0 oy
121 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,434 puan) tarafından
Kızlar pazar kışlık alicam ayakkabisida zor girmeye basladi ayagina kışın malum daha kalın coraplar kullaniyoruz spor ayakkabimi alsam yoksa bot mu alsam bilemedim 29 aylık havalar aşiri soguk olmazsa parka cikariz bi

6 Cevaplar

0 oy
(1,462 puan) tarafından
Ben gecen sene kısa girerken 2 yasini geciyordu. nasılsa cok dısari cikmiyoruz diyerek spor ayakkabisi almistim. Bu Yazda kullandi. 
(5,434 puan) tarafından
Spor ayakkabi daha iyi olur demi bot icin erken daha sanki
-Reklam-
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Cok gezen cok disari cikan biriysen canm bot al derim ama yok arabamz var heryere arabyla gideriz cokta gezmem dersen spor ayakkabi al derim.
(5,434 puan) tarafından
Yok canim anneanne babaanne ayda bir gun arada park hafta da 1 pazar bu kadar cikiyoruz
(2,576 puan) tarafından
Ozaman spor ayakkabi al derim canm bulundgnz yere kar falan cok yagiyormu buda onemlu tabi
(5,434 puan) tarafından
Gecensene yagdi gecti tutmadi bu sene nasil.olur bilmiyorum bazen cok yagiyir bazen tozup geciyor
0 oy
(12,758 puan) tarafından
Valla bizim arabamiz var. Okulda dibimde hemen. O yuzden ogluma daha hic bot almadim 4 yasinda şuan. Kapidan arabaya biniyoruz okula avmye anneanne babaanne. Direk eve giriyosun zaten kapidan. O yuzden hic gerek duymadik ve bana bilekli oldugu icin cocuga rahatsiz geliyo nedense
(5,434 puan) tarafından
Bizimde arabamiz var canim ama parka cikariz diye düsündum havalar asiri soguk.olmadiginda geri kalan heryere arabayla gidiyoruz bizde
0 oy
(674 puan) tarafından
Kısa bot aldım ben bu senede olur diye tahmin ediyorum kar vs yoktu 

Bu sene kar olursa uzun aliriz artık 
(5,434 puan) tarafından
Bizim bu taraftada fazla yagmiyor gecen sene birikmedi bile canim ama bellide olmaz
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Bem outdoor spor ayakkabi aldim sonbahar icin harika.
(5,434 puan) tarafından
Soguk alir mi canım nasil
(3,058 puan) tarafından
Outdoor spor ayakkabjlarin tabani daha kalin normal spor ayakkabsindan
(3,058 puan) tarafından
Aykkabiciya gidip outdor derseniz inceleyebilrsnz o spor ayakakbjsini netten bakablrsnz
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Geçen sene 1.5 2 yaşındaydı ananesi bot aldı iyi oldu giydi. Sporlarla üşüyebilir. Sonra yazın biz spor aldık.ama onlar delikli kışın üşür.. Geçen seneki botları oluyor şimdilik ..sende bakabilirsin üşütmeyecek gibilere 
(5,434 puan) tarafından
Bot bakayim o zaman canim sadece yurume olarak parka cikariz arabayla gidiyoruz ama heryere bakayim genede

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 114 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.
15 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,075 puan) tarafından soruldu