0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (3,243 puan) tarafından
Kızlar kuaföre gittim kesim yaptıracak tim sonra vazgeçtim dedimki boyatayim sonra kestireyim şimdi ben 6 yıldır evliyim 6 yıldır hiç kuaföre gitmedim ilk defa dün eşime dedim ki ben kuaföre gidecem kuaför dediki 5 bine saçını istedigin renk yaparım acıcısı bakımı kesimi  hepsi içinde 5 bin lira dedi sizce çok mu eşim çok diyor ben de sürekli kuaföre giden biri değilim bir kerede kendimi mutlu edeyim hep ailene destek oluyorsun her konuda dedim ama demedigi kalmadı yine sizce pahali mi 5 bin siz olsanız verir misiniz 

24 Cevaplar

+3 oy
(395 puan) tarafından
Bana fazla geldi dış çekim için gelin başı ve profesyonel makyaj için 4500 fiyat verdiler o bile çok geldi bana boyaya o kadar vermezdim daha uyguna illaki vardır gittiğin yer güzellik salonu mu oralarda daha da pahalı oluyor bildiğim kadarıyla 
(3,243 puan) tarafından
Yok canım kuaför anladım biraz uçuk gelmiş herkese fiyat
-Reklam-
+2 oy
(2,059 puan) tarafından
2 3 bin artik normal sayiliyor ama 5 bin cok bence de
(3,243 puan) tarafından
Evet canım herkes çok diyor
+1 oy
(2,723 puan) tarafından
Çokkk aşırı fazla 
(3,243 puan) tarafından
Ama canım ailesine gönderiyor her seferinde para bende bir kere yaptiracam bide yani saçımda çok renk var sarıya dönecek normal değil mi bakım yapacak kesim yapacak açıci iki üç kere vurmadı gerekecek bide kuaför iyi arkadaşım bugün yaptırdı mük oldu
(2,723 puan) tarafından
O zaman yaptır kendinş mutlu et o parayı her türlü bitiriosa eşin kendine harcaa ben de söz konusu kendim olunca paraya bakmam çğnlü her türlü zorluğu çekioz sadece boya fiyatı için fazla dedim
(3,243 puan) tarafından
İşte canım birde 40 yılda bir gidecem
+1 oy
(1,768 puan) tarafından
Günümüzde her şey pahalı ama bana fiyat yine de çok geldi
(3,243 puan) tarafından
İşte ya eşimde diyor ki baya fazla
0 oy
(10,976 puan) tarafından
normal fiyat günümüz için
(3,243 puan) tarafından
Dimi çokta aşırı gelmedi saçımda bir kaç renk var
(10,976 puan) tarafından
Pahalı ama maalesef normal. saç uzunluğu ve yoğunluğuna göre de değişiyor fiyat
(3,243 puan) tarafından
Evet canım arkadaşım bugün 8 bine yaptırdı bana 5 bin dedi
0 oy
(2,271 puan) tarafından
Ailesi yiyeceğine sen saçını yaptır mutlu ol. Bence yaptır. Her kadına saçını kestirip boyatmak iyi gelir
(3,243 puan) tarafından
Oda var tabi
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Çoookk iyi sadece açma ve dibe 4000 verdim 
(3,243 puan) tarafından
Öylemi herkes çok çok fazla.dedi kzi
0 oy
(3,214 puan) tarafından
Ailesine gönderiyordu 1 kere de senin için harcayabilir normal bence artık fiyat algımızi yitirdik 
(3,243 puan) tarafından
Dimi herkeste çok pahalı demiş ya kafamda karıştı
(3,214 puan) tarafından
Yaşadığın her neresi bilmiyorum canım bazı semtlerin fiyatları farklı oluyor. Ama 5 bin icinde kesimde var bakımda var gayet normal
0 oy
(8,357 puan) tarafından
2 liraya yaptırdı kardesim
(3,243 puan) tarafından
Doğrudur canım herkes çok pahli demis
0 oy
(6,144 puan) tarafından
Biraz fazla ama madem o kadar istiyorsun versin bir kere de yap o da.kurtulsun sende 

