0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (5,233 puan) tarafından

Kız bir nevi doğru ben ergenken çok güzel şiirler kitaplar yazardım hala durur saklarım eşim aslan ve askerdi :)

Bakalım sizinkiler doğru çıkacak mı :)

image

30 Cevaplar

0 oy
(5,233 puan) tarafından

En İyi Cevap

Voleybolcuydum okuldayken de ileriye devam edecektim kolumdan sakatlanmistim bıraktım :)

(1,538 puan) tarafından
Herşey de bir hayır vardır,belkide eşinle tanışmicaktin:D
Mesela eşim polisligi 3 puanla kaçırmış polis olsaydı biz olmayacaktık iyi ki de olmamış:D
-Reklam-
+3 oy
(2,627 puan) tarafından

Terazi nirdeee:'(

(5,233 puan) tarafından
Yokmu kız
+2 oy
(18,075 puan) tarafından
Boğa ')>)

Mimar

Şef hey maşallah:)))
+1 oy
(5,822 puan) tarafından
Cerrah hariç hepsini yaparım araştırmacılık ruhumda var ama kan görünce ben cerrahlık oluyorum o olmaz ☺️
+1 oy
(121,753 puan) tarafından
ikizler.com     
(18,075 puan) tarafından
27 Mayıs.com
+1 oy
(2,145 puan) tarafından
Burç kova meslek mühendis :D yanlış sularda yüzdüğümü biliyordum 
(5,233 puan) tarafından
Kız kovalar başına buyruk çok ciddi işleri yapamaz ama ne bilim yükselenin ne :D
(2,145 puan) tarafından
Terazi:D bize inat de çekil izle neler yaparız neler
(2,145 puan) tarafından
Yükselenimin mesleği bile yok düşün :D
+1 oy
(7,625 puan) tarafından
 Valla  kazı kazmayıda severim ha  yay 
+1 oy
(28,723 puan) tarafından

Yani olabilirde olmayabilir de 

Yay :)

+1 oy
(7,580 puan) tarafından
Akrep Dedektif ve savcı tam benlik :))
+1 oy
(495 puan) tarafından

Hiç bana göre değil meslekler 8-)

+1 oy
(1,116 puan) tarafından
Benden olsa olsa aşçı olur çok iyi bulaşık yıkarım en iyi aşçılar bulaşikcilardan çıkarmış:)
+1 oy
(175 puan) tarafından

Küliyen yalan hahahah hiçbirirde yok aksine piskolojik olarak çöküşteyim öğretmen ay dersler bana uzak diyer ikiside yanımdan geçmez :D

+1 oy
(1,118 puan) tarafından
Koç, mühendisim ama hep dansöz olmak isterdim küçükken :D
+1 oy
(10,547 puan) tarafından
ikizler burcuyum, mühendisim :) 
+1 oy
(621 puan) tarafından
Ressam olmam imkansız ilk okul çocuğu gibi resim yaparım modayı hiç takip etmem sanatçı olacak ses yok zaten yazarlık da bana göre değil başka seçenekler istiyorum :)
+1 oy
(1,926 puan) tarafından
Ne eşimin ne de benim burcuma uyuyor bu meslekler ahaah:))
+1 oy
(432 puan) tarafından

Burcum Başak mesleğim aşçı, temizlikçi,dadı :D

(477 puan) tarafından
Benimde Başak canım hic biri uymuyor
+1 oy
(390 puan) tarafından
Kesinlikle dedektif olurdum (burcum akrep) ;)
+1 oy
(2,098 puan) tarafından
Yengeçteki meslek teyim ikizlerdeki mesleğin okulunu bitirmek üzereyim bitsin ikizler olarak devam edeceğim :) 
(16 puan) tarafından
Canım benim daha fazla sinirlenmemek için sildim paylaşımı yazıların için çok saol sen çok iyi bi insansın sağlıkla doğurursun inşallah bebeğini . Artık burda soru sormıcam kimseye çok hassasım buaralar senin desteğini hala unutmuyorum allah işini rast getirsin [post sahibi hakkını helal et burdan yazmak zorunda kaldım]
(2,098 puan) tarafından
Yok canım sorun değil insanlara takılma orası çok hassas bir bölüm malesef oyüzden agresiflik ler fazla oluyor yani biraz sağlıksal yönden konuşulmasını istiyorlar cinsiyet vs gibi şeyleri konuşulunca gerilim oluyor çocuk sahibi olmayan var cinsiyet ayrımı yapan birde bu aralar hep dalga geçer gibi postlar açıldı mesela erkek istiyor arkadaş kız tahmini yapanlara saldırıyor o yüzden ekstra hassasiyet var  heyecanını anlıyorum bende merak içindeyim mesela ama bazı insanlar yüzünden orda algı farklı yönde şuan en ufak cinsiyet konusu geçince ayrım yapılıypr gibi algılanıyor birde kendi düşüncem bu konuları burda sor orda çok konuşma hem yasak hemde Allah korusun birinin gözü kalır postun birinde hatırlıyorum çünkü kadın yazmıltı benim çocuğum olmuyor cinsiyet paylaşıyprsunuz gözüm kalacak belki düşünmüyormusunuz burda bu kadar gebelik bekleyen varken birde gözümüze sokup evlat ayrımı yapar gibi yazıyorsunuz diye ben o yazıyı gördükten sonra cidden kadınada hak verdim gır gır yapıyorum destek olabileceğim bişi varsa yardımck olmaya çalışıyprum geri kalana karışmıyorum hatta orda sıkı sıkı sürekli konuştuğumuz takipleştiğimiz insanlar var onlarda demişti bana ultrasonu at vs diye ama cidden boşver biri bişi der dedikleri gibi gözü kalır oyğzden atmıyorum bunla alakalı soru dahi sormuyorum hakkım varsa tabiki helal olsun ama takılma yoksa 9 ay sana zehir olur insanoğlu herşeyi diyor malesef ama garibe gitmedi de diyemem o arkadaş en çok cinsiyet yorumu yapıp konuşanlardan biriydi sana tepkisini anlayamadım gereksiz buldum bende kızıyorum bu tarz şeylere sanada söyledim yanlış anlama ama hurafe yok öyle birşey diyip geçebilirdi evlat ayrımıno nerden çıkardığını anlayamadım cidden
(16 puan) tarafından
Bende anlamadım tepkisini canım nazar konusuna bende katılıyorum bende pek paylaşmak istemiyorum olan var olmayan var insan heves eder doğru zaten genelde sorup siliyorum o derece hassasım aslında . Birde o kişide hamile kendiside hep cinsiyetle ilgilş sorular sormuş fotoğraf atmış o daha sinir bozucu . Ben artık sorular kısmına girmeyi düşünmüyorum zaten bayadır bakmıyorum insanlar cıvıtmış cidden bana çok yardımcı olmuştun şuanda olduğun gibi çok sağol çok teşekkür ederim  inşallah ikimiz içinde bu süreçte herşey yolunda gider Allaha emanet ol
(2,098 puan) tarafından
Sende Allah emanet ol canım hiç stres yapma bu arada bende gördüm şimdi foto atmış yaptığıyla dediği çelişiyor malesef
+1 oy
(4,441 puan) tarafından

Kova hizmetçi gündelikçi Hızır :D

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 737 göst.
13 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,625 puan) tarafından soruldu
+2 oy
42 cevap 363 göst.
0 oy
17 cevap 656 göst.
0 oy