0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından
Kızlar beş aylık bebeğim var hep kucakta ona rağmen akşama kadar hep ilgilenirim oynarım etkinlik yaparım beraber sevdiği şeyler neyse yapar alırız dışarı çıkarız hep sarılırım sevdiğimi söylerim TV telefon anca yarım saat veririm ama yok yine de heryerde beni rezil ediyor niye bu çocuk böyle nankör millet gibi bende telefonu verip oturtrsam daha mı iyi niye bana böyle yapıyor anlamıyorum çok nadir kizmisimdir hep ağlar huysuzluk eder yine sabırla konuşurym ama hiç düzelme yok saçma sapan yerde anlamsızca ağlıyor artık çok yıprandım çok çaresizim biyere gitmek istemiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,669 puan) tarafından
Ben ne yapayım bı akıl verin nerde hata yapıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyide oda çocuk benim ki 5,5 yaşına girdi kardeşi de 2 olucak inşallah ikiside aynı anda ağladığı oluyor kızım zaten günün her saati ağlıyor 
(1,669 puan) tarafından
Çocuk ama bebek değil sonuçta bı sebep olsa neyse hep böyle kardeşten önce de öyleydi hiç düzelmiyor
tarafından
Huyu böyle benim oğlumda sakın bir çocuktu kardeşinden sonra tanıyamaz oldum
0 oy
(2,134 puan) tarafından
3.5 yasında mı bes aylık mı
tarafından
İkinci 5 aylıkmjs
0 oy
(339 puan) tarafından
Senin gibiyim bende 3 yaş ve 2ay kızlarım var büyük olanla asla dışarı çıkamaz duruma geldim 
(1,669 puan) tarafından
Gerçekten artık tahammül edemiyorum ağlıyorum
(339 puan) tarafından
Allah böyle çocuklu annelere sabır versin gerçekten zor
(1,669 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun canım benim
0 oy
(3,514 puan) tarafından
Hepimiz aynı durumdayiz galiba:) 3 yaş ve 3 aylık kızlarım ikisi de aglak ama büyüdü daha fena karakter olarak hep mızmız di 
0 oy
tarafından
4 yaşı dahada beter emin olun 

Bitanede bizde var bende napsam memnun degil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 108 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 55 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,310 puan) tarafından soruldu

411,005 soru

12,369,164 cevap

42,245 kullanıcı

Kategoriler

...