0 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (4,546 puan) tarafından
Kızlar kuaföre gittim kesim yaptıracak tim sonra vazgeçtim dedimki boyatayim sonra kestireyim şimdi ben 6 yıldır evliyim 6 yıldır hiç kuaföre gitmedim ilk defa dün eşime dedim ki ben kuaföre gidecem kuaför dediki 5 bine saçını istedigin renk yaparım acıcısı bakımı kesimi  hepsi içinde 5 bin lira dedi sizce çok mu eşim çok diyor ben de sürekli kuaföre giden biri değilim bir kerede kendimi mutlu edeyim hep ailene destek oluyorsun her konuda dedim ama demedigi kalmadı yine sizce pahali mi 5 bin siz olsanız verir misiniz 

24 Cevaplar

0 oy
(14,960 puan) tarafından
Bana 4000 dediler bakım yok kesime 300 vermiştim keratib falan da yapacaksa ideal 

Hoşgeldin bu arada Bayadır yoktun 
(4,546 puan) tarafından
Saolsin canım işte idealde eşime pahalı geldi ya
-Reklam-
0 oy
(259 puan) tarafından
Bn yazın 3500 yaptım çok iyi yaparlarsa olur bnce bu arada esin hep ailesine destek oluyormuş sende ilk defa kendin için bisey istiyormuş hakkındır yap biraz değerli olasın sen her türlü işi gücü çocuğa bk 5 bini çok görsün sana yemezsen yedirir dinleme yap 
(4,546 puan) tarafından
İşte canım yani bir altın bile almadılar bana kırk yılda bir bir şey istiyorum sonuçta kaç yıldır da kuaföre gitmiyorum
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Saçını açtırmak için sarıya dönmek için normal bir fiyat bu iyi bir kuaforse ve salon sahibi erkekse 5 bin normal fiyat .malesefki bayanlar saç işinden pek anlamiyor zaten bayanlar da çok tercih edilmediği için genelde mahalle arası kuaförü olrak kalıyorlar işlerini büyutemiyorlar .ben saçımi düz fön cekimi haricinde kesinlikle bir bayana emanet etmiuorum .ne zaman ettiysem berbat oldu saclarim ne boya ne kesim ne ombre beceremiyorlar tecrübeyle sabitledim yani. Ustanın erkek olduğu kaliteli ürünlerin kullanıldığı bir salonsa saçım için verdiğim paraya acımam sınırım yoktur .imkanın varsa sende ver gitsin boya işi şansa bırakılmaz .herkes düz boya zannediyor galiba düz koyu renge boyamak farklı komple açmak farklı yani .Eğer İzmir'de isen  karşıyaka mavi bahçe AVM de Davines kuaför var işlerini güzel yapıyorlar benim kuaförüm.pahali ama koltuğa oturup hiç birşeye karismiyorum ustaya bırakabiliyorum.tavsiye ederim
(4,546 puan) tarafından
İşte bende kuaförün işini bizzat gördüm ve evet kuaför erkek ve başarılı yani yanmış kopmuş saçı nerelerden döndürdü arkadasimin saçını yaptı önümde yani kadının saçı parladı ve renk müthiş oldu bu yüzden ona bırakmayı düşünüyorum bende bakım açıcı bide üstüne kesim 5 bin lira dedi ama gerçekten kuaför de kuaför yani
(1,234 puan) tarafından
Kaliteli kuaforse değer canım mahalle arası olsa ve bayan olsa bende vermem o kadar para
(4,546 puan) tarafından
Yok canım kaliteli ve arkadaşımın yanan saçını kurtardi yani
0 oy
tarafından
Konyada kaliteli ürünler kullanan mükemmel bir bayan kuaförü var ben en az 4000 verdim şimdiye kadar bana normal geldi

Kaliteli bir yerse
(4,546 puan) tarafından
Evet adamın bizzat isini gördüm ve kaliteli bir kuaför
tarafından
Hersey  para demek degil
Bir evde anne mutluysa herkes mutludur sozune katiliyorum
Yaptirmak istiyorsan yaptir
Birde nasil alistirirsan ole gidiyor
(4,546 puan) tarafından
Aynen ya yaptiracam kafama koydum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,433 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 239 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,928 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (3,507 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,135 soru

23,771,995 cevap

315,983 kullanıcı

...