+1 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Lekelerim çıkmıyor kızlar ne renklilerden neden beyaz lardan stop leke çıkarıcı sıkıp atıyorum yinede çıkartmıyor makinam dahaa4 senelik  acaba bendemi sıkıntı var yoksa çıkmaması normalmi  şimdi kız pjamasına çikolatalı süt dökmüş önce makinaya attım direk hiç bir şekilde çıkmamış sonra elimde sıcak suyla çitiledim gitti baya ne yapmalıyım artık önceden biriksin diye ebkliyorfum şimdi onuda gapmıyorum acaba leke olunca çitileyip hemenmi atayım kızlar yardımcı olun lütfen

7 Cevaplar

0 oy
(13,552 puan) tarafından
Farması oxi tavsiye ederim çıkarmadığı leke yok beyazları kar beyaz yapıyor
-Reklam-
0 oy
(789 puan) tarafından
Önce citileyip öyle atın .çünkü makinaya giren leke bir daha çıkmıyor.benm cocuklarimda küçük hep döküyorlar sinir oluyorum.benm makinam 8 kiloluk 10 yıllık makina hicc cikartmiyor.yazin köyde 5 kiloluk eski makinaya citilemeden attığım herşey tertemiz çıktı.sok oldum.kendi makinamda ön yıkama ve ekstra su seçip yikatiyorum.
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Cnm çamaşır sopası Arap sabunu, bulaşık deterjanı birazda tuz karıştır kaynar suyla denesene bi bugün bir arkadaşa da önerdim sonuç ne bilmiyorum ama sararmış yataktaki lekeler vardı çıkardı benm
0 oy
(7,912 puan) tarafından
Ben hep lekelediği an elimde sabunla çitiliyorum sonra makineye atıyorum. Asla lekeli kıyafetimiz yoktur.
0 oy
(5,274 puan) tarafından
Beyaz sabunla lekesini al sari guc sık at makineye canim
0 oy
(4,015 puan) tarafından
Kadir ezildi bir şey paylaştı makineler fazla su almadığı için yıkamayı güzel yapmıyor, önce deterjan ekleyip durulama bölümünde yıkayıp sonra normal yıkıyoruz demişti öyle yaptım gerçekten sonuç harika. Durulama bölümünde bol su alıyor çünkü 
(2,116 puan) tarafından
Ben o yöntemi yaptım makina kafayı yedi daha beter oldu şimdi 2 kez çalıştırıyorum anca temiz oluyor kıyafetler
(4,015 puan) tarafından
Su eklemiyorum ki durulama bölümünde kendi suyunu bol alıp yarım saat ekstra yıkanmış oluyor
(2,116 puan) tarafından
O yöntem bende yok kadir normal su dolduruyordu aynısını yaptım bozulmaya kadar gitti makina
(1,963 puan) tarafından
Ben yanlış okudum pardon. Su da ekliyormus kadir ezildi de ondan bahsediyorsunuz sandım
(4,015 puan) tarafından
Evet onu da görmüştüm ama onu denemeue cesaretim yok, durulama bölümünde ekstra yarım saat yıkanıyor ama temiz yıkadı gerçekten
0 oy
(1,963 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Elite home, domol, baby me bu markaların üçünün de toz leke çıkarıcısi var bende. Lekeli olanları deterjan erittigim suya basıyorum. Kalem,. mürekkep lekesi hariç her şey çıkıyor. Kalem lekesine de direkt kolonya döküp citileyince çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
7 cevap 230 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sibel01 (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (551 puan) tarafından soruldu

408,048 soru