0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,531 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler 

. Sabah 8 den beri hastanelerdeyiz şeker yüklemesi yaptırıyorum kontrollerim vardı son 1 kan daha vericem Rabbimin izniyle inşallah bitecek ama şunu anladım psikolojim yerle bir olmuş ve hastane korkusu yaşıyorum hastaneye yaklaşınca içime bir huzursuzluk doldu nefes alamadım gözlerim doldu kapısına Geldim içeri giremedim bi an :dizzy: 

Kışı da getirdim boğazlı badi üstüne swit ama ben hayla üşüyorum 

KANKALARİMDA YANİMDA (EŞİM OĞLUM) SABAHTAN BERİ ADAMA KANKA NABER DİYE TAKILIYORUM TEYZENİN BİRTENESİ ERKEK ARKADAS OLURMU NE KADAR AYIP DEDİ

image

image

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Aleykümselam canım hepimizin ayrı bir imtihanı var işte Rabbım beterinden korusun inşallah seni yavrularina eşine bağışlasın inşallah 

İşim yok sobami yaktım kahvemi de içtim yemeğim de dünden var yeterli 

Hava aşırı soğuk bizde de yağmurlu ve durmadan sel uyarısı veriliyor 
(4,531 puan) tarafından
Rabbim korusun

Amin inşallah cnm

Ah o sobanın üzerinde ne güzel kestane olur du
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Geçmiş Olsun canım ♥️

Bnmde eşim hasta eve dinleniyor

Rabbim tüm hastalara şifa versin 
(4,531 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️

Enişte beye rabbim şifa versin inşallah

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
tarafından
Amin canımmm ♥️
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Geçmiş olsun oğlanla ben hastayım malesef hiç halim yok mutfak öylece duruyor
(4,531 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm
0 oy
(8,205 puan) tarafından
Burda hava güneşli sözde yagmurluydu.  Dogalgazi açmadım daha 

Geçmiş olsun 
(4,531 puan) tarafından
Dün yağmurluydu bugün soğuk
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Benim nur yuzlu bacım nasılsın
(4,531 puan) tarafından
İyiyim cnm Rabbime şükürler olsun eskisine göre daha iyiyim ama ayaklarımın ve kollarimin gücü yok gelmiyor da bugün dr a söyledik biraz zaman tanimalisin yaşadıkların kolay şeyler değil dedi bakalım
(2,194 puan) tarafından
Gecmiş olsun umarım kisa zamanda iyleşir toparlanırsın allahın izniyle iyi olursun sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah
0 oy
tarafından
Kiz maslalah doğuma az kaldı karnın nerde Allah esirgesin 
0 oy
(2,337 puan) tarafından
Rabbim sizi korusun ❤nasıl gidiyor iyice toparlanmış gördüm seni çok sevindim hastane psikolojisini çok iyi anlıyorum hastaneye gır çık insan mahvoluyor cidden görmek dahi istemiyorum çocuk gibi korkuyor insan ama Maşşallah bir yerlerimizi kaşıyalım hiç hasta gibi değilsin Rabbim birdaha o günleri yaşatmasın o zor günlerin acısını çatır çatır çıkartacaksın eminim 
0 oy
(1,941 puan) tarafından
Büşra ne kadar zayıflamışsın sen öyle ya..

İlk halinden eser kalmamış

Ben ne zamaan zayıflayacağım bee
0 oy
(860 puan) tarafından
Aleykümselam Canım gecmiş olsun dikkat et kendine görüyorum gerçekten yaşadıkların çok zor ve çok güçlüsün maşAllah kaç haftalık oldun canım aynımıyızki ondan sordum :) 
0 oy
(209 puan) tarafından
Canım benim ne kadar güzelsiniz Allah acil şifalar versin inşallah bizde yeni atlattık 2 haftadır hastaydık aman dikkat et kendine bağışıklığı güçlü tutmak lazım 

410,670 soru

12,355,916 cevap

40,997 kullanıcı

Kategoriler

...