Hevesini alırsın en azından canim
(3,243 puan) tarafından
İşte oda diyor ki saç ocin çok fazla sonuçta akacak zmaanka.
0 oy
(8,873 puan) tarafından
Bilgi evleri artk ücretsiz boyuyormus kizlar sadece boyayi aliyormussunuz haberiniz ola
(4,321 puan) tarafından
Bilgi evi ne oluyo Esma her şehirde var mı
(3,243 puan) tarafından
Bilgi evi ne kız
0 oy
(996 puan) tarafından
Ne yaptiracaksin o önemli fiyatlandırma da ayrıca yaşadığın bölgedeki fiyatlarda öyle..ben kısa saç ombreyi Osmaniye de 4500 e yaptırdım 
(3,243 puan) tarafından
Canım bakım yapacak saça saçımda birden fazla renk var sarıya döndürecek saçımı açacak sonra boyayacak sonra kesecek hepsi içinde 5 bin dedi davutdede yeri
(2,871 puan) tarafından
Kız sen bursada mısın
0 oy
(537 puan) tarafından
Bence yaptirmalısin durumunuz varsa tabi, ailesine göndereceğine bi ayda kendi karisina yatırım yapabilir
(3,243 puan) tarafından
Bencede ya ama herkeste pahalı dedi aklım karıştı biraz
0 oy
(13,432 puan) tarafından
2 ay önce belime kadar olan saçlarımı 500 tl ye boyattım 5000 çok fazla ne renk yapıcaksın
(3,243 puan) tarafından
Kız 500 e nerde biyattin saçıma bakım yapacak açacak sonra boyayacak bide kesim yapacak sarıya döndürecek saçımda çok işlem var
(13,432 puan) tarafından
Bende açıcı yapılmadı sarıdan kumsala döndüm
0 oy
(31 puan) tarafından
1 ay önce ters ombre yaptırdım saç kesimiyle birlikte 2250 verdim memleket olarak farklı olabilir
(31 puan) tarafından
Dediğin gibiydi ben saçım da kızıl ve üstte siyah vardı uğraştı
(3,243 puan) tarafından
İşte canım buralarda emin ol bu ucuz kaliyor
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Ben şahsen vermem 5 bin lira 

Kendim kesim yapabiliyorum 

Boyayı alır boyatirim birine 
(3,243 puan) tarafından
İşte kendim boyadigim için saçımda çok fazla renk var bide saçım zor bir saç yani açması bile zor yeterince yiprattik bu yüzden kuaföre gitmek istiyorum yoksa bende bu zmaan akadar hep evde boyadim
(2,570 puan) tarafından
Hee
O zaman ayrı canim gitsen daha iyi olur
0 oy
(434 puan) tarafından
2 sene önce bende keratin bakım ile birlikte ombre 1.500 e yaptırmıştım saçımda baya uzundu belime kadardı, yani 2 sene öncesine göre 5000 de normal bence her kadın değişiklik istediğinde kesinlikle yaptırmalı çok iyi geliyor bide şöyle düşünmek lazım erkekler sürekli gidip traşa  o kadar gidip para veriyor birazda kadınlar versin :)
(3,243 puan) tarafından
İşte canım herkeste çok yazmış ama kırk yılda bir gidecem bide saçımı evde boyadigim için saçım berbat şuan
(434 puan) tarafından
Bide saçında renk karışımı varmış evde yaparsan dahada kötü olur yaptır bence boşver değişiklik için değer
(3,243 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Hem bakım hem boya hem kesim 5 bin liraysa çok iyi. 
(3,243 puan) tarafından
Hepsi içinde 5 bin dedi canım herkeste çok pahalı demiş ama kirk yılın başında yaptiracam ve kuaför gerçekten hakkını veriyor
0 oy
(1,683 puan) tarafından
Yazin 5500 e ombre yaptirdim. Bence normal
(3,243 puan) tarafından
Dimi herkes pahalı bulmuş ya
0 oy
(713 puan) tarafından
Bnce fazla cnm madem kestırme niyetin var önce kestir kısa saça daha az fiyat çekerler. Ombre tarzı bişey istiyosan istedgin gibi yapmıyolar ztn boşuna verme. Sarı tonları hiç istedgin gibi olmuyor. Bakım dediği birkaç bişey sürer saçına kesimde 350 tl ztn.
(3,243 puan) tarafından
Yok canım islemlerini ve çalışma tarzını gördüm sarı da istediğim rengi tutturuyor bugün arkadaşta gördüm bizzat bakimida baya yapıyor yani kuaför hakkını veriyor
(713 puan) tarafından
O zmn yaptır gitsin cnm :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,280 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 192 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
31 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 473 göst.

403,651 soru

12,093,502 cevap

36,388 kullanıcı

...