+1 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (2,244 puan) tarafından
Lütfen bir püf noktaları varmı en hızlı şekilde nasıl sarabilriim uyutunca bitirmem lazım 

8 Cevaplar

+1 oy
(18,418 puan) tarafından
Valla tek püf nokta yatırmak bebeği 

Ben tabak ustude yapiom bide çok zamanımı alio
-Reklam-
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Yapay zekadan kurtuldum 
0 oy
(5,357 puan) tarafından

Uyanıkken aşını yapıyorum uyuyunca gıdım gıdım sarıyorum. :)

(2,244 puan) tarafından
Ben icinide hatirliyamadim malesef yapacağım ama inşallah bı sekidle
(5,357 puan) tarafından
Hiç yapma o zman. Kendini strese sokma .kac aylik bebek
(5,543 puan) tarafından
yani neden okadar gerilmek . sart degil ya ben olsam tepsiye yayarim ustunr bi kay ic bi kat yaprak börek gibi:) hahahah usengeclikte son nokta. yada dort bes yapragi yan yana koyup uzunlamasina sarip gül boregi gibi rulo yaparim  :)

esasen annem sarar ben yeri. hicte sarmayla ugrasamam yaaa
(5,357 puan) tarafından
Ben ve oğlum sevdiğimiz için yaparım sürekli.  Yoksa bnde strese sokmam kendimi :D
0 oy
(491 puan) tarafından

en güzel yolu sarmamak ;) ben son 2 yıldır hiç sarmadım. saran da yok etrafta hani birileri yapsa da ikram etse diyorum o da yok nasip artık seneye inşallah başlarım artık

(842 puan) tarafından
M.k yaziyorumya orda bekliyorum seni msj atmışsın gördüm oraya gelirmisn m.k bebek bakımı bölümünden geliyor msjlar bildirim olarak orda bkliyorum
(491 puan) tarafından
ben benim cevap verebileceğimden emin değilim arkadaşlar
(842 puan) tarafından
Oradan yazabilirisnbebek bakımına giriyosun
(491 puan) tarafından
eğer bana diyorsan ora neresi hiçbir fikrim yok ;)
(842 puan) tarafından
Kız nedir diye yazmışsın ya msjorayagel isde ceyran dirağı gibi  bkloyorum
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım yapraklarını sıcak suya bırak iç harcını hazirla tencereni sofrani hepsini hazırla bebeni yatır direk oturup sarmaya baslarsin ben o sekikde yapıyorum sarması 1 saatimi alıyor anca o zaman a kdr uyuyor uyansa bile az bişey kalıyor zaten sıkıntı olmuyor 
(2,244 puan) tarafından
Tamam canım birdahakine öyle deneyyyimm
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Gece uykusuna geçince yap ben öyle yapardım yani sarma hız senin el becerine bağlı ben 2 tane sararan kadar ananem 5 tane sarar mesela :))

Ben çocuktan sonra koca bir tencere ile hiç sarmadim küçük tencere ile yanına extra yemek yaparak ilerledim.
(2,244 puan) tarafından
Bende hızlı sararim canım ama işte pek uykuları yok ilk defa deneyeceğim daha iki çocukla sarma
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Sarma zaman alıyor yok bir yöntemi maalesef. Bebeğin uyanıkken yapamiyorsan eğer uyuduğunda içini hazırla sonraki uyuduğunda sar
(2,244 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(1,506 puan) tarafından
Ya akşam uyuduklarında saracaksın ya da ben şöyle yapıyorum küçüğü mama sandalyesine koyuyorum önüne bir şeyler veriyorum büyükte ya dışarda oynar ya çizgi izler hızlı hızlı sararım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 324 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 798 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zeynnpp (466 puan) tarafından soruldu