0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Bosanma aşamasında çalışan bayanlar var mı aranızda cekismeli ya da anlaşmalı olarak nasıl hayatınızı idam ettiriyorsunuz ?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bı tanidigim vardı öyle. Çocuklarına annesi bakardı. Evli olduğu evinde oturuyodu mahkeme sonuclanmadigi için. Eş tarafı çok zorluyodu. Geçici velayet annedeydi zaten . Baba iki haftada bir alması lazimken çocukları almiyodu. Çocuklarda özlüyodu. Aldığında da adam kendi annesine bırakıyormus büyük kız küçük kıza bakiyomis kimse ilgilenmiyor Muş ee nerde kaldı babalık? Benim arkadaş da eski eşine dava açtı pavyona gitmiş borç yapmış birsuru. düğünde takılan altınları kayınvalidesi almış vermemişler kanıtlar filan topladı aldattığına dair. Düğün video fotoğraflarından altınlari tespit ettirdi ama adam ve ailesi varlıklı. Adam kendi üzerine hiç bisey yapmadığı için ve maaş sigorta da olmadığı için arkadaşım haklarını alamıyor. Mahkeme verdi normalde. Ama alamıyor. Çocuklara verilen paranın adı ne oluyodu onu bile vermiyor. Bir kaç kez avukat toplu halde aldı ama eksik. Bizim arkadas da fırında çalışıyor annesi babası ona destek oluyor ama çok zor. Çocuklar baba soruyor baba yok. Depremin olduğu Zamanlar biz deprem bölgesinde değildik ama kız çok korktu evde tek kalamadı. E bunin hırsızı arsizi var tek başına kadın çok zor ama çalışıyor parasını kazanıyor ayakta kalıyor çocuklarına bakıyor. Ama bilirim ki çocuğu hastaydı 2 sene önce cebinde 5 kuruş para yok cocuga meyve almak için patrondan avans istemişti utana sıkıla. Normalde vermek yasak. Patron anlayışla karşıladı verdi. Hatta avans olarak değil hediye olarak.  200 lira ya çok bişey değil dersin. Zamanında kocası da pavyondaki kadinlwra 200 200 para takıyomus
(150 puan) tarafından
Büyük ah
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
 Henuz yeni bosanma asamasindayim avukat bugun hazirladi dilekceyi yarin vericez gidip oyle biktim ve bunaldim ki yemin ederim ugrasmamak icin butun mali onda biraktim ancak oyle anlasti cocuklarim bende evin esyasina dokunmadi lutuf etti ... 5 bin de aylik nafaka verecek .. soruya gelirsek bosandiktan sonra hayat zor olacak ama evliligimde yasadigim o yoksayilma ağır küfür hakaret psikolojik ve fiziksel siddetlerden kurtulucam .. Benim ailem arkamda annemin kendi evi var annem kardesimle kaliyor ben annemin evinde kalicam cocuklarimla cocuklarimin biri süt cocugu ona kiyamiyorum 1 bucuk yasina gircek biri 8 yasina gircek emme isi bitip tuvalet isi bitene kadar ailem destek verecek sonra annem cocuklarima bakacak Allah nasip kismet ederse bende ise giricem Allah gecim kolayligi versin . Kira sıkıntım olmayacagi icin biraz rahatim ne yalan soyleyim
(150 puan) tarafından
Siz anlaşmalı mi cekismeli mi bosanma
(617 puan) tarafından
Anlasmali
0 oy
(1,609 puan) tarafından
Ben varim dava acarken uzaklastirmada aldirdim ki zaten evi tutarken  hersey benim ustume idi. 2.5 yas oglum var ve hamileyim 2 haftaya dogum olacak.  Izin surem  basladi. Ama calismal iyi geliyor diye bir hafta daha calisacagim. Biraz kendi evimde biraz annemlerde kaliyorum. Annem ogluma bakiyor bekar kiz kardeslerim destek oluyor. Cekismeli actim  cunku esimin abisi avukat anlasmaliya ceviemeye calisacagiz soyad icin dogumun gerceklesmesini bekliyoruz. Daha sonra dava olacakmis saniirm. Surec nasil isleyecek bilmiyorum ama sanirim dogumdan sonra 1. Dava gorulup taraflar dinlecekmis. Velayet talep ettim. Maddi hicbirsey istemedim. 1 aydir cocugu bir defa gormeye geldi 2 saat kadar goturdu. Surec nasil isleyecek zamanla gorecegiz
(150 puan) tarafından
Allah kolaylık versin güzel doğumlarin olsun
(1,609 puan) tarafından
Tesekkkur ederim
0 oy
(942 puan) tarafından
Bende ayrılmak istiyorum ama ne ailem ne işim ne malım var eşim ve ailesi varlıklı ama üzerine hicbirsey yok.bir gün ayrılırsam diyerek hicbirseyi üzerine aldırmadı.bu çocuklar ne ayriyken mutlu ne evliyken nasıl insan bunlar ben anlamış değilim.ne ayrılıyor ne mutlu ediyor ne beraber olmak istiyor.hicbirseye yanaşmıyor.evdeyken git git diyor gidince gel gel bi yere bırakmam delinin elinde heder olduk.ailem bi nevi beni sattı varliklilar diye hiç ses etmiyorlar.ama çocuklarin mutluluğu kimin umurunda Allah buyuk
(150 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun adaletin tecelli edeceği günler uzak değil
(942 puan) tarafından
Allah'ın varlığına inancım olmasa buraya kadar gelmezdi evliliğimiz zaten ona inanıyor ona sığınıyor ondan medet umuyoruz yoksa hepsi bos

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 105 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde -srn- (12,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,579 soru

12,421,495 cevap

45,249 kullanıcı

Kategoriler

...