0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından
Eşimin ben bu zmana kadr ne kadar kazandığı vs bilmyrm sormakta gerek duymadım dükkanda çalıştığı için belli olmyr tam kazancı birgün az birgün çok o yüzden gerek duymadm ben hiç kart kullanmayi yâda hesapa para atmayı vs bilmyrm çünkü eşim ben hallederim ben yaparım dediği için kendim de tm dedim yani bir kartım bile yok kendi adıma hicbirsey dün aksm da işte konu konuyu açtı bende dedm ki ne kadar kazanıyorsun bana dediki dinde erkek kazandığını hanımına söyleme öyle birşey yok bilmesede oluyormus dedi araştır dedi istersen dedimki ben karınım ben bilmicemde kim bilecek dedim  şuan da tek din açısından bilinçli olan sen varsın doğrumu bu arada kaynanam gil çağırdı eşimi bir saatir onlardaydi aksm yine doldurdular eşimi anne babacidir yani eşimi kendime taraf nasıl döndürebilir resmen eşimin gözünde ben suçlu annesi haklı önceden böyle değildi beni savunurdu.ve annem bir hocaya cami hocasina sormuş oda parasız sadece soylemis kaynanası oğluna evinde suyun içinde birşey icirms dems icmesn elinden birşey dems başka birşey demems söylemem dems 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Başlığını değiştir yoksa postun kapanır canim
(489 puan) tarafından
Ne yazmam lazım başlığa cnm bilmyrm
tarafından
Başlık ve postun içeriği uyumlu olsun canım
(489 puan) tarafından
Tam canm benm sagolsn bir seni taniyom birde alaskayi ve durum arkadaşı ha birde swty olan kullanıcı:)))
(489 puan) tarafından
Kapatildimi post cnm degsitirdm ama
tarafından
Kapandı malesef canım postun içeriği ve başlığın uyumlu olsun tekrardan aç istersen
-Reklam-
0 oy
(1,337 puan) tarafından
özelden yazsan görmesi daha kesin olurdu bence
(489 puan) tarafından
Kız dün durum arkds vardı benm ozelim kapalı bir türlü açamadım posta yazms dedi arkads post derken nerde oluyor post bilgin var mı ayy hicbirsey bilmyrm telefonla ilgili yaa,:((
(1,337 puan) tarafından
o kadar ben de bilmiyorum sadece profiline girince özel mesaj var. özel mesaj kapalı ise ben o kişinin eski gönderilerinin altına yorum yapıyorum öyle de görüyorlar. bir kişiye öyle ulaştım
tarafından
Canim benim ..ilk once kendi isminin uzerine bas..orda basta tum sorular cikiyor..oraya bas..sonra pastam nasil olmus isimli postun var senin onun uzerine tikla..o postun icine bak suru sana yazmis ..hatta bende gidip orda duruyla yazistim az bir..o postun icinde yorumlarda
(489 puan) tarafından
Allah razı olsn cnm bnm post ne dyrm bende saglsn cnm dündendir arıyorum bulamyrm şimdi benm postan yazdım bana ordan mi yazacak teşekkür ederim bir de kullanmayı bilmyrm bu uygulamayı sadece soru paylaşıp cevaplamasıni biliyrm:))))
tarafından
Kiz bende ilk zamanlar oyleydim..bildirime bakmayi son 3 gundur ogrenmisim gerisini sen dusun artik:)))

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 204 göst.
0 oy
5 cevap 95 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anpnim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
21 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde NSYhO (390 puan) tarafından soruldu

413,873 soru

12,457,694 cevap

46,555 kullanıcı

Kategoriler

...