Yani çok seviyorum ölüyorum kaynanamla bile yaşarım demeyin yaşanmıyor%3 ihtimal yaşanıyor ben yaşayıp ta mutluyum diyeni görmedim. 1 sene geç evlen evinde ol. Ben kışın evlendim sobalı odada günde 1 saat otururdum kendisi sobalı odada yatardı ben ** gibi titreyerek odamda yatardm elektrikli soba yaktigim zaman şartel i indirirdi ben eşime soylemedim eşim çok sinirli biri kavga çıkar diye. Banyom odamın icindeydi şofben taktırmıştik suyu keserdi su gotmesin diye. Sabah 7 de kapiyi açardı gel çay hazır bidaha çay yapmak yok derdi eşim varken asla uğramazdi kapının önüne. ise gidiyorduk ikimizde geç geliyorduk 1 ekmek alırlardı onuda kendileri yerdi biz aç uyurduk . Her gece yalvardım nolur gidelim diye. Eşim ne yaptı etti ayırdık evleri. Çok çektim . Evlendigim ilk sene soğukta oturmaktan solunum yollarından hastaneye yattım ciğerlerime kadar dolmuştum niye ısınmak için yaptığım tek şey kalın giymek. Eve kimse gelmezdi. Televizyonu o ne isterse o açılırdı eşim gelince sesi çıkmazdı ama maymun gözünü açtı şimdi nolirsa olsun eşime söylüyorum eşimde hakkından geliyor