+1 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde (1,743 puan) tarafından
Eşim polis memuru ve evlenmeden önce polis olmak benimde hayalimdi. Ama evlenip çocuk olunca polisliği hep erteledim şimdi yaşım 29 ve polislik için son şansım, eşimde polis olmamı çok istiyor ama 4 yaşında bir oğlum var polislik eğitimi 10 ay o süreçte çocuğuma kaynanam bakacak güzel bakar eminim ama anne yerini kimse tutamaz biliyorsunuz, oğlum bana çok düşkün onu bırakıp eğitime gitmeyi düşünmek bile beni ağlatıyor. Annem beni bırakıp gitti beni sevmiyorlar diye düşünür mü acaba eşim Urfa'da görevde kaynanamlar Afyon'da yani babası da olmayacak yanında. Sizce ne yapmayalım kızlar lütfen akıl verin 10 ay dişimi sıkıp gitmeli miyim yoksa çocuğumun başında mi durmaliyim 

27 Cevaplar

0 oy
(1,857 puan) tarafından
Benim eşim oğlumuzu birakmamak için komiserliğe gitmiyor canım. Eşimin komiseri var o da 10 ay mi 11 ay mi ne gitmiş çocugu varken. Çocuğumla o bağimiz yok demiş ama onunki 2 yaşında falanmis. Sakın gitme demiş eşime. senin oğlun o kadar küçük değil. Mesela ben 4 yaşımı falan hatırlamıyorum sorun olur mu bilemedim . Bir pedagog ile gorusmende fayda var 
-Reklam-
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Hayır asla büyük konuşmak gibi olmasın mecbur kalmadıkça bebeğime o travmayi yaşatamam hakkım yok buna
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Aynı dusuncedeydim gecen yıl yasım gecti bu yılda üstune 1 oğlum oldu tek cocuk ta kalmak istemiyorsanız meslek hayatı zor gelebilir 30dan sonra cocuklarla gurbette ve 2 cocuk imkansız hâle gelebilir  bunu memlekette Cocuk buyutmus biri zaten anlamaz gurbette büyüyen cocuklar anne ve babaya Cok duskun oluyorlar izinde biz 1 saat bırakamıyoz anneme maddi olaraktan ihtiyaçnz varmı düşün karar ver 
(1,743 puan) tarafından
Maddi açıdan kendi kendimize yetiyoruz şükür ama hayat neler getirir bilemiyorum eşimle aramız çok iyi değil o yüzden istiyorum biraz da
0 oy
(172 puan) tarafından
Anne olmak fedakarlık gerektirir ben kiyamazdim 4 yaşındaki bir çocuk için kaldırılması zor bir yük ayrılık. Ayrılık acısı yaşadığım için biliyorum yaşım büyük olmasına rağmen canım çok yandı .
0 oy
(740 puan) tarafından
Daha önce girdin mi bilmiyorum ama kazanmak kolay olmuyor cnm bn 4 kez girdim hepsinde de sözlüde elendim. Gir dene bakalım ondan sonra 10 ay eğitimi düşünürsün. Bnce kndin ve çocuğun için eger kazanırsan gitmelisin. 
(740 puan) tarafından
İnşallah kndi hakkınla kazanmak nasip olsun. Bn girdgim dönemlerde geçip geçip sözlüden elenince torpili olanlara hastane parası yapsın aldıgı maaşı diye dua ederdim. Senin dönemininde illaki sen gibiler ve hakkıyla kazanmaya çalışanlar  olacagı için bu tür güzel dualar alabilirsin.
(740 puan) tarafından
Kimin duası tutar Allah bilir ki ortada hak yenilmesi var. Zamanda gösterir. Artık kemik mi yagar hakka girene kötülük mü yagar onuda Allah bilir. Sanada kolaylıklar dilerim
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Yani bnce gitme ckxugunu bir yanında kal hakkında hayırlısı ne diyem

0 oy
(151 puan) tarafından

Bende polisim mesleği bırakmak istiyorum :(

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 531 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busrabetulll (1,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 235 göst.
2 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 377 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nigar dastan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,123 göst.
25 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu

408,485 soru

12,273,683 cevap

37,672 kullanıcı