0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (934 puan) tarafından
2 yaşına giriyor telefonda görüp  süsle iyiki doğdun yap diyip duruyor ben de süsleme falan yapicam ama nasıl bisey olsun neler yapim bilemedim babası pasta alicak gelirken kimseyi çağırmicaz aramızda olsun istiyorum tavsiyelerinizi alırım 

5 Cevaplar

0 oy
(245 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Plastik şerit oluyor balon şişirip boşluklara geçiriyorsun sıra sıra balonlar güzel duruyor onu yapabilirsin. İyi ki doğdun yazıları var perdeye asılan bit ip üzerinde yazıyor ipi sağlı sollu perdeye iğneliyorsun güzel duruyor. Evinde sunumlukların varsa içine şeker falan koyup masaya bırakabilirsin şık durması için. Yılbaşında boynumuza sardığımız süslü atkılar vardı umarım doğru tarif etmişimdir onu alabilirsin prenses tacı alabilirsin veya evde kendin de yapabilirsin vaktin yoksa evde kürdanla kanepe tarzı yiyecekler hazırla onlarda güzel durur
(934 puan) tarafından
Var o suslemelerden balon kalmadı alırım bi taç alim dediğin gibi teşekkürler canim
-Reklam-
0 oy
(4,979 puan) tarafından
Sadece kendiniz kutlayacaksaniz bnce fazla bisiye gerek yok . Pasta bile yeter
(934 puan) tarafından
Yemek olarak sormuyorum canım süsleme olarak soruyorum balon alicam bissuru yere atarım ne bilim hayal edemedim ya da tavana sabitlerim ip sarkar onun gibi şeyler sordum
(4,979 puan) tarafından
Perdelere süsler asabilirsin. Tavandada güzel durur . Ben mesela youtubeden fikir alırım ordan video izlerim
0 oy
(14,574 puan) tarafından
Yanına kızın için Mısır patlatanilirsin ya da cupcake yaparsın 3.4 tane falan fırın çok yakar dersen tencerede de yapılıyor minik bir masa 
(934 puan) tarafından
Süsleme olarak ne diyorsun canim tavsiye ?
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Balon al bir sürü odaya doldur 10 20 neyse. Pastadan sonra da oynarsiniz iste :)
0 oy
(17,629 puan) tarafından
Bu kurabiyeye bayılır kesin

Beyaz ve siyah hamur yap şekerli

Beyazı yuvarlak yap bastır siyahlada göz ağız yap
(121,624 puan) tarafından
tebrikler yaraticilikda sinirlari zorluyoruz bumu yani
(17,629 puan) tarafından
Bu kurabiyeyi 13 temmuzda yapmıştım kötü anısı var

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 213 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 271 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 814 göst.
26 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde MiranAsaf (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,000 soru

11,999,953 cevap

36,182 kullanıcı

...