0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Nasıl yapcam bilmiyorum gündüz öğlen uykusunu kestim gece hemen yatağa girerdi. Şimdi de eşim dedi  öğlen uyut çocuğa yazık dedi yine yatırmaya devam ettim sadece 1 saat felan ama gece nasıl olcak sizler nasıl yapıyorusunuz hala salliyark uyutuyorum ve buna dahil bide 3 aylık bebem var . Bana bir akıl verin kızlar ne yapmam lazim 

8 Cevaplar

0 oy
(5,977 puan) tarafından
Uyusun diye yatak odasina getirdim kendi oturma odasina kacti gunduz 1 saat uyudu esnemekten agzi yirtilcak ama hala direniyor oyuncaklarini da aldik geldik odaya ama genede kacti babasida uyudu duzgunce yatsa dinlencek ama yatmiyor sıpa 
(11 puan) tarafından
Aynen kız valla bı dyo babam sallayıp uyutsun sonra bana geliyor
-Reklam-
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Şuan zorla uyutuyorum 25 aylik oldu bebekliginden beri uykudan çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedim uykudan nefret ediyor bı fuzen oturamadi zorla uyuttum hep öğlen uyutmasam gece kalkiyor huylaniykr ay bilmiyorjm valla uyutsam öğlen geç yatıyor 
(3,135 puan) tarafından
Aynıyız yaa doğduğundan beri sıkıntı bu uyku bize, öğle uykusu istemiyor yaptirmasam dayanamıyor akşam erken uyuyor geri kalkıyor ama , hiç uyutmasam 9 10 gibi uyusa gece berbat geçiyor bı türlü rahat uykuya dalmıyor
0 oy
(768 puan) tarafından
Öğlen uyutmuyorum akşam uyuyor 10 aylık bebeğim var o da zor uyuyor öğlen uykusunu bırakmakta hatamı yaptım bilemedim ama gündüz uzun gece kısa ne yapıcam bilmiyorum canım 
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Vallahi benimki de 2 bucuk yasında gündüz uykusu da yok ama gece yinede zor uyuyor 

Sabah ta 10 11 kadar uyumak istiyor erken de uyandırsam yine gece zor uyuyor  üstelik tüm gün mızmız oluyor 
0 oy
(750 puan) tarafından
23 aylik 2 ay oldu sütten keseli o zamandan beri kitap okuyarak uyutuyorum birde müzikli uyku arkadasi var onu aciyorum kitap okuyorum önceden 1 kere okudugum kitabi bazen 1 saat boyunca okuyorum arada esim uyutur sagolsun 
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Tv yi kapatiyorum oyuncaklarrida topluyorum gidip yatiyorum oda geliyo yanima
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Benim bebegim daha küçük ama ablam yeğenlerimi babasına kitlerdi koş babisle koynis koynis uyuyun derdi sarılıp uyurlardi. Baba evde değil ya gündüz sarılıp uyumak hoşlarına giderdi
0 oy
(355 puan) tarafından
Ayakta salladığın sürece gece çok uyanır. Nerede uyuduysa orada uyumak ister. Bende 3 yıl salldım. Sonra kendi yatağında yatmak istedi ve uykuya daldı. Sonra sallanmak istediği zamanlar oldu. Kitap okudum. Onunla inatlaşmadan sallama işini bitirdik. Ve gece uyanmaları bitti. Gündüz uyuduğu için gece geç yatıyor bir o sıkıntı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
9 cevap 118 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,448 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,094 soru