0 oy
441 göst.
Aile kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Kızlar eşimin ailesi 2 saat uzaklıkta oturuyor . Hastane işleri için sık sık gelip bizde kalıyorlar her ay bir iki defa gelirler. Bu bazen eşimle aramızda sorun oluyor çünkü bizi düşünmeden kendilerince plan yapıyorlar hep. İki gün önce gelmişlerdi şimdi yine geldiler kalmaya. Bugün onlar geldiğinde ben çocuğu okuldan almaya gitmiştim 3 4 dk kapıda beklediler gelmemi. Sonra eşim geldi markete gidiyorlardı evin anahtarını aldı. Babası götürüp 4 tane yedek yaptırmış birini de kendine almış. Diyor ki hiç yedeğiniz yok kötü mü oldu birini senin annenlere verirsin biri bizde dursun acil duruö olur vs. Ben delirdim eşime çok kızdım eşim benimle konuşmuyor sizce haksız mıyım ? 

19 Cevaplar

0 oy
(7,639 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sürekli temkinli olmak lazım  bi yerde  kötü yâni
-Reklam-
+5 oy
(3,581 puan) tarafından
Evin anahtari sadece ev sahibinde olur.. öyle seymi olur ya
(557 puan) tarafından
Ev sahibinde de olmamalı bence. Ne münasebet tanımadığı insanlarda evinin anahtarı olmasi. Ben üniversitedeyken girince anahtarı degistiriyordum çıkarken geri takiyordum
(12,613 puan) tarafından
Kanka o anlamda dememiş evde oturan şahıs anlamında demiş bence
(557 puan) tarafından
İnşallah öyle demiştir :D :D
(3,581 puan) tarafından
Kız ev sahibi derken yani evde yaşıyan insanlarda demek ..sksjsj
(557 puan) tarafından
Hahahah iyi bari ben farklı anlamışım :D :D
+2 oy
(2,231 puan) tarafından
Bence haklısın insanın özeli evidir ama işte anlayışsız eş ve ailesi olunca ne yaparsan yap sen haksiz gibi görünürsün 
+1 oy
(7,607 puan) tarafından
Asla izin vermem gerekirse o kilit değişir yine de olamaz ne münasebet canım bu ne şimdi her an evine birisi girebilir bu düşünce ile hayat yaşayamam ben 
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Ohh ne güzel hem kendine çıkarmış hem annenlere ver ckk zeki ya bu peder 
0 oy
(61 puan) tarafından

Bizim yedekte kayınvalidemgilde durur bişi oldumı girerler alıstıö ben sorun etmiyorum pek ;) kapıda kalınca fln gidip alıyoruz 

0 oy
(1,462 puan) tarafından
Oh ne ala ne memleket zırt pırt gelip giderler senide kaale almazlar sonuçta anahtar var 
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Kayınvalidemler gelip bizde kaldığında onlara anahtar veriyorum giderken geri bırakıp gidiyorlar bu şehirde bile yaşamıyorlar ama onlarda kalsın istemem 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Çok çok haklısın kesinlikle haklısın ama adam da emrivaki yapmış esin belki ne saçmalıyorsun diyememistir zamanla bahaneyle alın bence
(1,299 puan) tarafından
Eşim çok saçma geldi bana da ama bir şey diyemedim diyor ben de buna kızdım nasıl bir şey diyemez burası eşimin evi karısı çocuğu var nasıl bir şey diyemez buna kızıyorum
(1,016 puan) tarafından
Şimdi olsa muhtemelen der bence o da şaşırmıştır ya
0 oy
(729 puan) tarafından
Canım bizimde aile apartmani yedek var kaynaanmlar da ama onlar öyle Cat kapi bir kere girdiler eşime söyledim bello etti daha da girmediler kapıda kaldığımız da yada anahtarı evin içinde unuttugumda hemen yedeğini alırım yani kaç defa kayboldu anahtarım evde unuttum filan direk yedekle açtık yani
0 oy
(698 puan) tarafından
Aşırı sacma ya
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Oha yani orası sizin kendi yaşam alanınız ve asla kimse siz yokken giremez müdahale edemez anahtarını alamaz bu ne saçmalık ya ozaman evli olmanın ne anlamı varki
0 oy
(401 puan) tarafından
Ayyy patavatsız böyle ikide bir soluğu sizde alırsa böyle  oluyormuş demek ki yüzsüz adam
0 oy
(109 puan) tarafından
Sende direk kapi ustunde dursun o zmaan hem hirsizlarda girip cikarken zorlanmazlar deseydin.mahremiyet diye bisey var insan hali musait olmazsiniz napacaklar pat diye operasyon yapar gibi evemi dalacaklar telefon etmeyi ogrensinler once
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Evime izinsiz habersiz kimsenin görmesini asla istemem ama haber verirler sorun olmaz evde yoksam anahtarla girin diyebilirim benim de annemlerde yedek var ama asla eline bile almazlar benim kattığım yerde duruyor olurda bizdeki kaybolur içerde unuturuz ordan alır diye verdim
0 oy
(772 puan) tarafından
Biz yeni evlendiğimizde kayınpederim şey demişti, yedek anahtar çıkartıp kendi annene ver onda da bulunsun. Tamamen iyi niyetli yani, ama ben kendi annemde de olmasını istemedim. Anahtarımıza sahip çıkmayı öğrenmemiz gerek demiş, hoşlanmadığımı belirtmiştim. Onlara mahsus bir tepkim olmadığını anladığı için hiç sorun olmamıştı. Siz de öyle yaklaşabilirsiniz belki. Ya da kaybettim falan diyip kilidi değiştirin. 
0 oy
tarafından
Bnm evimin anahtarida kayın pederimde var ama bn kendim verdim ondada bulunsun diye  bazen bn evde yokken gekiyorim ki 2 ekmk alıp bırakmış sagolsun
0 oy
(204 puan) tarafından
Benim kayinpederim de çektirmisti yedek bende sinir olmuştum ama senin durum kötü surekli geliolarmis bizimkilerde gelme gitme huyu yoktu yani kisacasi sen haklısın.
0 oy
(50,783 puan) tarafından
ona mi lazımmış yedek anahtar belki sen çocuğu okula götürürken evi dağınık biraktin donun orta da hadi toplu evin diyelim yine de alamaz 

ben kilidi değiştirir eşimden habersiz anahtarini da degistiririm zor girerler evime bensiz

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 195 göst.
12 Ekim 2024 Aile kategorisinde Elifff16 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
10 Ekim 2024 Aile kategorisinde Miniminnaķ (3,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 292 göst.
0 oy
21 cevap 896 göst.
2 Ekim 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu