+1 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (745 puan) tarafından

Aslinda uyuyacaktim yelek var onu tamamlicam bunlar boyle kaldi birisi balkona birisi oglumun kapi süsü kahve ictim ama bir daha icecegim soguk havada iyi gidiyor:) dun yemek yapmiştim kayinvalidem cagirinca o kaldi taze fasülye yaptim yanina pilav yapacağım oyle iste hic arkadaşım olmadigi icin buraya atmak istedim… iyi ki var olduğunuzu her zaman hatirlayin hep kendinizi düşünün biraz bencilce ama baskasini düşünmek sonunda can yakici olabiliyor 

image

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuk uyuyunca genelde iş yaparım bugün yapasım gelmedi o oynuyor yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum 
-Reklam-
+1 oy
(13,876 puan) tarafından
Cocuk uyuyunca oturuyorum ben dinleniyorum iş hiç bi zaman bitmez önceden uyurken bitsin diye kendimi paralarım bakım çok stresli oluyorum bende saldım olduğu kadar kimse madalya takmıyor veya teşekkür etmiyor neden kendimi paralayim 

(Aslında temizliği ve evin her işini kendim için yapıyorum ama kızımla zor oluyor o yüzden koşmayı bıraktım 1 2 sene sonra yüküm hafifler nasıl olsa)
+1 oy
tarafından
Hemen uyaniyor bisi yapamıyorum maalesef . 6 aylik cunku
+1 oy
(2,126 puan) tarafından
Genelde kızım uyuyunca ben de uyurdum ama öğlen uykusunu birakti
(252 puan) tarafından
Merhaba kaç yaşında kızınız ne zaman bıraktı acaba ve akşam uykuya geçmesi nasıl hemen uyur mi yani
(2,126 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında. 30. Aydan sonra öğle uykusuna yatmak istemedi ben yatırınca. Yazın yani 33-34 aylıkken tamamen bırakırdım öğlen uyutmayi..ben 9 aylıkken uyku eğitimi vermiştim. O zamandan beri uykuları düzenli. Şimdi en geç 9da uyumuş oluyor. Saatine dikkat edip yatirinca hemen uyur
(252 puan) tarafından
Maşallah aynı şekilde bende 2 yaşında bıraktım şimdi saat 9 bucuk en geç 10 da yatiriyorum hasta olmadığı sürece sabah 10 11 de uyaniyo
(2,126 puan) tarafından
Bizimki o kadar uyumuyor ne yazık ki. Eskiden 6.30 da kalkıyordu da şükür şimdi 7.30-8 gibi
+1 oy
tarafından
Eline saglik canim cok guzel olmuslar insanlar kotu samimiyete gerek yok kimseyle benimde arkadasim yok cok ta mutluyum bu halimden ben cocuk uyanikken ev islerini yemeği falan sabahtan halletmeye calisiyorum genelde bitiriyorum cocuk uyurken ders calisirim o uyandiktan sonra da onunla ilgilenirim aksam uykuya gecince de ya ertesi gunun yemegini yaparim ya da ders calisirim gun bana yetmiyo bile arkadas boslugu yasamiyorum bos islerle ugrasaxak vaktim de yok acikcasi 
+1 oy
tarafından

:angel:

Bazen boş boş oturuyorum çünkü kafamı boşaltmaya ihtiyacım oluyor bazen yemek tatlı temizlik yapıyorum.bazen de yanına yatıp uyuyorum valla napayım 

+1 oy
tarafından
Son cumleleinde o kadar haklısın ki

Bazende boşvermek.gerek 

Gitmek gerek.
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Çocuk uyuyunca TV izliyorum çocuğun yanında acmiyoruz cunku
0 oy
(14,907 puan) tarafından
Çocuk uyusa bireyler yapacağım da bebe uyumuyor :D onla beraber yapıyorum bende 
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Cocuk uyuyunca hemen mutfaga kosarim. Yemek tatli iste ne yapacaksam yaparim. Yoksa yaptirmiyor.
0 oy
(29,501 puan) tarafından

Kendimi düşündüm de bir başkasımi.kaldi amann :) bazn bu gamsizligimi seviyorum takilmamayi takmamayi

0 oy
(252 puan) tarafından
2 çocuğum var 3 yaşında gündüz uyumuyorum yoksa akşam uyumak bilmiyo süreklidir evdeyiz enerjisini atamiyo kızım 1 yaşında gün içinde 3 4 defa uyuruyorum uyuyunca ya yemek yapıyorum ya ev temizliyorum oğlum yanımda isim yoksa oğlumla tvden biseyler izliyoruz yada ben tlfondan izliyorum bazen kek kurabiye yapıyoruz az önce 10 da yatırdım simdi ikiside uyudu sabaha kadar rahatım artık eşimde 12 de gelcek işten 
0 oy
(3,640 puan) tarafından
Becerikli hatun, ben ya kahve içerim ya da yemek yaparım uyurken o

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
2 cevap 214 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,800 puan) tarafından soruldu
0 oy