0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,099 puan) tarafından
Eşimle sevgililik dahil 3 buçuk sene birlikteliğimiz var. Şu an 8 aylık da hamileyim. Belki hormonlar dan kaynaklanıyor da olabilir ona da bir şey diyemiyorum. 

Geçen hafta tüm şifrelerini değiştirdi. Normalde tüm sosyal medya, Google hesapları bende açıktı. Dün facebook'ta izleme geçmişine baktım onu değiştirmeyi unutmuş. Açık seçik kadınlar ve de edepsiz filmler vardı. Ona imalı bir şekilde facebook şifreni değiştirmeyi unutmuşsun ne izlediğini görüyorum dedim. Bana ne kastediyorsun dedi. Bu konu hakkında tartışmak istemediğim için bir şey söylemek istemedim. Söylesem sen bana güvenmiyorsun falan diye direnecek biliyorum. 

Dün bize kaynanan geldi kayınbabam ile tartışmışlar. Bana geleceğini bile söylemedi akşam yemeğini indireceğim zaman acele etme annemler gelecek dedi. Bir anda söyleyince sinirlendim ben de kiminle geliyor diye sesimi yükselttim sanane de ev benim evim dedi. Sesini çıkartısan seni gebertirim dedi. Kötü bir amacım yoktu benim önceden haberim olsaydı ona göre yemek yapardım. Sorma amacım aslında buydu. Yemeğim misafir için uygun değildi. Akşam yatakda neyin var diyip diyip durdu yok bir şeyim dedim. Artık yoruldum çünki. Tartışmak bile istemiyorum. Her zaman böyle davranıyor bana. 

Daha önce de post açmıştım tesettürlü olmadığım halde öyle giyinmemi istiyor diye. Üstümde çok baskı hissediyorum artık. 

Boşanmaya kalksam bebeğim kimde kalır ? Kızlar benim bu adamla ne yapmam lazım. Sadece bebeğimi düşünüyorum. Hamile olmasam çoktan ayrılmıştım. Halbuki çok severek evlendik biz. Önceden böyle bir insan da değildi. 

