+1 oy
694 göst.
Diğer kategorisinde (1,436 puan) tarafından
Eşim polis memuru ve evlenmeden önce polis olmak benimde hayalimdi. Ama evlenip çocuk olunca polisliği hep erteledim şimdi yaşım 29 ve polislik için son şansım, eşimde polis olmamı çok istiyor ama 4 yaşında bir oğlum var polislik eğitimi 10 ay o süreçte çocuğuma kaynanam bakacak güzel bakar eminim ama anne yerini kimse tutamaz biliyorsunuz, oğlum bana çok düşkün onu bırakıp eğitime gitmeyi düşünmek bile beni ağlatıyor. Annem beni bırakıp gitti beni sevmiyorlar diye düşünür mü acaba eşim Urfa'da görevde kaynanamlar Afyon'da yani babası da olmayacak yanında. Sizce ne yapmayalım kızlar lütfen akıl verin 10 ay dişimi sıkıp gitmeli miyim yoksa çocuğumun başında mi durmaliyim 

27 Cevaplar

+5 oy
(121,907 puan) tarafından
cocugun gelecegi icin 10 ayi goze al
(1,436 puan) tarafından
Çevremde hep böyle söylüyor
evet 10 ay ari kalmak cok zor ama gelecegi icinde cok cok onemli tek maasla tr hic biyere varilmaz kii kresler bile aylik 10 15 bin civariyken ilerde ozel okula ozel uniye falan gondernek istesen cok pismab olursub
(1,436 puan) tarafından
Aynen öyle büyüdüğünde kendisi kızacak bana niye gitmedin diye bir de şöyle birşey var hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor güçlü olmam için buna ihtiyacım var eşimle de aram çok iyi değil çünkü
(1,937 puan) tarafından
Geleceğin kimin için garantisi var ki ? Gün bir gündür oda bugündür 10 ay evladımı bırakmam Allah ayırmasın
esiyle arqsi iyi degilmis olduda bosandi adam cocuga bakmadi kadinun meslegi yok ailesi istemiyo diyelim napacak bu kadim cocuga ne yedirip icirecek
-Reklam-
+2 oy
(5,905 puan) tarafından
10 ay az bir süre değil ben bırakıp gitmezdim babası olsa belki ama oda yokmuş kızımda bize aşırı bağlı okula bırakırken bile çok özlüyorum diyip defalarca öpüyor aynı yaştalar oğlunla o yüzden benlik iş değil bu annemlerde kalıyorum ben yanında olmama rağmen 5 günü sağlam görmedik babası yok diye hemen hasta oluyor 
(1,436 puan) tarafından
Biz yazları 3 ay zaten kaynanamda annemde falan kalıyoruz oğlum alışkın babadan ayrı kalmaya benle hiç ayrılmadı sadece ama öyle hastalanacgini sanmam çünkü kaynanama gidince orayi seviyor benim yanıma bile pek gelmiyor.
(5,905 puan) tarafından
Biz 3. Gün Erzuruma gittik eşim Hatay'da kaldı canım işinden dolayı ve enkazda kalan arkadaşları için falan 3 buçuk ay kızımla biz orda kaldık eşimde ara ara geldi gitti
(1,522 puan) tarafından
Biz de diyarbakırdayiz canim sizin kadar şiddetli yaşamadık tabi ki ama ona rağmen çok zordu rabbim korusun cümlemizi
(1,522 puan) tarafından
Miniktirtil her ne kadar babaannesinden sana gelmese de senin zaten hep orada olduğunu bildiği içindir, çok zor bir karar inşallah hakkınızda en iyisi hangisi ise o olur
(4,779 puan) tarafından
Küçükler dayanamaz hastalanır sıkıntı eder kendi içinde. Babannem cok hastalanmış o zamn Dr pek yok başka şehirde hastanede yatmış. Küçük bı kızı varmış annesini sayiklaya sayiklaya vefat etmiş. Dayanamamış hasretine
+2 oy
(18,418 puan) tarafından
Ben olsam giderdim cnm
(1,436 puan) tarafından
Sanırım gidicem
+1 oy
(634 puan) tarafından
Polis olduktan sonrada ona bakamayacaksiniz çalışan birisi olarak o yüzden 10 ay değil süreç.10 ay kısa bir süre değil 4 yaşta herseyi anlıyor kaynananız da bikarsa düşündüğünüz gibi iyi bakamayabilir ben olsam çocuğumu düşünürdüm 
