ay dun kaynanam bisey anlatti soklarda dinledim simdi esim 2 kardes 1 tane abisi var o dogdugunda esimin dedesi erkek torunum oluyor diye kurban kesmis kayinvalidem dogum yaparken es zamanli olarak kurbani da kesmisler iste sonra kurbanin karnini temizleyip daha dogrusu o diskiyi cikartip sadece , yeni dogan bebegi yani kaynimi karnin icine sokmuslar bogazina kadar kaynanam da diyor ki bak abin hic hastalanmaz cunku dogar dogmaz boyle yaptik halbuki alakasi yok kaynim hastalandigi zamn en basiti grip 1 ay gecmiyor neredeyse dedim ki cocugu enfeksiyondan oldurebilirmissiniz "yok canim olur mu oyle sey eskilerin bi bildigi var bana da kayinvalidem dedi kizim boyle yapalim diye " ne diyecegimi bilemedim tabiki ne desem kabul.etmedi ben de uzatmadim . Ben oglumu tuzlatmamistim bile aslinda eski sistem buyuyen bebeklere yapilan hic bir seyi yaptirmadim bi nevi laf sokuyor Cok sever kaynimin 2 oglu var ikisini de tuzlamis simdi kucuk olan terleyince inanilmaz kotu kokuyor dedim ki sen bu cocugu tuzlamistin degil mi "evet ama billur tuzla yapmistim istedigim gibi tuzlayamadim ustunkoru suyun icine karistirip gectim buyuk olani iyice ovmustum bak o kokmuyor diyor " ya eski insanlar cok acayip hic biseyi kabul etmiyorlar ama ben cok seviyorum cunku baya guluyorum bu hallerine konudan konuya gectim de neden bu kadar uzun alakasiz seyler anlattim ben de bilmiyorum neyse okudugunuz icin tesekkurler iyi gunler
Bu kadarını ilk defa duydum bunlar çok faydası olmayan şeyler. Ama ben doğal ilaçlara falan ilgiliyim öyle bir şey sanıp geldim Mesela geçen Ulak belgeselinde bir kabile doğum sancısı yaşayan kadınlar için çevrelerindeki ağaçtan ilaç yapıp kullanıyormuş. Keşke hepsini öğrenebilsem
İyi günler .
Çocuk az daha kokoreç oluyormuş
Anaa bebelere kuzu dememiz ordan geliyor demekki hahsjsjjd
402,036 soru
12,035,488 cevap
36,262 kullanıcı