10 Cevaplar

0 oy
(3,649 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tesettürlü değilsin ama öyle olmanı istiyor madem kendi de gözlerine tesettür çeksin iğrenç  şeylere ve harama bakmasın karnı burnunda karsısını üzmesin ayrıca seni gebertirim demek ne demek ya saygısı yok soğuman normal kendini ezdirip laf söyletme senden istediği ne varsa önce kendi uygulasın 
(1,099 puan) tarafından
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Onunla tartışmak bile gelmiyor içimden. Öyle bir duvar örmüşüm ki ona karşı. Dediği şeyleri yapmıyorum. Ben açık bir insanım ve asla kapalı şeyler giyemem. Ona yemek yaparken bile zorlarken bir de annesi çıktı başıma inşAllah Allah'larından bulurlar.
-Reklam-
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Kimse bir  tavsiyede bulunmayacak mı
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Sessiz insanı ne yazık ki ezerler. Benim eşimde fenadır. 3 sene sevgili olduktan sorma evlendik ve evlenince değişti. Başta susuyordum ama baktım olmuyor sonra ciğerini sökmeye başladım. Hatta bir kavgada babamı aradım, gel dedim. Babam gelince o bağıran, istiyorsan git diyen adam kedi oldu. İpleri eline almazsan bir ömür seni ezer. Boşanmakta bir çözüm, zaten hamilesin yeni doğmuş bir bebeği annesinden hiçbir hakim ayırmaz, ahlâki bir suçu yoksa. Boşanma kararı alırsan çok dikkat et, o süreçte sosyal medya, telefon kullanımı olabildiğince olmasın ki eline koz verme
(1,099 puan) tarafından
Ona karşı bir şey hissediyorum artık. Canım çok yanıyor. Tartışmak istemem de daha fazla üstüme gelecek strese grip bebeğe zarar vermek istemiyorum. Kapatmak istiyorum sadece o an konuyu
(2,765 puan) tarafından
Ne zamana kadar susacaksın ki. Hiç akıllanır diye düşünme. İnsanlar sustukça tepene çıkıyot
0 oy
tarafından
Bebeğin seninle kalır tabiki ama şöyle bisey var ben hamileyken eşimi görmek bile istemiyordum sinirimi bozuyordu saçını yıkamadı veya bişey döküldü diye kıyamet kopartırdım. Hepsi geçecek emin ol. Ama şifre değiştirmesi açık kadınlara bakması gerekmiyor onu gördüğün için soğumuş olabilirsin haksız da değilsin. Bence bir yuva kolay olmuyor boşan boşanma demem ama bir daha yapmasın ona böyle anlat. Belki yaptığının yanlış olduğunu anlar 
tarafından
Evet farklı ama hamile olduğu için bide ben üzmek istemedim konuşsa hal olacak bişey birdaha yapmaz umarım. Ha bana sorsan 13 aylık kızımı alır yüzünü bile göstermem. Ne işim olur sappıkk adamla. Ama işte kırılıp üzülsün istemedim ya gidecek yeri var mı yok mu ailesi arkasında mı bilmiyorum ki:((
(1,099 puan) tarafından
Sinir problemi var. Ben kendi öz ailemden de böyle şeyler yaşadım. Çocukluğumu dahi yalamadım. Şimdi de evlendim hala aynı ailemle de konuşmuyorum. Babam gibi birinden kaçarken ona benzer birine yakalandım
(1,099 puan) tarafından
Anne babam ile konuşmuyorum. Dedem ve babaannem var sadece başka kimsem yok
tarafından
Bu yüzden üzmek istemedim seni eşinle bi konuş inşallah bir daha yapmaz ya üzüldüm senin adına
(1,099 puan) tarafından
Denerim. Beni eşi yerine koyduğun dan bile şüpheliyim artık. Bana hiçbir şey anlatmaz dün annesi gelince bülbül gibi her şeyi anlattıyor.
0 oy
(29,410 puan) tarafından

Güzelce karşına alıp konuş gidişatın doğru olmadığını zararınin evliliğinize dokunacagini