(1,436 puan) tarafından
Eşim polis olduğu için çalışma şartlarını falan biliyorum çok yoğun çalışmıyor 1 gün işe gidiyor 1 gün evde duruyor. Ayriyeten zaten okul çağı başlayacak seneye çalışma sürecinde zorlanacagimi sanmıyorum sadece şu 10 aylık eğitim beni çok düşündürüyor
(634 puan) tarafından
O zaman düşünmeden gidin farz edin Allah vermesin kaza geçirdiniz 10 ay bakmayacaksnz mecbur yine birisi bakacak öyle düşünün
+1 oy
tarafından
Sonradan pişman olacağına çok eminim. Hatta eminim ki çocuk büyüdüğünde böyle bir şansım vardı ama değerlendirmedim dediğinde sana kızacaktır. 1 ay bile bırakmak zor olur illa ki.. Ama bu evladınızın geleceği için de önemli 
+1 oy
(1,310 puan) tarafından
Çocuklarım küçük diye kpss yi önemsemedim nasılsa atanırım dedim şimdi atama yok niye erteledim diye pişmanım diğer yönüne de şöyle örnek vereyim geçen sene önce tatile sonra da ben ve çocuklar ailemde kaldık kızım önce evimizi özledi sonra babasını saç kıran oldu hemen sonra 1 sene dr a git gel yaptık . Artılarını eksilerini çok iyi düşünmek lazım. 4 yaş için 10 ay da çok uzun bir süre 
+1 oy
(322 puan) tarafından
Ayni hatayı yapmış biri olarak söylüyorum meburiyetten 1 bcuk ay annem baktı kızıma ve kızım o kadar çok hastalandı ki üstelik nerdeyse her hafta sonu gdip görmemize rağmen ve huyu cok değişti çok hircinlasti smdi toparlamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum bilgin olsun ewt onlara güzel bi gelecek kurmak istyruz kendi ayaklarımızın üstnde durmak istyruz ama çocuğun maddiyata önce anaya ihtiyacı var bn düştüm bu hataya karar sizin ama psikolojik olarak hem kendinizi hem de çocuğu dsünün derim cnkü hic bsy eskisi gbi olmuyo 
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Çocuğun aslında büyük kreşe ver böylelikle onunda oyalanacak birseyi olur 
(1,436 puan) tarafından
Zaten seneye anaokuluna başlayacak babaannesi götürüp getirir
0 oy
(351 puan) tarafından
Kaynana yakın olsa babada yanında olurdu ama ben bu şekilde bırakamazdim eşin polis olmanı destekliyor ama bu süreçte çocuğunuz yalnız olucak ve 4 yaş çocuk ben  şuan 5 yaşındaki oğlumu servisle geldiği halde balkonda bekliyorm   bende çocuklarımda birbirimize düşkünüz oğlum babası görevdeyken büyüdü ben olduğum halde zorlandı onu düşünemiyorum 
0 oy
(14,110 puan) tarafından
Kız kardeşim eğitimdeyken bir kaç kişi var demişti  Çocukları olan 
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Ben olsam giderdim canım 

Evet evlat herseydir ama cocugun büyük ve 10 ay diyorsun bi ömür mesleğin olacak hayat şartları çok zor o cocuguna güzel bi gelecek verirsin 

Bence sık dişini git derim 

Benim böyle bi imkanim olsa zorda olsa giderdim 

Kocanın eline ağzına bakmaktan iyidir
(1,436 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum eşimle aramız da çok iyi değil hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor
(2,443 puan) tarafından
Valla kim ne derse desin canım çok iyiken birden herseyin bozulduğunu görüyorsun gidecek kapın yerin çalışacak durumun olmuyor
En azından bi mesleğin olur elinde iyi de olsan kötü de olsan çocukların ve kendin için bi güvence
10 ay sabret sık dişini sonra pişman olmak daha kötü keşke dersin iş işten geçer
Hayatin bizim için hazirladiklarini yaşamadan goremiyorsun
Şimdiki aklım olsaydı sonuna kadar okurdum valla
0 oy
(5,329 puan) tarafından

Kararsızım.  

