0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (203 puan) tarafından
Instagramda sürekli yatırım finansman paylaşımları görüyorum bilgisi olan varmı acaba 3 bintl yatıriyorsun mesela 1 saat sonra 90 bin TL oluyor hesabına geliyor diyorlar böyle birşey duydunuz mu ?

9 Cevaplar

+3 oy
(12,583 puan) tarafından
yani sence 3 bini 1 saat sonra 90 bin yapan bir sistem olsa kim fakir kalır? 
(12,583 puan) tarafından
bunlar saadet zinciri. 10 kişiden para alıyor. bu parayı 1ine veriyor, sonra para yaptıranların paralarını ilk yatıranlara veriyorlar ama sonra gelenlere para kalmıyor. Gün gibi düşün. her ay birinde para toplanıyor ama sonra kalana para kalmıyor çünkü parasını katlayan çıkıyor. çiftlik bank gibi. bir iş olmadığı için para artmıyor elden ele dolaşıyor sadece  3-5 kişiye göstermelik para veriyorlar o kadar
(129,283 puan) tarafından
+++++++++
(5,975 puan) tarafından
malmiyik neyik yav bizde hemen yapalim
ozaman :))) hafi 3 olsun 3500 birgunde o bile cok. ki 90 bin olurmu yaaa :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dolandirilmak istiyorsan yap bacjm :)
(203 puan) tarafından
Allah korusun
0 oy
tarafından
Yaa inanmayin Allah aşkına dolandırıcı ya öyle bsey olsa herkes zengin olurdu 
(203 puan) tarafından
Bizi her yere sorabilirsin diyorlar polise karakola git bilgi al devletin bankasiyla calisiyoruz bu bir yatırım platformu diyorlar insan acaba doğrumu diye düşünüyor
tarafından
Bilerek öyle diyorlar canım güven sağlamaya çalışıyorlar olanida kaptırma valla ortadan kaybolurlar hiç bulamazsın bı dhaa
(203 puan) tarafından
Dedimki siz bana 3 bin TL gonderin ben onunla yatırım yapayım kazanınca size geri veririm dedim kabul etmediler hayır öyle olmaz dediler bende orda anladım
(5,975 puan) tarafından
oyle niye kabul etsinler canim elalem sana niye versin para. musteri olan veirr satici olan niye versin. o senin mantik sacma olmus asiri sacma . ama birinde. 3 bin alip 90 bin verecek sirket kicikirik 3 bine tamah etmez al sana 87 bin verdim helali hos olsun dese daha mantikli yani 3 u hic almaya tenezil bile etme
tarafından
Aynn öyle ben diyorum dolandırıcılar ki zaten vermzler salakmilar onlar seni dolandırmaya çalışıyorlar öyle bsey olsa dünyada fakir kalmaz Allah aşkına biraz mantık ya bu kadar saf olmayın verdin o parayi bı daha zor alırsın bulamazsn bile
0 oy
tarafından
Emin ol hepsi dolandırıcı sakın inanma yatırma. En güzelı alın terı onun verdiği tat asla diğerlerınden gelmez
(203 puan) tarafından
Evet haklısın teşekkür ederim
0 oy
(14,742 puan) tarafından
3 bin fazla var herhalde onu da kaptıracaksın kim kime 90 verir Allah için 
(203 puan) tarafından
Öyle bir konusuyorlar ki insan acaba gerçek mi diye düşünüyor
(14,742 puan) tarafından
E tabi dolandırmak için herkes konuşur
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Boyle bisey mumkun mu sence? Oyle olsa trilyonluk adamlar paraya para demezdi. Dolandiricilar bulasma sakin.
0 oy
(3,387 puan) tarafından

Geçen hafta bana da bir uygulama gösterdiler uygulama sana 1000 TL veriyor sen hiçbir şekilde para yatırmıyorsun o 1000 TL'yi herhangi bir firmaya yatırıyorsun kar zarar oluşmuştu. Bir haftadır yatırdım bir ilerleme yok. Sadece 1009 TL'yi gördüm :D eksiye düşsen de senin bir zararın olmaz zaten o 1000 TL'yi uygulama veriyor. Bir hafta sonra da geri alıyor. Yani olan benim bir hafta boyunca habire uygulamaya girip takip etmeme oldu. Kimse kimseye babasının harcına para vermiyor. 

Adamlar 9 TL karşılığında bana uygulamayı indirsin yarım saatte bir uygulamaya girmemi sağladılar hiçbir kar yapmadım yani böyle şeylere inanmayın bence

(203 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun da Betül bunlar bir konusuyorlar biz devlet kontrolünde yatırım finansman yapıyoruz devlet bankasiyla calisiyoruz bizi polise savcıya sorup bilgi alabilirsin bu sadece bir borsa da yatırım aracı diyorlar insan ister istemez düşünüyor
(203 puan) tarafından
Mesela siz bana gönderin 3 bin TL ben onunla yatırım yapayım kazanınca size geri veririm dedim kabul etmediler orda anladım bende
(3,387 puan) tarafından
Kız hiç kabul ederler mi Allah seni ne yapmasın adamlar seni dolandıracak  sen adamları dolandırmaya çalışıyorsun :D
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Bunu gerçekten inanmak istiyor musunuz? Kim niye 3000 yerine 90.000 versin. Yapmayın kendinize bunu ya kardeş kardeşe borç vermiyor artık 
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Bu devirde baban bile 3 bin liranın 90 bin yapıp sana vermez. Çok paran varsa ver birileri zengin olmalı sonucta

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 451 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yildizladakayar (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,542 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...