+1 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (499 puan) tarafından

image

bim bebek maması kullanan var mı kızlar nasıl iyi mi  almayı düşünüyorum fiyatida uygun diğer mamalar çok pahalı 

5 Cevaplar

+1 oy
(151 puan) tarafından
Bende oğlumda kullandım bunu bi sıkıntı olmadı yani hâlâ daha kullanıyoruz
(499 puan) tarafından
Hmm anladım cnm teşekkür ederim kilo alımı nasıl iyi mi peki
(151 puan) tarafından
Kilo alımı sadece emzirme döneminde daha iyiydi, 4 aylıkken bıraktı emmeyi. Ondan sonra mamaya geçtik Aptamil kullandık Bebelac kullandık deneme amaçlı bunu da aldık sıkıntı yapmayınca buna devam ettik. Kilo alımı da normaldi yani öyle ahım şahım kilo yaptı diyemem. Hareketlenince de kilo alımı sabitlendi şuan 1,5 yaşında hâlâ kullanıyor ama 1 yaşındaki kilosuyla aynı yani canım
(499 puan) tarafından
Hmm anladım cnm bende ilk Aptamil kulandim çok pahalı die bide Grami az diye Bebelac kullanıyorum şuan bimdekide fiyati iyi uygun geldi gramajida cok olunca onu bı deneyeyim dedim
(151 puan) tarafından
Aynen canım, bi dene baktın sıkıntı oluyor çocuğa, ondan sonra bırakırsın. Sonuçta denemeden bilemezsin
-Reklam-
+1 oy
(296 puan) tarafından
Ben Bebelac kullanıyordum sonra esim bunu almış kizmiyayım ona diye bebelac kutusuna koymuş çünkü kızıyordum ona başka alma diye sonra mama yaptim normal çocuk bir çekti daha da içmedi kustu minnacık içtiğinide beni kandırdı ama bebisimizi kandıramadı hahahha:D
(499 puan) tarafından
Hmmm anladım bebeğin tadını beğenmedi sanirim bende şuan Bebelac veriyorum bunun fiyatı uygun diye almayı düşündüm
(296 puan) tarafından
Bebekten bebeğe değişir eğer içiyorsa şuan vermeye devam et benim eşimde uygun diye almıştı bunu ama yemedi bizimki etrafta bebekde yoktu çop oldu mama
(499 puan) tarafından
Hmm anladım cnm
0 oy
(3,487 puan) tarafından
Doktor mu demişti tam hatırlamıyorum hepsi aynı şey vs bari keçi sütlü olanı kullanın denmişti. Bir süre kullandık bütçeyi aştıktan sonra hero baby geçtik o zamanlar bundan da uygundu şimdi nasıl bilmiyorum. Oğlum keyfi içiyordu kötü bir yan etkisi yaşamadık. Uygunluk için soruyorsan hero baby ile bi kıyaslayabilirsin
(499 puan) tarafından
Diğer mamalar çok pahalı ve 400gr yada 250 Gr oluyor,bimin maması fiyati çok iyi geldi almayı düşünüyorum sormak istedim ,bunu kullandınız mi siz yani olmadı hero baby de bakarım
(3,487 puan) tarafından
Bi kaç kez almışızdır bazen geç saatte gerektiği için canım bir dene mesela benimkine de bebelac iyi gelmemişti değişiyor bebekten bebeğe sen farkedersin gazı falan artarsa
(499 puan) tarafından
Anladım cnm olmadı bunu alirim bebeğime iyi gelirse buna devam ederim
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Ben 1 yaştan sonra geçtim buna 1-2 ay verdikten sonra kestim yani ahım şahım bişey değil öyle ki mideyi dolduruyo
(499 puan) tarafından
Hmm anladım cnm gaz fln yapmadı dimi bide kilo aldırıyor mu
(1,810 puan) tarafından
Benm oğlana kilo yapmadı cnm
(499 puan) tarafından
Hmm anladım cnm teşekkür ederim
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Bn şuan kullanmıyorum ama mama kullanırken bunuda kullanmıştım ve oğlum sevmişti 
(499 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
3 cevap 44 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meriii (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 347 göst.
+1 oy
1 cevap 35 göst.