+1 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (2,389 puan) tarafından

İlk gebeliğim değil ama herşeyi unuttum diyebilirim :D doğuma giderken ne giyilmeli ve doğumhaneye aldıkları zaman üstümüzü çıkarıyorlar mı acaba 

24 Cevaplar

+1 oy
(129,442 puan) tarafından
sanco gelince ust degistiremwzsin ustunde ne varsa onla gidersin ben odada dogurdum hic dogumhane gormedim ne giydirilir bilmiyom bana ilkde ince bi naylon goydirdiler 2.dogum birden oldu resmen donumu zor cikarttim☺️
(2,389 puan) tarafından
Değiştirmeyi düşünüyorum valla :))
suan ilk hamileliginmi
(2,389 puan) tarafından
Yok kız açıklamada da dedim ya ikinci bu
kafam catliyo agridan orayi okumamisim☹️
(2,389 puan) tarafından
İlaç iç canım
(5,965 puan) tarafından
Çok beklemişsin herhalde taaami doğana kadar galiba bı ara ben hastanedeyken yengem doguracakti kadın odada dogurmuştu hemşireyi çagirmamişti hemşire çok kızgındı biz neciyiz diye bende hep dyorum kendi sancım gelsin valaha ilk kizmda suni verdiler maf ettiler
evd3 cektim sanciyi cokca bi sancida yoktu ama bi gittim hemen dogurdum
(5,965 puan) tarafından
Ne güzel bende öyle evde çekmek istyorim sanciyi hastane maf ediyor vala
(2,389 puan) tarafından
Bende evde çekmeyi düşünüyorum valla ilk kızımda direkt hastaneye gitmiştim 2 cm açılmam vardı suyumu patlatıp sedyeye yatırmışlardı saatlerce sancı çekmiştim ama bu ikinci de evde sancı çekmeyi düşünüyorum sonra hastaneye gideceğim
(5,965 puan) tarafından
Aynısı Büşra ilk kızımda direkt hastaneye gttim kasigim agryordu iki cm açılma var drek yatış dedi suyumu patlatilar karnıma bastrdilar ayy ıkınamadim resmen ağzım dilime yapişmisti susamaktan sancı çekerken kustum falan ayyy lavan mi nedir onun adı alttan verdiler doğumdan snra idrarımı saatlerce sıksşik durumda yapamadım patlayacaktim resmen sontaj verdiler kilitlenmiştim zordu valaha inşallah kendi sancimizla rhaat bişe şekilde dogururuz
-Reklam-
0 oy
(2,327 puan) tarafından
Ne giyersen giy ister sezaryen ister normal doğum da doğum kıyafeti giydiriliyor canım, ameliyat elbisesi. Doğumdan sonra ki pijama takımların önemli. Doğumdan sonra hastaneden çıkarken eve gideceğin kıyafetini rahat seç canım. Hayırlı kolay ve en sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah 
(2,389 puan) tarafından
Rahattan kastın eşofman takımı mı canım
(2,327 puan) tarafından
Evet canım ama lastik yerlerine dikkat et, yüksek bel al, lastiği yukarı da olsun rahatsız etmesin. Tesettürlü olup bol elbise alan arkadaşlarım da var. Hatta doğumdan sonra giymek için de bence hem normal lastikli gecelik al hem de elbise gibi olanlardan. Çünkü şahsen ben lastikli gecelik takımıyla rahat edememiştim elbise gibi olanları giymiştim
(2,389 puan) tarafından
Sağol canımm
0 oy
(573 puan) tarafından
Rahat bi pijama altına hasta bezi yada ped,terliklerin örtülüysen yazman rahat bol bi üst kalın bi hırka ile git üstün komple çıkarılıyor ameliyat üstü giydiriliyor 
(2,389 puan) tarafından
Beni soyduklarını hiççç hatırlamıyorum aklımda hiç. Bişey kalmamış 6 yaş kızım var :))
(573 puan) tarafından
Yani ben öyle biliyorum yada atlet ile kalıyorsun
0 oy
(22,096 puan) tarafından
İki doğumum da Ani acil olduğu için normal kıyafetlerimleydim ben:))

Ayy çok kötü dakkalardi yaa :(
(2,389 puan) tarafından
Ekimin sonu kasımın başı gibi doğumum var bende çok korkuyorum :((
(22,096 puan) tarafından
Korkma kuzum inşallah çok güzel geçecek
(2,389 puan) tarafından
İnşallah çok dua ediyorum valla canım
(22,096 puan) tarafından
Bende edecem sana canım ♥️
(2,389 puan) tarafından
Ayyy Allah razı olsun kuzum :)
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Sezeryan ise odada çıkarıyorlar herseyi önlük giyiyorsun normal doğuma bilgim yok brn pijama giydim hep onu düğmeli çok kullanışlı oldu ve mutlaka yedek götür 
(2,389 puan) tarafından
Tabi canım takımlarım hazır da doğuma giderken ne giyinsem diye düşünüyorum
(2,183 puan) tarafından
Ben normal kıyafet giydim hastanede full pijama ile durdum en rahatı oydu doğuma giderken hemşireler seni yonlendirir bence bana soyun bunu giy yatağa uzan dediler sunta takip sandalye oturdum ameliyata götürdüler çıkınca eşim giydirdi beni
(2,389 puan) tarafından
Sezaryan olunca genel de planlı oluyor herşey
(2,183 puan) tarafından
Normal yapmadığım için bilgi sıfır tek dogumum ama sezeryanda acele oldu bi anda geldiler hazırlan dediler apar topar oldu tabi 1.hafta hastanede yattim
0 oy
tarafından

