0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (2,489 puan) tarafından
Merdivenleri sırayla siliyoruz. Hava yağmurluydu bahçeye bakmadım binanın kapısınin önündeki basamaklara viledadaki suyu döktüm etrafa bakmadım. Ev sahibi sen bahçeyi süpürmedin ben süpürdüm diyor. Hava yağmurluyken bahçeyi süpüremem dedim. Kim haklı ? Zaten bebeğim var işleri koştura koştura yapıyorum gerdiler beni bugün 

4 Cevaplar

+1 oy
(20,558 puan) tarafından
Tabiki süpürülmez ayrıca rüzgarda var ne gerek var saçmalamış resmen
-Reklam-
+1 oy
(13,724 puan) tarafından
Şakir şakır yağmur varsa evet tabiki supuulmez ama yağmur bir dinip bir başlıyorsa kabasi alınabilir ben dökülen yaprakları vs. Supuruyorum genelde
(2,489 puan) tarafından
Neyseki ailemde öyle biri yok çok şükür çünkü hayat böyleleriyle çok zor olur herhalde. Dünyaya temizlik yapmaya gelmiş gibiler
(13,724 puan) tarafından
Temizlik yapanlara laf edemezsiniz  kardeşim herkesin Temizlik anlayışı farklıdır
(2,489 puan) tarafından
Günün büyük bir bölümünü temizliğe ayiriyorsa bir insan orda sorun vardır canım
(13,724 puan) tarafından
İnsanlar sorunlarının üstesinden böyle geliyordur belkide canım sağlıklı olduğunu bende savunmuyorum ama altında yatan bisey mutlaka var
(2,489 puan) tarafından
Evet muhakkak
+1 oy
(3,578 puan) tarafından
Bahçe dediğin nedir beton bir yer mi var? Hiç kirada oturmadım ama öyle bir durumda kalsam haftada bir gün belirleyip o günlerde yapıcam demek isterdim. Ama kullanmadığım yerlere ya dokunmazdım ya da ayda bir falan yardım ederdim 
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Yağmur yağıyorsa haklısın ama o an durmuşsa üstten kabasini alırdın 
(2,489 puan) tarafından
Hiç uğrasamam elbisem ıslanır yerler islakti

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 379 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 480 göst.
+2 oy