende ışıkları açmadık.Esimle koridorda karşılaştık eşim bir korktu ki normalde hiç korkmaz ses çıkardı ben hala sessiz sessiz sus bebek uyanacak diyorum bir yandan çamaşırlara koşuyorum. Eşimde hatun nereye koşuyorsun diyor camasirlara dedim .Sonra toplayıp yattım.Sabahtan bu yana gülüyorum eşim de diyor ki o refleksle iyiki vurmadım sana diyor.Birde sessiz sessiz gelmişsin diyor bende diyorum koştum kostum:)))))