Eşimin ben bu zmana kadr ne kadar kazandığı vs bilmyrm sormakta gerek duymadım dükkanda çalıştığı için belli olmyr tam kazancı birgün az birgün çok o yüzden gerek duymadm ben hiç kart kullanmayi yâda hesapa para atmayı vs bilmyrm çünkü eşim ben hallederim ben yaparım dediği için kendim de tm dedim yani bir kartım bile yok kendi adıma hicbirsey dün aksm da işte konu konuyu açtı bende dedm ki ne kadar kazanıyorsun bana dediki dinde erkek kazandığını hanımına söyleme öyle birşey yok bilmesede oluyormus dedi araştır dedi istersen dedimki ben karınım ben bilmicemde kim bilecek dedim şuan da tek din açısından bilinçli olan sen varsın doğrumu bu arada kaynanam gil çağırdı eşimi bir saatir onlardaydi aksm yine doldurdular eşimi anne babacidir yani eşimi kendime taraf nasıl döndürebilir resmen eşimin gözünde ben suçlu annesi haklı önceden böyle değildi beni savunurdu.ve annem bir hocaya cami hocasina sormuş oda parasız sadece soylemis kaynanası oğluna evinde suyun içinde birşey icirms dems icmesn elinden birşey dems başka birşey demems söylemem dems