(1,099 puan) tarafından
Konuşmaya çalışıyorum. Her seferinde ona güvenmemekle suçluyor beni. Ben hatayı zaten ona güvenerek yaptım.
(29,410 puan) tarafından
insAllah düzelir
(1,099 puan) tarafından
Düzeleceğine daha da kötüye gidiyor maalesef.
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Benim eşim benden şifre gizleyemez. Ben de ondan gizlemem. İkimizde sinirimızı biliriz özel seylerimize bakmayız. Şifre değiştirmesi normal değil. Direk olarak kadın ismi mi aratmış yoksa önüne çıkıp bakmış mi anlayamadım. Tavsiyem cinselligi evliliğinin en üstüne koy. Temas olmadan erkek uzaklaşıyor. Eşine özel kıyafetler alıp giyinebilirsin. Kaynanan konusunda haklısın önceden söylese iyi olurdu ama yabancı değil artik habersiz de olduğu için bir de iki canlisin sıkma canını. Çok güzel şeyler hazırlamak zorunda değilsin. 
(1,099 puan) tarafından
Sadece Facebook şifresini değiştirmeyi unutmuş. Aratmamış ama izlemiş ben önceden de hep kontrol ederdim. Önceden böyle şeyler yoktu ama şifreyi değiştirdim sanıp bakmış sanırım. 1-2 video da değildi 10-15 video falan vardı öyle. Bir kere izleyince önüne çıkmış anlaşılan. Yatak odasında telefonunu elinden aldım tiktok hesabına bakıyorum dedi o araba videosunu değiştirme onu izliyorum dedi. İzleme geçmişine bakarken de telefonu elimden aldı
0 oy
(1,181 puan) tarafından
 Her evlilikte ara ara sıkıntılar oluyor. Mesela ben bazen eşimi görmek bile istemediğimi düşünüyorum ortada elle tutulur bir sebep bile yokken:) Senin hamile olmanda tahammül seviyeni düşürüyor olabilir. Arada ki sorunlar artınca oda başka şeylere yönelmiş galiba. yaptığının cok yanlış olduğunu güzelce konuş onunla. Bir daha yakalarsan neler olacağını anlat. Ve bence bebeğin doğmasını bekle baktın ki hala düzelmiyor o zaman gidebilecek bir yerin varsa boşanmayı düşünürsün 
(1,099 puan) tarafından
O videolara bakmasını anlamıyorum haftada 2-3 defa cinsel birlikteliğimiz oluyor.
0 oy
(1,959 puan) tarafından
Her evliliğin başında böyle yokuşlar var.Ben 4 yıllık evliyim bu saydığım sorunlardan daha dibe batmış hamileyken gözyaşı hiç eksik olmamış biri olarak söylüyorum yeni yeni oturuyo.Dusun siz iki farkı baliksizin bir fanusdasiniz alışma süreciniz var aşindik ama eskisi gibi deiliz .bak ne güzel sen sesizmissin ben daha delifişekdim adım deliye cikdi ama atlattm sen sesizsin kriz yönetimini daha iyi yaprsn eşini daha çabuk yanına cekebilirsn ben adıydı bana karşıda tavır aliyodu onlari savunuyordu sen sesiz old.kriz yönetimini iyi yaparsan bunu anlamam için kel kaldm ama tecrübe olarak tarak elde eddim
(1,099 puan) tarafından
Düzelmesi için çabalayacağım. Düzelmezse yoluma bakarım
(1,959 puan) tarafından
Düzelir tek yapman  gereken sabrla durmak yıkılsa bnm yuvamyikilirdi o kadar catirdadiki hep pamuk ipliği de gibiydi gerisi sen düşün kaç yaşındasın hemen karar verme emek istiyor evlilkk
(1,099 puan) tarafından
21 yaşındayım. Çok erken evlenerek hata yaptığımı düşünüyorum
(1,959 puan) tarafından
Kız ben 30 yaşındayım hala deli fisegim olsun bebeklerin tez buyutursun kahretme bu kadar .iki aylık ve 12 aylık bebeklerim var bakmaya ugrasiyoz bosansam ben bisanirdim ne çamurlu yollardan gecdim ah ve ah sen sesiz sin daha çabuk atlatrsin sesiz kadınlara daha çabuk diz çöker erkekler
(1,099 puan) tarafından
Umarım öyle olur canım
0 oy
(3,655 puan) tarafından
Valla boşanma sansin varsa direk boşan canım 

İlerde daha zor daha kötü oluyor 

Cikisi olmayan bi yola giriyorsun 

Çocuğun zaten sende kalacak hiç düşünme valla 

Böyleleri ömrümüzü yiyip bitiriyor 
(1,099 puan) tarafından
Bebeğim Doğana kadar değişip değişmediğini bakacağım. Hala aynıysa kendi yoluma gideceğim.
(3,655 puan) tarafından
En guzelini yaparsın valla kuzum
Keşke benimde öyle bi imkanim olsa
(1,099 puan) tarafından
Ben zaten evlenmeden önce çalışıyordum. Babaannem bana sen doğur ben bakarım diyor şu an ayrılırsam bebeğime bakacak biri var ben de çalışırım.
0 oy
(862 puan) tarafından
Canım böyle adamla ömür geçmez hamile kadinla öyle konuşulmaz ki hamile olmasan dahi öyle konusmamali. Madem bu adam hep böyleydi neden bu adamdan birde çocuk yaptın :( Boşa gitsin çocuğu da kimse alamaz senden anneye muhtaç o 
(1,099 puan) tarafından
Evlilikten önce böyle değildi. Çok iyi biriydi. Bana sesini bile yükseltemezdi. Evlendikten sonra değişmeye başladı ilk giyimine laf etti sonra diğer sorunlar gelmeye başladi. Bilseydim zaten çocuk asla yapmazdım. Son 3-4 aydır böyle. Çok pişmanım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 574 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 535 göst.
23 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu

411,430 soru

12,385,298 cevap

43,488 kullanıcı

Kategoriler

...