0 oy
126 göst.
Aile kategorisinde (404 puan) tarafından

ay dun kaynanam bisey anlatti soklarda dinledim simdi esim 2 kardes 1 tane abisi var o  dogdugunda esimin dedesi erkek torunum oluyor diye kurban kesmis kayinvalidem dogum yaparken  es zamanli olarak kurbani da  kesmisler iste sonra kurbanin karnini temizleyip daha dogrusu o diskiyi cikartip sadece  , yeni dogan bebegi yani kaynimi karnin icine sokmuslar bogazina kadar :( kaynanam da diyor ki bak abin hic hastalanmaz cunku dogar dogmaz boyle yaptik halbuki alakasi yok kaynim hastalandigi zamn en basiti grip 1 ay gecmiyor neredeyse dedim ki cocugu enfeksiyondan oldurebilirmissiniz "yok canim olur mu oyle sey  eskilerin bi bildigi var bana da kayinvalidem dedi kizim boyle yapalim diye " ne diyecegimi bilemedim tabiki ne desem kabul.etmedi ben de uzatmadim . Ben oglumu tuzlatmamistim bile aslinda eski sistem buyuyen bebeklere yapilan hic bir seyi yaptirmadim bi nevi laf sokuyor :) Cok sever :) kaynimin 2 oglu var ikisini de tuzlamis simdi kucuk olan terleyince inanilmaz kotu kokuyor dedim ki sen bu cocugu tuzlamistin degil mi "evet ama billur tuzla yapmistim istedigim gibi tuzlayamadim ustunkoru suyun icine karistirip gectim buyuk olani iyice ovmustum bak o kokmuyor diyor  ":D ya eski insanlar cok acayip hic biseyi kabul etmiyorlar ama ben cok seviyorum cunku baya guluyorum bu hallerine konudan konuya gectim de neden bu kadar uzun alakasiz seyler anlattim ben de bilmiyorum neyse okudugunuz icin tesekkurler iyi gunler :) 

7 Cevaplar

+1 oy
(404 puan) tarafından

En İyi Cevap
ne kadar ugrassam da bir turlu baslik bulamadim kendi olusturdugunu bile kabul etmedi artik bu yapay zeka tad kaciriyor 
-Reklam-
+1 oy
(1,778 puan) tarafından

Bu kadarını ilk defa duydum:D bunlar çok faydası olmayan şeyler. Ama ben doğal ilaçlara falan ilgiliyim öyle bir şey sanıp geldim :) Mesela geçen Ulak belgeselinde bir kabile doğum sancısı yaşayan kadınlar için çevrelerindeki ağaçtan ilaç yapıp kullanıyormuş. Keşke hepsini öğrenebilsem

0 oy
(1,332 puan) tarafından

İyi günler :D.       

(404 puan) tarafından
ya okudugun icin tesekkurler ben olsam ne anlatiyor bu slk derdim ahahahah
(1,332 puan) tarafından
Estağfurullah asla öyle demem :)
0 oy
(50,556 puan) tarafından
cocugu dürüm yapip yiyeceklermis nerdeyse 
(404 puan) tarafından
hic sorma o diski dolu seyin icine nasil sokup cikardilar valla ben anlamadim
0 oy
(3,250 puan) tarafından

Çocuk az daha kokoreç oluyormuş :D

(404 puan) tarafından
hic sorma keske.deseydim biraz da kimyon koysaymisiniz
0 oy
(152 puan) tarafından

Anaa bebelere kuzu dememiz ordan geliyor demekki hahsjsjjd

SAÇMALIK 
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Sen guluyon en azindan..ben sinirleniyom ama ..ne kadar mantiksiz dusunceler yahu..
(404 puan) tarafından
onceden bennde sinir olurdum da o sekilde sadece kendime zarar veriyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Moryel (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 142 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 369 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu