+2 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde (1,362 puan) tarafından
Bu ateş bize de gelecek diye çok korkuyorum 

3 evladım var . Hep düşünüyorum. Çok üzülüyorum olanlara. Allah yardımcımız olsun 

18 Cevaplar

+3 oy
(6,686 puan) tarafından
Geliyor zaten gelecekte bu aşikar artık 
(1,769 puan) tarafından
Aşkım çoktan girdiler ülkemize. İki füze atmadılar diye savaşa girmedik mi sence? ABD ve İsrail sıcak savaşa girmeyecekleri ülkeleri içeriden zehirler. Biz zehrini en alâsını yaşıyoruz, yiyoruz, içiyoruz, izliyoruz. Tüm medya onların elinde, TRT de dahil, tüm giyim sektörü onların ellerinde tesettür giyim de dahil (tesettürün en yanlış, en yaşanmaz formuna alıştırdılar Müslümanları), gıda temizlik sağlık sektörü onların elinde. Kızılay'a kan veriyorsun bil bakalım nereden çıkıyor. Diyanet onların elinde. Tarikatlar cemaatler onların elinde, ki sözde cemaat tarikat önderleri İslamın en yanlış formunu gösterip insanları yozlaştırsın. İsrail bize füze atsa ne atmasa ne...
(6,686 puan) tarafından
Yavrum savaş zaten eskisi gibi topla tüfekle silahla olmuyorki sinsi planlarla yapıyorlar bunu
(1,769 puan) tarafından
Post sahibine yazacakken alta yorum olarak yazmışım :) Asimetrik savaş diyoruz biz buna, eskisi gibi topyekün savaşlar yok. Onun yerine çok fazla alanda küçük küçük savaşlar var. Savunma sektöründe çalışıyorum ve maalesef İsrail hakkında çok şey biliyorum :( Biz savaştayız şu an zaten.
-Reklam-
+2 oy
(1,914 puan) tarafından
Belki de linç yiyeceğim ama içimde kalacağına söyleyeyimm. Vatanımızı Rabbim korusun ama savaş çıksa Türkiye den bir insan evladını oraya buraya almazlar. Ülkemde yaşayan mülteci müslüman kardeşlerimiz var ya hani hırsız vatan haini benim ülkemdeki kadına göz diken o müslüman kardeşlerimiz var ya benim Türk bayrağımı yakan üzerine basan kardeşler onların hepsi kendi ülkesinden kaçtığı gibi Türkiye'den de kaçacak. Bence sıra bize de geliyor. Çanakkale de hâlâ savaş izleri duruyor hâlâ bomba izlerini müzeye almaya devam ediyorlar o yoklukta kazandık savaş çıksa yine kazanmak için can veririz evlatlarımız için fakat "Mustafa Kemal Atatürk" vardı o dönemde kaybetmemiz an meselesi gibi geliyor bana bu devirdeki başkanlar kendi menfati için ülkeden uçakla vınnn kaçarlar.
(1,769 puan) tarafından
Mülteciler savaşsın, dimi?
(1,914 puan) tarafından
Benim ülkeme kaçtıysa türk kimliği verildiyse savaşsın. Eski savaşlara baktığımızda kadın çoluk çocuk eli silah tutan herkes savaştı
(1,769 puan) tarafından
Katılıyorum. Çocukları da dahil hiçbirine üzülemiyorum linçleyen linçlesin. Bugün mülteci diye üzüldüğün çocuk yarın ilk sana kurşun sıkacak. Tarihte orta doğu insanının duruşu hiç değişmedi değişmeyecek.
(1,914 puan) tarafından
Benim evladım evlat değil mi şu dönemde oonlara öncelik varken savaşmalılar. Bizden geçindiler senelerdir. Kimse kusura bakmasın fazla merhamet vatana ihanettir
+2 oy
(1,769 puan) tarafından
Aşkım çoktan girdiler ülkemize. İki füze atmadılar diye savaşa girmedik mi sence? ABD ve İsrail sıcak savaşa girmeyecekleri ülkeleri içeriden zehirler. Biz zehrini en alâsını yaşıyoruz, yiyoruz, içiyoruz, izliyoruz. Tüm medya onların elinde, TRT de dahil, tüm giyim sektörü onların ellerinde tesettür giyim de dahil (tesettürün en yanlış, en yaşanmaz formuna alıştırdılar Müslümanları), gıda temizlik sağlık sektörü onların elinde. Kızılay'a kan veriyorsun bil bakalım nereden çıkıyor. Diyanet onların elinde. Tarikatlar cemaatler onların elinde, ki sözde cemaat tarikat önderleri İslamın en yanlış formunu gösterip insanları yozlaştırsın. İsrail bize füze atsa ne atmasa ne...
+1 oy
tarafından
Natodan dolayı bize dokunamazlarda , ülkemizde savaş çıksa adım kadar eminim şehit olacağımızı bile bile savaşırız. Ülkemizdeki insanlar ülkemize aşık ❤️
+1 oy
(3,038 puan) tarafından

