0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slm kizlar ben 32+4oldum doguma 52 gun var normal olacagi icin ne zaman gelir bilemem tabi o yuzden dogumu kolaylastirmak icin neler yapabilirim kacinci haftada ne yaptiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(13,568 puan) tarafından
Kesinlikle yürüyüş.

Nts deki hemşire bana z.yagini kızdır sogut ve arana bi pamukla falan koy vajina yumusasin demişti dinlemedim ama bir dahakine kesinlikle dinlicem .

Bide eğer yasak değilse ilişkiyi kesmeyin onun da faydası var diyorlar
(275 puan) tarafından
Yasak degil ama affedersin korunarak ilişkiye giriyoruz bazilari korunmasiz girin diyor bilmiyorum daha erken mi
(13,568 puan) tarafından
Onun için bi kac hafta daha bekleyin derim benim eşim istemediği için bizde olmuyordu ilişki ve ben çok zorlandım dogumda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cqnim ilk dogumumdu benim..yuruyus falan yapmadim ben..egzersizde 10 gunde 1 yapardim aklima geldiyi zaman...kolay dogum icin 34 haftadan sonra her gun hurma yedim..her gun summes sebile yesserah zikri cektim..en onemlisi doğumun kolay bir sey olduguna kendimi inandirdim..rabbim her kadina benim dogumum gibi dogum nasip etsin..ben bile inanamadim..3te hastaneye gittim 6da dogum yaptim..dogum baslayincaya kadar telefonla zamanimi gecirdim ailemle konuştum..boyle yani
(275 puan) tarafından
İnsallah bende kolay dogum yaparim tum hamilelerin dogumu kolay olur inşallah
0 oy
tarafından
37den sonra bol bol hurma ye. İkili uçlu merdiven çık. Squat ördek yürüyüşü yap ilik duş. Perine masaji da çok öneriyorlar 
(275 puan) tarafından
Zaman gecmiyor ki 37 hafta olur muyum diyorum
tarafından
Çok normal böyle hissetmen :) bende öyle diyordum ki ben 40.haftada doğum yaptım şimdi 5.ayini geçti bebeğim. Zaman geçiyor geçiyor da hamilelik sonları biraz zor geçiyor. Sakın acele etme. Haftan çok erken bebeğini kendini riske atacak biseyler yapma derim. Sen ne yaparsan yap bazen bebeğin geleceği zamandan önce ya da sonra gelmez onun kendi zamanı var
(275 puan) tarafından
Ewet cnm haklisin gelmek istedigi zaman gelecek
0 oy
(22,132 puan) tarafından
Ayına gir yürüyüş yap bol bol
0 oy
(271 puan) tarafından
Haftana uygun Melike yoganın hareketlerini tavsiye ederim sana Instagram da sayfası var ordan bakabilirsin ben çok faydasını gördüm 
(275 puan) tarafından
Teşekkürler cnm bakacam
(271 puan) tarafından
Kesinlikle bak canım ben tam 41 haftalikken doğurdum acilden 8cm açılmayla girdim doğumhaneye çıkana kadar 9cm olmuştu :) haftama uygun hareketlerini yaptım pilates topunun üstünden inmedim. Doğum yaptığım günde sancım geldikce hareket ettim cömel kalk felan. Doğumdan sonrada hemen toparlandim inşallah sende faydasını görürsün. Sağ salim kucağına alırsın bebegini
(275 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
+1 oy
13 cevap 221 göst.

408,400 soru