0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar bezden keselim 1 sene olmuştur. Gündüz tuvalete gider söyler bana ama bu gece işini nasıl çözeceğimi bilmiyorum bez takınca huylaniyor çıkar dyo uykusunda altına Alez aldım yatağa bulaşmasın dye ama bu sefer üstü hep idrar kokuyor sizler nasıl çözüm buldunuz sizkiler nasil kızım 2 buçuk yaşında

3 Cevaplar

0 oy
(4,648 puan) tarafından

Uyuduktan bir süre sonra kaldırıyorlar. Daha fazla yapıyorsa iki kere kaldırabilirsin. Annem bana akşam geç saatte su vermezdi gizli gizli içerdim onu hatırladım :D

(11 puan) tarafından
Kaldırıyorum tabiki ama bazen unutup uyuyorum uyuyakalabiliyorum bide bazen kızım uykudan hiç uyanmiyor zorla götürüyorum
-Reklam-
0 oy
(5,988 puan) tarafından
Uyumadan 2 saat once sıvı seyleri kesicen gece 1 kez kaldir tuvalete zaten belli bir sure sonra kalkmak zor geliyor tutuyorlar ben tuvalet egitimine baslamadim ama yapanlar bu sekilde yapiyordu canim 
(11 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(414 puan) tarafından
Maşallah 1 buçuk yaşında mı öğrendi o zaman çişi falan. 

Benim büyük kız 3 yaşına 3 ay vardı tuvalet eğitimine başlamıştık 1 hafta içinde gündüzü güzel öğrendi ama gece o kadar derin uyuyoduki yaptığının farkında bile değildi, gece kendim kaldırıyordum yok yine kaçırıyordu artık alez falan vardı zaten ama edemedim o uyuduktan sonra bez taktım sabah olunca da onun ilgisini başka yöne çekip çıkarıyordum. Aa bak pijaman da çiş var bidaha yapma gece tamammı falan diyodum ama yapacak bir şey yok yapıyo ve uyanamıyor bez de doluyordu yani. 

uzun sürdü bu ama maalesef 4 yaşına yaklaşmıştı zamanla azaldı miktarı ve zamanla gece de yapmadı artık şükür dedim. Ondan sonra zaten akşam yatıp sabah kalktı.

Küçük kız da 3 yaşına az kaldı gündüzü öğrendi geceyide altına kaçırırken kendi hemen uyanıyodu farkediyodu yani ablası gibi değildi. Hemen geceyi de öğrendi mesela bu gelince gece kalkar yapar geri yatar. Zamanla heralde oluyo bu 
(11 puan) tarafından
Evet belki daha küçüktü bide ben o zamanlar 6 7 aylık hamileydim öğrettim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 99 göst.

Kategoriler