0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4.5 aylık göz teması var ama kucağımdayken falan etrafı inceliyor çok kurmuyor ama yatarken takip ediyor nesneleri çok güzel takip ediyor acaba normal mi kucakta bakmaması doktora sordım doktor gözümün içine içine bakıyor dedi işte ne bilim artık şu karşımıza çıkan videolardan insanın psikolojisi bozuluyor ben genel olarak yaptıklarını yazayımda sizin bebeklerinizde böylemiydi acaba

Dönmeye çalışıyor 

Sesli gülüyor 

Nesneleri çok güzel takip ediyor 

Beni kapıdan çıkana kadar takip eder

Sosyal gülümsemesi var

Sadece göz teması uzandığında gözlerime bakıyor temas ediyor ama kucaktayken sınırlı hep etrafa bakıyor 

Aguluyor kendi kendine sesler çıkarıyor 

Oyuncakları alıp ağzına götürüyor 

2 Cevaplar

0 oy
(3,927 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni bende oğlum bebekken çok kurardım kafamda o videolar bilinçlendiriyor ama strese de sokuyor insanı. Bebeğin gayet normal kucağında olup etraafi incelemesi normal canim 
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim doktorda beğendi göz temasını ama gel gör ki yerdeyken bakıyor gülüyor sonra etrafı inceliyor yani dikkatini çekersem bakıyor bana kucakta da öyle ama karşısında birisi bakarsa gülüyor bakıyor ama işte insan baya kuruyor kafasında
(3,927 puan) tarafından
Rica ederim ne demek :) Kurmakta haklısın canım kurma kurma kötüyü çekme gayet iyi masalllah.
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Normal canım benim bebeğim de 4 buçuk aylık 
(141 puan) tarafından
Ay içim rahatladı sağolun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 81 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Baby19 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 347 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 90 göst.
+1 oy
8 cevap 102 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nurr3 (21 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...