0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından
Kızlar ben bi kredi cekmistim düzenli olarak 8 ay ödeme yaptim kiraya zam gelince odemelerimi yapamadim kredi kartimin asgarîsinide ödeyemedim bugun icra kağıti gelmis 56 bin borc 4 ayda 109 bin olmus kredi karti ile birlikte bunu odeyemessem ne olur acaba avukata gitmis suan kagit

5 Cevaplar

0 oy
(602 puan) tarafından
Avukatı ara avukat taksit yapar size
(260 puan) tarafından
Aradım cnm aylik 18 bin diyor oda imkansız esim 20 bin maas alıyor 10 bin kira kalani faturalar evin ihtiyacı iki cocuk var baskada bisey yapamam diyor
(602 puan) tarafından
Yeri bulunduğun şehirdeyse git yüz yüze görüş durumunu anlat
-Reklam-
0 oy
(13,080 puan) tarafından
önce banka hesaplarına bloke konur, maaşını bile çekemezsin
(260 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum cnm
(825 puan) tarafından
Maaşını çekememe gibi bir durum yok evet banka hesaplarına bloke konur. Bir işte çalıştığın takdirde maaşının 4/1 ini alırlar.  SGK li bir işte çalışmadığın vakit hiç birşey yapamazlar
(13,080 puan) tarafından
Üstüne mal vs varsa el konulabilir ama maaşın 4te biri sadece emeklilerde oluyor dşye biliyorum ben, normal çalışanların hepsinin maaşına bloke konuyor.
görümcem öğretmen, okurken aldığı öğrenim borcunu ödemeyi unutmuştu, maaşına komple bloke koydular
(825 puan) tarafından
Yanlış biliyosun canım bütün maaşına bloke koyamaz hesaplarına gelir o ayrı şu an bende çalışıyorum ve icram var maaşımın her ay 4/1i kesiliyor. Bütün masası nasıl alsın adam ne yiyecek içecek bırakır işi gider
0 oy
(297 puan) tarafından
109 bine çıkması aslında sadece faiz değil avukata verildiği için avukatın parasinida siz oduyorsunuz anlaşma sağlanıp ödeme yapılamaz ise eşyalara falan haciz gelebilir rabbim yardimciniz olsun.
(260 puan) tarafından
Anladim cnm bilmiyorum valla nasil yapacağız
0 oy
(563 puan) tarafından
Ben hukuk bürosunda banka vekilinin icra katipligini yapıyorum şuan call center olarak tam adamına denk geldim :) ilk olarak ev haciz işlemi baslatilacaktir ama eşya yazma kaldırma devri bitti sadece senin gözünü korkutmak için gelirler ve her gelişleri ekstra 2 bin masraf olur buda dosyana yansır diğer işlem başka banka hesapların varsa onlara bloke konur maaş hesabin hariç ve çok faiz işler avukat en fazla 12 taksit yapabilir 
(563 puan) tarafından
Tamam birşey olmaz sen tebligat gelirse almazsan eğer
tarafından
Vasisiyim ya almazsam bir skinti olmaz deglmi
(563 puan) tarafından
Sıkıntı olmaz
(563 puan) tarafından
Alirsanda sıkıntı olmaz
(763 puan) tarafından
İş yerine ne gibi gelebilir ki mesela bir butik kıyafet vs varsa
0 oy
(297 puan) tarafından
Hangi banka acaba
(260 puan) tarafından
Yapi kredi cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
+1 oy
2 cevap 34 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu

409,896 soru

12,323,679 cevap

39,039 kullanıcı

Kategoriler

...