0 oy
(7,318 puan) tarafından
Son şansınsa kesinlikle gitmelisin yoksa çok pişman olursun. Benim de hayalimdi polis olmak ama elimdeki belirgin izden dolayı olamadım. Yaşım 32 mesleğim var ama polis olamadım ya içimde bir yara... 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Oğlun okula gitcek seneye en iyisi ver onun geleceği içinde iyidir sabret biraz 
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Kayinvaliden duzenine ara verip 10 aylığına urfaya eşinin yanina gelirse belki daha iyi olur. Hem anne hem babadan bir anda kopmak cocuga kaldıramayacağı kötü bir psikoloji yükler bence. Bundan sonra bu mesleği her ne kadar onun geleceği için de istiyor olsaniz yine de duzeltilemeyecek sonuçlar dogurabilir. Mutlaka anne ya da baba en azından biri yanında olmali diye dusunuyorum
0 oy
(836 puan) tarafından
 Ben olamam ama senin yerinde olsam kiyamazdim ben annemlere gidiyorum iki bebeğimle büyüğü 12 aylık kolan derler örgü kalın bir ip bebeğimi ona sarıp sirtimda gezdirdim carsilarda annem dursun dedi ayrılmıyor ağlıyor ben gelene kdr corbasini yaparmisin dedim 2 aylığı ona birakdim 2 saatede döndüm çocuklara mama alicakdim.e bebekde AVM nin en üst katında sırtımda çocukla elimde mamayla terin suyun içinde kaldım. Sadece başımdan geçenleri ve hissiyatimi paylaşıyorum bir anne olarak fikrimbu✓
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Hiç düşünme gitmelisin 10 ay evet zor gecer ama geçer egerki hayalinden vazgeçersen İleride çok pişman olursun ve geri dönüşün yok çocuğun 4 yaş çokta küçük değil babası sık sık gider sen zaten bütün izinlerinde gidersinuzak demeyin uçakla heryer yakın maddi olarak gidip gelmeninin hesabını yapmayın kredi çekin genede idare edin bu senin hayalin ve yapmalisin evladın için vazgectigin herşey sonra evladına kızgınlığın olarak dönecek ondan beklentini yükseltecek ben senin için vazgctim sen daha başarı daha iyi olmalısın kafasına gireceksin piskoloji böyle birsey 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
3 çocuğum var inan böyle bir fırsatım olsa giderim. Diğer türlü yetememek de çok zor
0 oy
(768 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eğitim 6 ay 10 degil, Şeyda Yılmaz'dan sonra i.tin biri yüzünden bebegin annesiz kalma ihtimali yüksek bosver. Vatan sagolsun ama adalet yok.
(1,436 puan) tarafından
Eğitim 10 aya yükseltildi keşke 6 ay olsa
(768 puan) tarafından
Oldu mu o kadar ya ben 25. Dönemdeydim
0 oy
(80 puan) tarafından
Çok zor bir seçim.10 ay ayrı kalmak çok zor ama geleceği için iyi olabilir.benim de eşim polis.benimde öyle bir şansım olsa bu hakkımı kullanırdım heralde.ama çok zor bilmiyorum.eger olacağın kesin ve neyse dişinizi sıkın.bebek içinde senin için de zor bir süreç.ama çift maaş rahatlığı da var .iyi düşün karar ver cnm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 224 göst.
2 Haziran 2023 Aile kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 376 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nigar dastan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,113 göst.
25 Eylül 2020 Aile kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 165 göst.