0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (395 puan) tarafından
ek gidaya gecerken suyu kac gunlukken verdiniz ve miktar ne idi

11 Cevaplar

0 oy
(395 puan) tarafından

En İyi Cevap
koskoca sitede kimse online degil mi yav bugun dizi falan mi var herkes nerde :D
(5,510 puan) tarafından
kizim refluydu cok ekiyordu zirt birt. mide dolup tasiyordu sutumde faydaliyfi demekki ayda 2 kilo ve uzeri aliyordu dr hem fazla kilo aliyor hemde reflusunden sebep surekli besleme su ile kandir diye su verdik 1 aylik yoktu bile. oglanda 6 gun yogunbakimda yatti viktiginda ilac  kullaniyodu zaten su ile veriyorduk . haliyle yogunbakimda verdilermi bilmem 7 gunlukken de o basladi
-Reklam-
0 oy
(16,134 puan) tarafından
Bebek kaç aylık ek gıda zamanı geldiyse su verilmesi gerekiyor. Bilgim yok ama ek gıdaya vaktinden önce başlasada ben verirdim çünkü dışardan gıda takviyesi demek su ihtiyacı oluşur demek 
(395 puan) tarafından
tam tamina 140 gunluk ek gidaya baslamadim henuz yavas yavas arastirma yapiyorum iste
(16,134 puan) tarafından
Bence çay kaşığı ile başla az az ver tadimda olsa gerekli üstelik altı ay yok diyorlar altı ayı geçmiş.
(395 puan) tarafından
kim gecmis canim 4 bucuk aylik su an
(16,134 puan) tarafından
A ben nedense altı ay hesapladım affet çok başım ağrıyor migrenim var sersem gibiyim Yani tadimda olsa bir şeyler veriyorsan su da ver mama verilen bebeklere de verirler su çok sıcak şehirlerde yaz donemine denk gelirse biz çay kaşığı kadar veriyorduk tabi yine de doktor tavsiyesi önemli
(395 puan) tarafından
yok canim ne olacak insanlik hali cok gecmis olsun
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Bu konuda herkes farklı görüşte cnm .

Ben iki dogdugu günden bu yana verdim görümcem hiç vermedi 6 aya kdr.  

Yani bilemedim ne diyim;)
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Kızıl goncalar var kız:)))

Valla ben içtiği kadr verioodum
0 oy
(2,949 puan) tarafından

1 aylıktı vermeye başladım cay kaşığı ile ben hiç emzirmedim hep mama yedi o yüzden erken başladık 

0 oy
(1,741 puan) tarafından
Temmuzda doğdu çok sıcak diye hergün 2 çay kaşığı verdim 3 aylık olcak vermeye devam ediyorum tabi verirken doktora danıştım ver demişti
0 oy
(10,607 puan) tarafından

bu kadın çocuk doktoru canım

image

0 oy
(2,186 puan) tarafından
4 aylık başladık biz sıcaklara denk gelmişti birde diş çıkarmıştı ateşlenince doktor başla dedi ek gıdadan önce su vermeye başladım
0 oy
(62 puan) tarafından
En güzel cevabı sana doktor verir doktorunuza danışabilirsiniz
0 oy
tarafından
6 aya kadar emdi ve mama içti diye su vermedim, zaten kendi de reddetti. Ondan sonraki 3 aydır kaşıkla ve bardakla veriyorum biraz biraz. Biberonla içmez tabi.
0 oy
(575 puan) tarafından
1 aylık oldu sonra çocuk mamadan çeyrek kadar su verdim hep. Ciğer bu susuzluktan kurur allah korusun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 133 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.

401,533 soru

12,018,417 cevap

36,222 kullanıcı

...