0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (521 puan) tarafından
Hanımla koltuk ve halı yıkama makineniz var mı ve memnunmusunuz? Hangi marka kullanıyorsunuz?

3 Cevaplar

0 oy
(19,897 puan) tarafından
Kiwi marka memnunum
(521 puan) tarafından
Çok görüyorum bu aralar. Alsam mı tereddütte kaldım. Güzel temizliyor mu birde hızlı kuruyor mu? Oğlum küçük koltuğun ve halım sık sık lekeleniyor
(19,897 puan) tarafından
Ya işte o durumlarda kurtarıcı resmen. Ben iyi ki almışım diyorum . Ha süper temizliyo diyemem halıyı. Ama çok iş goruyo. Tam olarak halı yıkamadan gelmiscesine tertemiz parlamiyo. Ama temizleniyo. Bende ki modelin başlığı halı yıkamak için küçük.

Halı yıkamak zaman aliyo. O zaman çıksaydı halı yıkamalı olan modelden alırdım. Sana alta paylasayim resimlerini
-Reklam-
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Kivi marka var. Dün koltuklarımi yıkadım sadece toz kapmış dediğim koltuklardan bildiğin kumlu kirli su çıktı. Lakin benim makinanın başlığı küçük beni çok kötü yordu bileklerim kollarım çok ağrıyor. Ama performansı gayet iyi 
0 oy
(19,897 puan) tarafından

Bendeki bu 

image

Şimdi alsam şunu alırım 

image

(3,520 puan) tarafından
Çekim gücü nasıl sence ben halı yıkamam pek ama koltuklarımı yıkarım sulu kalır mı. Eşim fantom bulmuş çekim gücü daha yüksek diyor ama onunda fırçası falan yok hem normal süpürge hem koltuk yıkama gibi bir şey.
(521 puan) tarafından
Teşekkür ederim bi bakayım
(19,897 puan) tarafından
Cicikus çekim gücü iyi. Yaz günü 4 5 saate kuruyo en geç .
Kışın daha uzun sürebilir. Normal ama bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
0 cevap 14 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.

409,934 soru

12,325,213 cevap

39,079 kullanıcı

Kategoriler