0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ilk gebeliğimden bu yana yani ocak ayından beri et  ürünleri tüketemiyorum onun yanı sıra yumurta yoğurt ve sütte dahil, sadece peynir yiyebiliyorum. 

Vejetaryen olan veya olmayan ama benim gibi tüketemeyen arkadaşlar, sizler gebeliğinizde sorun yaşadınız mı, herhangi bir dezavantajı oldu mu? 

5 Cevaplar

0 oy
(5,905 puan) tarafından
9 ay aç gezdim yemek namına ne yesem çıkarıyordum çoğunu yiyemiyordum bile  bebekte sıkıntı olmadı ama ben baya kilo verdim ve çok halsizdim 
tarafından
Ben de epey kilo verdim
-Reklam-
0 oy
(10,687 puan) tarafından
bebek senden alacağını her türlü alır ama sen çökersin. demir takviyesi alabilirsin, baklagil ağırlıklı beslenebilirsin
tarafından
Baklagil tüketiyorum ama ilaç içemiyorum
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Dr um et yiyemiyorum diye ağızda eriyen ilaç yazmıştı siz de Dr a söyleyin protein de almış olasınız. İlacı devlet karşılamıyordu ama 
tarafından
Ben ilaçta kullanamıyorum. Bol bol tahıl meyve ve sebze tüketiyorum
(3,606 puan) tarafından
Bu şeker gibi ama
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Ben kendi yaptığım eti yiyemiyordum dokunduğum için tiksiniyordum. Doktorum hiç yiyemiyorsan takviye yazıyım demişti. Dışarıdan yiyordum veya eşim yapıyordu. Büyük ihtimalle takviye verirler
tarafından
Ben dışardan gelince de başkası yapınca da yiyemiyorum malesef çok kötü bir durum
0 oy
(75 puan) tarafından
Etteki proteini demiri sebzelerde demir ilacından alabılırsın keza hamileyken düzenli kullaanmamız için veriliyor ama ücretli aldıgım lezzetli devletin verdiği iğrenç tat bırakıyor sonra baklagillrriden alabilirsin vitaminlerini yani Türkiye'de vejetaryen olmayan et tüketemeyen bi sürü insan var
tarafından
Ben yumurta yoğurt ve sütte tüketemiyorum. İlaç değilde meyve sebze tahıl Kuruyemiş ağırlıklı besleniyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
25 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 405 göst.
22 Temmuz 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Canannnn.1 (755 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,292 cevap

36,262 kullanıcı

...