Ustumle almistilar vallahi sadece altı çıkardım:D 

(2,389 puan) tarafından
Alla alla niye soymadılar ki çocugun kafası hemen gelmiş miydi :)
tarafından
Alti çıkardım üstüm kaldı suni sancı taktılar hemen doğum gerçekleşti her şey 3 saat içinde bitti odaya çıktık yani anlamadım bende ne olup bittiğini ☺☺
(2,389 puan) tarafından
Ben hiç bişey hatırlamıyorum valla :))
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Evet yok mu fikiri olan
0 oy
(2,856 puan) tarafından
2.dogum ikiside sezeryan pantolon tunik gittim üzerimi hep çıkardım eve de gecelik takımları ile gttim 
(2,389 puan) tarafından
Sezaryan olunca genel de gün veriyolar hemen üstünü giyinip gidebilirsin de normal doğumda pek öyle olmuyor :)
(2,856 puan) tarafından
Normal doğumu bilmiyorum canim
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Normal tanık pantolon sancimi bekledim acilma 6 cm olunca ben de suni sanciya dayanamayinca epidural istedim ondan sonra önlük giydi. Kısa kollu sabahlikli pijama takımları aldım trendyoldan serum takılıyor kan alınıyor falan kısa kollu iyi oluyor sonra da onları giydim 
0 oy
(923 puan) tarafından
İki doğumda da hastaneye gittiğim kıyafetlerle doğum yaptım direk suni takıldığı için cikartamadim doğumdan sonra servise çıkarttıkları zaman orda esortmanimi giyinmistim 
(2,389 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(972 puan) tarafından
Ben normal tunik pantalonla gittim doğumhanede çıkarttılar çorabım kaldı sadece o anda üst baş hiçbirini gözüm görmedi :D
(2,389 puan) tarafından
Sağol canım ::)
0 oy
(335 puan) tarafından
40 gün erken suyum gelince pijamalarimla gittim  hastanede hemen hasta önlugu giydirip acil ameliyata alinmistim 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ben ilk doğumda tunik pantolnla gittim pantolonu çıkardım tunikle kaldım doğurdum öyle 
(2,389 puan) tarafından
Anladım canım sağolasın
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Benimde ekimin sonu yada kasim başi doğum. Var ilk kızımda özelde yptrdim mavi ameliyat elbisesi gydrdiler bakalım bunda ne olacak devlte olcak 
(2,389 puan) tarafından
Bizim seninle doğum aynı canım unutmazsam doğurduğum zaman sana yazarım :)))
(5,965 puan) tarafından
Evet geçen galiba yine yorumda yazmiştim burdan özelden bir arkadslada aynı onunlada yazyorum senin cinsiyeti neydi:) sağlıkla gelsin inşallah
(2,389 puan) tarafından
İnşallah canım erkek :))
(5,965 puan) tarafından
Benimde kiz :), hayrlı olsun insallah zor vallahi
0 oy
(19 puan) tarafından
Ben normal giyindim gittim sonra acil sezeryan dediler yatış yaptılar amelyathane kıyafetleri getirdiler annem yardımcı oldu komplle üzerini çıkardım hastane önlüğü giydim iç çamşaırı bile yoktu öğlen doğum yaptım akşam pijama takımını giydim yine annemin yardımıyla 
(2,389 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Üzerimde uzun elbise vardı direkt onunla doğuma almıslardı beni☺️
(2,389 puan) tarafından
Elbise ile ne kadar hijyenik olur ki neden öyle yapmışlar
(1,655 puan) tarafından
Doğumdan sonra farkettim inan onu düşünecek durumda değildim o an☺️
(2,389 puan) tarafından
Tabii ki insan o acı ile onu düşünmüyor bile :)
(1,655 puan) tarafından
Oyle valla canım Allah bir avazda kurtarsın hepimizi, benimki de şubat sonu mart başı gibi olur hayırlısıyla
0 oy
(7,464 puan) tarafından

Rahat bisiler giydim . Zaten sezeryan olacağımı biliyordum.  Odaya girince önlük verdiler. Kıyafetlerimi poşete koydum dolaba yerleştirdim.  Dogumdan sonra pijama takımımı giydim

(2,389 puan) tarafından
Evet sezaryan olunca planlı oluyor herşey
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ben elbise gitmiştim ama Sezeryan oldum önlük giyip gittim ameliyathaneye
(2,389 puan) tarafından
Anladım canım benim şuanda normal gözüküyor ama belli olmaz hiç bişey tabi :)
0 oy
(9,587 puan) tarafından
Doğum haneye gelmeden odada komple çıkarmış oluyorsun .

Bende boydan elbise giymiştim giderken rahatti
(2,389 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Benim ne var ne yok cikarttirdilar önlük giydim sancı odasında öyle durdum 

Çıkarken de eşofman takımı giymistim
(2,389 puan) tarafından
Sağolasın canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,284 göst.
3 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Meryem❤️Yıldıray (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,458 göst.
+1 oy
52 cevap 919 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tombul kel bebek (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 672 göst.
5 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde Yasemene (149 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,364 cevap

37,602 kullanıcı

Kategoriler

...