+2 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,475 puan) tarafından
Herkese günaydın..Ne yapıyorsunz.. 

Ben ilaç almaya gidiyorm. Kaldi 7 .. inşallah bitecek az kaldı. Kayseri de tedavi görüyorm. 

Kızım 2.5 yaşında o uyanmadan çıkıyorz bazen babam bazen eşimle gidiyorm. Bugün babam goturecek. Uyanınca Bi odaları arıyormuş anne diye. Kaynanam annen doktora gitti gelecek deyince tamm diyormuş.. yavrum da alıştı artk ağlamıyor.. onu bırakıp gitmek oyle zor. Ki Rabbım kimseyi annesz bırakmasn..

Babaszlkta zordur elbet ama Bi annenin yerini hiç kimse dolduramaz. Kzimla bana ömür versn Rabbım onun için yenecegm bu hastalığı kimse için değil sadece kızım için..

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah ❣️

Bende hamileyken oyle giderdim uyaninca bi bakınır hep geldigimde almadinmi kardeşimi diyodu doğduğu gün aşırı sevindi aldikmi anneee bizimmiii artik diye bagriniyodu ☺
(1,475 puan) tarafından
Uyandi.. aglaya aglaya biraktm. Anne gitme diye boynuma sarıldı. O agladi ben agladm  :(
tarafından
Benimkide oyle görse ayni tepkiyi verirdi ondan kaciyodum napcan kuzum sende mecbursun
-Reklam-
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Günaydın. Allah şifa versin. 
(1,475 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(810 puan) tarafından
Günaydın canım Allahım şifa versin inşAllah :) 
(1,475 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
(810 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Oyyy canım benim rabbim sifani versin..inşallah iyi olacaksın:)))
(1,475 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah şifa versin İnşallah  masallh az kalmış benim babamda kemoterapi gördü 12 seans rabim bütün hastalara şifa versin 
(1,475 puan) tarafından
Bende 16 seans görüyorm.  Çok şükür azaliyor.. Amin canım Allah razı olsun.. babanız nasl suanda
tarafından
Babam iyi su an şükürler olsun 3 ayda bı kontrolü var kan sayımı var doktoru su an uyuyor hastalığı dedi korku heycan stres olmsyacak hayatında dedi  babamda 4 kanser vardı ama heosindede 1 . Evrede olduğu için şükürler olsun igkesti insllah sende iglesirsin canım oldugun süreci babamdan yaşadığım için çok iyi anlıyorum dualarım seninle ♥️
(1,475 puan) tarafından
Rabbim büyük canım iyi olacagm inşallah.. Çok sevindm iyi olmasına..  gerçekten stres çok etkiliyor insan hayatını.  Ama maalesef hayatımız da da var. B3nde mesela korkuyorum tam bitti deyince tekrar başlamasının  :(
tarafından
Öyle düşünme hep iyi düşün Allah'ın izniyle iyi olacaksin
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Günaydın rabbim şifa versin inşallah seni evladına bağışlasın ☺️bende kızı emizryom başım gözlerim gripten nasıl agiryo 2 satt yata bilsem 9da kizmin randevusu var gidcez
(1,475 puan) tarafından
Amin canim Allah razı olsun sanada çok.gecmis olsn..
(1,124 puan) tarafından
Sağolun cnm
0 oy
(3,777 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ♥️ hangi hastaneye gidiyon Kayseri'de 
(1,475 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok şükür iyim. Şehir hastanesine gidiyorm
(3,777 puan) tarafından
Annenanem acıbademde tedavi oldu Allah'a şükür atlattı ama kontroller devam ediyor mutlaka işte. İnşallah sende sağlığına kavuşursun ♥️
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım rahatsızlığın nedir evlat sevgisi çok ayrı bi sevgidir senin annen baban nasıl üzülüyordur seni ilaç almaya gönderirken 
(1,475 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim.  Meme kanseriym kemoterapi aliyorm.. gerçekten oyle sadecem annem babam üzülüyor zaten eşim onun ailesi icin aynu şeyi söyleyemeyeceğim
0 oy
tarafından
Günaydın canım amin amin Rabbım senin de yavrunun yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin seni başından eksik etmesin inşallah 
0 oy
tarafından
Rabb'im Şifa Versinnn ♥️
0 oy
(6,596 puan) tarafından

İnşallah bu cefalarinin sonunda mis gibi bir sefa sürersin Allah şifa versin inşallah 

Üzülme Allah kimsenin kaldıramayacağı sabır ile sinamaz insanı o prensesine bağışlar inşallah:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 286 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.