0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,853 puan) tarafından
hanımlar iyi akşamlar 

preeklemsi yüzünden doğum yapanlar, sonrasında tansiyon sorunu yaşadınız mı? 

bebeğim 14.5 aylık 2 dir tansiyonum yükseliyor durduk yere. bu kadar süre sonra tekrarlama ihtimali var mı?

yoksa doğumdan 1 ay kadar sonra değerlerim normale dönmüştü 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim 11 ay olucak hala yükseliyor tansiyonum canım 
(13,853 puan) tarafından
maksimum 6hafta sürer diye internette, gittin peki doktora hiç?
tarafından
Kontrole gitmedim canım daha
(13,853 puan) tarafından
doğum zamanı tansiyonumun yükseldiğini anlamadım bile ben, ölçüyorlar en düşük 15 çıkıyor ama ben iyiydim yani. doğumdan sonra da bu şekilde olduysa bilemem ama 2 dir ciddi ciddi hissediyorum. başım ağrıyor, karıncalanma var, kalbim çarpıyor. ihmal etme sen de git canım, gideceğim ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptım, 16 civarındaydı benim tansiyonum. Oğlum 9 aylık oldu.

Şimdi tekrar hamileyim 6 aylık ama tansiyonum yerlerde. Sürünüyorum.
tarafından
Yatabildiğim kadar yatıyorum ama çocukla çok da kolay olmuyor. İnsan bulsam kitliyorum valla çekilecek çile değil şu tansiyon. Güç takat kalmadı hiç. Sen de kendine dikkat et aşırı zorlayan bir süreç tansiyon. Yükselmesindense düşmesi daha iyi, tuzlu yeme dedi doktorum sen de yeme.
(13,853 puan) tarafından
düşük de kötü halsiz yapar, yüksek de fena.
öyle tuzlu yemem aman aman zaten bebeğimle ortak yemek yediğimiz için tuz atmıyorum fazla. ne güzel iyi gidiyordum 2 hafta içinde 2.kez böyle oldu, yükseldiğini de hemen anlayamıyorum sorun orda. doğum yapacağım zaman ölçüyorlar 15-16 soruyorlar bana nasılsın diye, hiç hissetmiyordum sezaryendan sonra da hiç hissetmedim yükseldiğini. gidecem bir doktora inşallah kalıcı tansiyon olmaz
tarafından
Allah korusun kendine oku bolca. Geçmiş olsjn
(13,853 puan) tarafından
teşekkür ederim:)
(112 puan) tarafından
Çok sevindim inanın düşük olmasına yüksek daha tehlikeli ve 2.dogumde neredeyse kesin preeklamsi olur derlerdi bir umut doğdu içime bende 2m bebekten çok korkuyorum preeklamsiyi dibine kadar yaşamış biri olarak inşallah hiç birimizin ki tekrar etmez
0 oy
(112 puan) tarafından
Canım benim 6 ay sürdü bebeğim 3 yasinda hala ara ara yükseliyor bu illet girdi mi çıkmıyor tuzdan ve stresten uzak dur kilonu sabit tut başka yapacak birsey yok inşallah tekrarı olmasın 
(13,853 puan) tarafından
hayatım boyunca tansiyon derdim olmadı, babamda yok annem 60.da tansiyonla tanıştı. bir doğum yaptım maşallah başıma gelmeyen kalmadı. kızımın canı sağolsun ama onun için de iyi olmam lazım
(112 puan) tarafından
Benimde öyle hala toplanamadim  eger çok zorlanirsaniz lütfen destek alin ben 3 kere aldım çok çok iyi geldi sürekli kaygı anksiyete oluyordu geçti çok şükür ama ara sıra yokluyor inşallah büyüdükçe sizinde geçecek <3
(13,853 puan) tarafından
anksiyete şu sıralar yok şükür ama gidecem doktora, korkuttu ister istemez.. bugün gidip tahlil verdim inşallah idrar temiz çıkar sonra dahiliyeye gerekirse nefrolojiye gideceğim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kokerem (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pikachu.53 (1,956 puan) tarafından soruldu

412,276 soru

12,410,941 cevap

44,837 kullanıcı

Kategoriler

...