0 oy
87 göst.
Moda kategorisinde (434 puan) tarafından
Kızlar sayfada mersınlı var mı eşim dıyor kı Mersin'deki bütün evler nemli  ben diyorum kı hayır  bızım ev böyle  kavga ediyoruz hergün  nem yuzınden cocuklarım terlıyor su gibi ev sıcak degıl  soğuk ama terlıyor çünkü nem şuan%80   lütfen allah askına  bütün mersınlıler şuan terliyor mu nemden bı tek bizim ev mı böyle   çıkıp sokakta anket yapcam valla bıktım  

5 Cevaplar

0 oy
(2,201 puan) tarafından
Ben Mersinliyim ama orada yaşamıyorum. Klima açıyoruz hep biz de. Evin nemi ter yapmaz ama hatta serin bir nem olur.
(434 puan) tarafından
Ooo mersınlı bacım bana akıl ver o zaman bu nasıl memleket bızı maf ettı. Çocuklarım çok terlıyor     ama bacım bız Ankara'ya gıdınce terlemıyor  mersıne gelınce  atlet değişiyorum gece sabaha kadar  gece nın yarısı terleme yüzünden eşimle dövüştük .. Mersındekı bütün evler nemli boyle kışın bıle bide nemden degılse neden terliyorlar
-Reklam-
0 oy
(909 puan) tarafından
İnternette nem gidericiler var onlardan edinebilirsiniz özellikle terleme yapan duvar yada çok nemli olan oda varsa oraya koyun fayda eder 40-50 ye düşürmez ama hiç değilse 60 Lara düşer
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Cnm Mersin'e yeni mi tasinmistin

Akşam ki postunda öyle yazmistin sanki
(434 puan) tarafından
Evet kız bu gece yatamadım hıc moralım bozuk   nem yuzunden
(22,049 puan) tarafından
Pervane klima yokmu
(434 puan) tarafından
Ama evımız soğuk klıma açamam soğuk ve nemli
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Mersin Adana aynı nemden durulmuyor gece gündüz klimalar açık klima siz asla olmaz çocuklarınızın canına yazık Ankara da nem yok ama güneşi felaket yakıyor diye biliyorum 
0 oy
(12,583 puan) tarafından
adanadayım canım. bu şehirlerde nemden durulmaz ama hava kırıldı artık serinledi bşraz acaba sizin evin yönü mü ters, kuxey cephe falan mı
(12,583 puan) tarafından
alışkın olmadığın için de sana fazla geliyor olabilir
(434 puan) tarafından
Senın çocuk emzırırken terlıyor mu
(12,583 puan) tarafından
evet ama o normal efor harcıyor
(434 puan) tarafından
Mesela dıyelım emerken terledi   ve emerken uyudu    ve uzerı terli kalmıs oluyor  sen napıyosun bu durumda  bıde gece emmeye çok kalkıyor mu benımkı tüm gün sadece meme  bsıy yemıyor  kafa sallıyor  kız valla ben çok üzülüyorum kafayı yıycem
(12,583 puan) tarafından
gece terlemiyor artık hava serinledi, yaz boyu da klima ya da vantilatörle yattık o kadar terleme olmadı. çok terliyorsa bez koy hemen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 313 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 611 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
22 Kasım 2024 Moda kategorisinde Neyla (434 puan) tarafından soruldu