0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından
Kizlar doğumdan sonra çok terlemeye başladım özellikle emzirirken normalde hiç terlemezdim terim kokmazdi hiç deodorant falan kullanmisligim yoktur o yüzden şimdi eşim sürekli iyy ter kokuyosun öte git duş al falan deyip duruyor ama ben duştan çıkınca bile terliyorum utanıyorum artık kendimden kendimi pis biri gibi hissediyorum deodorant vücut spreyi falan aldım ama pek etkili sonuç alamadim sizin önereceğiniz bi ter önleyici veya deodorant markası varmi? 

Lütfen çok acil 

10 Cevaplar

+1 oy
(671 puan) tarafından
Düş sonrası karbonat sür kuzum çok etkili koku ıcın bol bol su iç buda çok önemli

Eşine gelince senın bir yerlerin kokuyor asıl hadsiz de  herşeyin bır söyleme şekli var öte gıt ıyyy nedır
-Reklam-
0 oy
(4,468 puan) tarafından
Sezeryan doğumdan sonra bnde de oldu canım karbonatla çare buldum her duş sonrası sürüyorum kurtuldum şükür 
0 oy
(1,797 puan) tarafından
Rexona clinical protection çok etkili. Bahsettiğiniz kadar koku oluyorsa doğal içerikli roll on'lar zaten fayda etmez. Ama bahsettiğim deodorant da içerik olarak kötü yanı emzirirken bebeğinizi kötü etkileyebilir. Ben yıllardır koku sorunu yaşıyorum. Bende bir rexona işe yaradı ama sonra içime sinmedi, burda gördüğüm karbonati denedim. Gerçekten 24 saat terleme olsa da koku olmuyor karbonat kullanınca.
0 oy
(404 puan) tarafından
buna benzer bi post ben de acmistim cok kotu kokuyordum hic biseyin faydasi olmadi bu arada cunku zamani gelince artik terlememeye ve haliyle kokmamaya basliyorsun gebelikte biriken odem.ter yoluyla atiliyor hormonlardan kaynakli ds koku oluyor bu normal bisey 4 bucuk aylik bebegim artik bu sorun ortadan kalkti ama tam zamanini kestiremiyorum tabi ayrica esinize de sinir oldum da neyse caninizi sikmayin gececk 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Dün bu soruyu ben de sormuştum bitkisel deodorantlar tavsiye edilmisti bunun dışında esin burda olsa ona bir tane patlatmak isterdim biz çocuk doğuracak çocuk bakacaz diye kendimizden vazgeçiyoruz iy öte git mi diyor terbiyesiz. Diyemedin mi yıllardır senin nerelerin kokuyor ben ses etmiyorum. Ay yazacak çok şey var 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Böle bi adamın sakın koynuna girne ..pislik rexona clinical  yeni çıkanindam almanı tavsiye ederim kardesim
0 oy
(4,042 puan) tarafından
Kac aylik bilmiyorum ama geciyo bı yerden sonra. Suan gereksiz kimyasal surme vücuduna canim 
0 oy
(50 puan) tarafından
Tabi emzirirken falan insan çok terliyor sonucta kalori yakiyosun kuzum insanlık hali. Bence eşine de kızma empati kurmalisin. Sen de istemezsin eşinin yer kokmasini söyleyiş tarzı seni üzmüş sen de kirilmakta haklısın 

Ben de her duştan sonra mutlaka kullanırım havalar serinlemesine rağmen o riski göze almak istemem 

Sana önerim rexona clinical var o çok etkili sadece yer kokmayayim dersen 

Ben sürekli kullandığım için daha uygun olan emotion kullanıyorum (lila renk) o da güzel kokuyor kendimi temiz hissediyorum 
0 oy
(3,732 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende her emzirme sonrasi banyo yapmış gibi terledim zamanla azaldi ama emzirme süresince devam etti (8.5 aya yakın emzirdim ,ama sonrasi vucut dengeye gelene kadar devam etti )

Günde 1 tane maden suyu (Soda degil ) tavsiye ederim

Acayip etkili kendinde zaten 2-3 gün içtikten sonra farkı görürsün.Bir zarari olmaz korkma ama fazla tüketme sakın fazlası lohusalikla alakalı olmadan herkese zararlı.

Elinden geldiği kadar kendini usutmeden pamuklu ince giysiler giy ,emzirme aralığında kıyafetlerini incelt ama sırtını üşütme, sık camasir değişikliği gün içinde 2 kez saçlarını yıkamadan suyun altına gir çık zaten emzirdigin için sanada iyi gelir.Bir de bol su ic evet subtuketimi idar yada ter olarak cikar ama bol su tuketimi idrar ve ter kokusunu azaltir.Sut uretiminede faydasi var.

Normal bir durum ,kendinizi üzmene gerek yok ,esinizede süt üretiminden kaynaklidigini söyleyin,anlamıyorsa ne yapalım sana mis kokalım derken çocuğumu emzirmeye bırakayım sende kokuyorsun ama ben sana hiç bu zaman kadar böyle birsey demedim akşama kadar çalışıyor adam ne yapsın diye düşündüm de  de zorla empati yaptır anlasin.

Ben süslü ve kokuya duyarlı biri olmama rağmen :)  hamilelik  emzirme hatta kızım nerdeyse 1.5 -2 yaş aralığına kadar parfüm kullanmadim.Anne kokusu güven algısı aramızdaki bağı etkilenmemek için ve en onemlisi bebegin solunumu icin..Sanada tavsiye ederim..

(3,732 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yok illa anlamıyorsa canım yapacak birsey yok gerekli testleri yapılmış hafif gerçek çiçek kokulu parfumlerden cilt onaylı yani orijinal gerekli testleri tam olarak yapılmış parfumlerden sana hediye alacak
Aaa aklıma gelmişken ben sana hem etkili hemde temizlik kokusuna benzeyen bir tane tavsiye edeyim eşine söyle hediye alsın sana yada sussun chole love ,dp den doldurmasin emzirme sürecinde tehlikeli olur ,alıyorsa orjinali olmalı,kesenin ağzını açmadan bol keseden öylesin böylesin demek kolay.
Hatta terlemekten kecelesen saçların içinde kaliteli temiz içerikli birbsampuan ve saç kremi yine hafif çiçek kokulu ,sürekli nem kaybeden cilt için kaliteli bir nemlendirici sipariş et her ikinizde mutlu olun
Fiyatlarına  da kendi baksın
0 oy
tarafından
Bir süre sonra geçecek canım korkma. Hormonların dengeleniyor. Bende koktuğumu bilmem ama lohusalikta leş gibi hissediyordum kendimi. Neyse ki geçti. Ben yıllardır dove stick kullanirim sabah akşam. Ne zaman rahatsız hissedersem hemen sürerim çünkü en çok kol altından terliyoruz orası kokuyor. Kremsi yapı olduğu için orada kalıyor akmıyor bulaşmiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
30 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde sevvalice (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 22 göst.
12 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 196 göst.

401,983 soru

12,034,112 cevap

36,262 kullanıcı

...