0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
1 yaşındaki oğluma 3 numara bez kullanıyorum gece biberon içtikten sonra altını alırdım uyurdu sabah çiş geçirme olmazdı ama son bir kaç gündür çiş geçiyor havaların soğumasından mı yoksa bez numarası mi büyüdü kilosuna göre olması gerektiği gibi numara ama buyutmelimiyim sizce bu çiş kaçırma olayınin önüne nasıl geçebilirim her gün her gün kıyafet kalmıyor 

20 Cevaplar

0 oy
(6,661 puan) tarafından
1 yaş nasıl 3 kullanıyosun kız. Benim bebeğim 2 aylık 3 numaraya geçiş yapacağım  

Senin 5 kullanmam gerekiyor kg varsa
(22,049 puan) tarafından
Aynen bnm kızda 17 aylık 4 kullaniom
Yakında 5e geçerm daha rahat etmesi icin
(6,661 puan) tarafından
Kg nasıl bilmiyorum ama biraz büyük olsa rahat eder içinde. Eşim 2 no almış paketi açmadım 3 getir dedim
-Reklam-
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Havalar soğudu cnm 

Hangi marka Prima kuklaniosun

Bazı Primalar var geçirio
(540 puan) tarafından
Doğduğundan beri BİM'in bezini kullanıyorum Jenny
0 oy
(12,533 puan) tarafından
1 yas nasil 3 numara kullaniyo kiz. Sıkmiyomu iz yapmiyomu hic
tarafından
Büyük numaraya geçince sayısı azalıyor hanımefendi için demiyorum ama çoğu pintilikten küçük numarada çok var diye alıyorlar rahat rahatsız umurlarinda degil
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Bezi kucuk geliyordur 4 numara al canim 
0 oy
(7,431 puan) tarafından

1 yas için 3 numara küçük degilmi yaa 

Bnmki 6 ay 8 günlük 5 numara jenny willy kullanıyorum. Gecede sürekli emiyor . Sızdırma olmuyor .fazla islatmiyor 

(540 puan) tarafından
Benim ki emmesi sütüm kesildi diye zayıf üstünde yazan nolara göre alıyordum bende aynı markayı kullanıyorum sizinle
0 oy
(2,199 puan) tarafından
3 numara çok küçük değil mi kaç kilo bebeğiniz sızdırma olur tabi 4+ yada 5 deneyin birde
0 oy
(11,367 puan) tarafından
1 yaşından beri 5 kullanıyorum sen nasıl 4 kullanıuosun kız bence bezi büyüt birde gece beslenmesini kes doktor onay verirse
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Bezi küçük geliyor olabilir numasini büyüt istersen birde öyle dene havalar soğuk oğlumda bugünlerde fazla çiş yapıyor  iki kat çorap giydir suyunu  ılık ver 
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Kaç kilo canım bezde kiloya bakma 3 aşağı 5 yukarı aynı zaten sadece eni 1 parmak falan genisliyo bence 4 e geç 3 numara çok küçük sıkar çocuğu 
0 oy
(909 puan) tarafından
1 yaş kızıma 5 numara kullanıyorum bazen gece çok su içiyor sabah hemen almazsam taşıyor 3 numara bez çok küçük geliyordur çocuğa ondan oluyordur bedenini büyütün bence 
0 oy
(5,499 puan) tarafından
9 aylık bebegime 4+ kullanıyorum bir yaş için küçük bence 3 numara
0 oy
(654 puan) tarafından
5 aylik 4 numara bez kullaniyorum ben 3 numara baya kucuk 
0 oy
(438 puan) tarafından
1 yaşında 3 numara küçük değil mi birde erkeklerde kaçırma oluyor Molfix tavsiye ederim benimki de sızdırma çok oluyordu molfixle olmadı hic
0 oy
(1,934 puan) tarafından
1 yaşında kızım 5 numara kullanıyoruz küçük gelmiyor mu 
0 oy
(364 puan) tarafından
Yazmışlar zaten 1 yaşa 3 numara küçük bencede. Birde paketi yeni mı açtınız belki fabrika çıkışlı hatalıdır ürün oda olabilir 
0 oy
(1,342 puan) tarafından
3 numara olduğuna emin misiniz benim bebegim 3 aylık ben 5e geçeceğim. 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Kız benim 7 aylık 5 numara kullanıyor..

Senin nasıl 1 yaş 3 numara bez 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
3 numara ne allah aşkına. Hiç mi acımanız yok çocuğa
(540 puan) tarafından
9 kilo bebeğim zayıf paketin üstünde ki kilo çizelgesine göre alıyorum bilip bilmeden hemen eleştiri
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Yaşına girdiği gibi 5 numara kullanıyorum ki bebegim miyon yapılı ama ben sikmasini istemiyorum rahat ediyor ve sızdırma hiç başıma gelmedi 3 numara çok çok küçük bezlerde yazan numaraya bakma uymuyor nasıl olduda bu zamana kadar kullanabildin şaşkınım 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Bez numarasıni büyüt 4 numaraya geç canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,012 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 250 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Zisan (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...