0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kardeşimin kına ve düdüğünü olucak oğlum kızım ve ben kıyafet almam lazım ama malum aşırı derecede pahalı herşey kendi görümcesi kardeşinin düğününde giydiği elbiseyi kınada giyecek  bende sozde gidip 1600 e tül abiye aldım  nişanda aldım duruyor öylece  kına ya almak  mantıklı gelmiyor ya hemde maddi açıdan baya zorlanıcm şimdi bir abiye 4000 eee 3 kişi daha var alicagm siz olsanız ne yapardınız 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben düğünlere gitmem bilhassa erkek kadın karışık ve çalgılı olanlara, islami olanlara gidersem de çarşafımı çıkarmıyorum. Yani hiç böyle bir derdim olmadığı için valla yardımcı olamayacağım.

Ancak öyle her yerde giyilemeyen bir elbiseye de 1600 vermek bana hiç tasarruf gibi gelmez. Almak için tasarruf etseniz bile.

Benim gelinliğim her cuma giyilebilecek şekilde sade dikilmiş beyaz, robalı bir elbiseydi ve kumaştır dikiştir maliyeti 4000den de az tutmuştu, yaklaşık 1000 falan. Bir başkasının düğünü için o kadar masraf bana çok geliyor.
(3,920 puan) tarafından
Çarşaf giymiyorum ama feraceliyim. Geçen sene abimin düğününde abiye aldım ama çok pişman oldum. Bir daha giymeyeceğim ve o masrafın içinde kendimi sıkıştırdım. Keşke daha önce aklım başıma gelseydi
tarafından
Off bende bunu diyorumda Uygun kıyafet bakiyorm.gecn gün 2000 e bişey buldum abiye dedim sen kesin dandik bişey bulmuşsundur diyor kardeşim görümceside tek kıyafet almış sadece
-Reklam-
0 oy
(13,575 puan) tarafından
dolaptan al canım 
0 oy
(4,071 puan) tarafından
38 40 beden tesettürlüyseniz benim 1 kez giydiğim marka abiyerim var. 4 tane 4 ünü 3000 yaparım almak isterseniz. Tuğba Alvina ve Hennin marka 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 447 göst.
4 Mayıs 2023 Moda kategorisinde Aysegul001 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
+1 oy
3 cevap 59 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gbpgbp (49 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 17 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kllwmd (45 puan) tarafından soruldu