Okadar müslüman ülkesi bir olup afedersin sıc... kadar itraili durduramadı. Hele o Arabistan güya zengin krallar ülkesi . Nasıl hesap verecek öbür âlemde acaba . Altın varaklı saraylarında burunlarını çıkaramadı. Hristiyan ülkeleri kadar ayaklanamadılar onlar vede biz. 

Beni Arap lar ilgilendirmez deyip boykot yapmayanlar devam etsin bakalım daha fazla silah aldırsınlar daha fazla destek versinler onları güçlendirmeye:angry: 

+1 oy
(2,541 puan) tarafından
O kadar can gitti gazzede korktun mu hiç .???gelsede bitte bu iğrenç hayat 
(1,362 puan) tarafından
Tabi ki korktum. Elimden ne geliyorsa yaptım yapacağım da .
(2,541 puan) tarafından
Hayat Cook kötü oldu taciz edilen çocuklar tecavüz edilen kadınlar aynısını yapaklere yapan bizim insanlarımız bu duyanin bitmesini o kadar istiyorum ki
0 oy
(1,893 puan) tarafından
Sonra Suriye ordan Türkiye diyor herkes Allah göstermesin 
(1,362 puan) tarafından
Maalesef öyle diyorlar. Rabbim ülkemize düşman ayağı bastırmasın
(1,893 puan) tarafından
Amin canım amin inşallah
0 oy
(414 puan) tarafından
Nasıl yani fılıstınden Lübnan a mı gectıler
(1,362 puan) tarafından
Maalesef evet. Allah kahretsin onları, destek verenleri
0 oy
(2,782 puan) tarafından
Rabbim ulkemize zeval vermesin savas yuzu gostermesin insallah bence turkiyede hazir degil boyle bi savasa israil cok acimasiz
0 oy
(763 puan) tarafından
Sustukça sıra bize de gelecek...
0 oy
(178 puan) tarafından
Bende çok üzülüyorum ve kaygılanıyorum daha doğmamış bebeğim için ne olacak hiç bilmiyorum Rabbim fırsat vermesin inşallah onlara 
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Eşimle konuştuk bugun sıra bize geliyo sanki dedim bize dokunamazlar NATO üyesiyiz saldırması için bizi natodan atmaları gerekiyo dedi bende bunla NATO mato dinlemez soylentiler var dedim korkma diyo
0 oy
(579 puan) tarafından

Bende çok korkuyorum ama 3. Dünya savaşı kapıda Allah herkesi korusun :'(

0 oy
(2,889 puan) tarafından
Saddam Hüseyin benzetmesi yapmışlar Erdoğana 

Saddam huseyini hatirlasin demişler 
(763 puan) tarafından
Burası ırak değil Türkiye unutmasınlar.
0 oy
(5,896 puan) tarafından
Valaha dyorlar Türkiye'de de sıra var demiş inşallah bişey olmaz 
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Savaş deyince içim ürperiyor Rabbim hepimizi korusun zalime fırsat vermesin çocuklarımız için çaresiz bırakmasın bizi inşallah 
0 oy
(265 puan) tarafından
İki çocuğum var dün sabaha kadar rüya girdum üstümüze bomba atıyorlar ay Allah'ım çok korkunçtu
0 oy
(102 puan) tarafından
Çok korkuyorum  Allah korusun dunden beri korkudan yatamadim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
7 Ekim 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Masallah. (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 312 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.