0 oy
325 göst.
Moda kategorisinde (345 puan) tarafından

3 yasındakı kızım daha hala   sadece şuluktan şu içer bardaktan içemiyor uzerıne döküyor  acaba bu  alıstırma bardagından alsam böyle kendı içe içe alısır mı memnun kaldınız mı lütfen bılgı  çünkü artık böyle  bebek gıbı şuluktan şu ıcıp bardak kullanmaması bızı çok üzülüyo

image

26 Cevaplar

+1 oy
(8,635 puan) tarafından
400 lira çok gereksiz ver eline sürekli bardağı alışır 
(5,543 puan) tarafından
aynn dike saca alisiyor. ozellikle yaz donemi iyi oluo. islansada cabuk kuruyor hemen de hasta olmuyo az islanmada.
-Reklam-
0 oy
(929 puan) tarafından

Yani ben eli tuttu tutalı kendi eline verdim kaç üst değiştirdim koltuklarımı kaç kez cinnetle ve aynı zaman da sakinlikle   Hatırlamıyorum :D 

Döke döke alışacak ama 3 yaş bilemiyorum 

0 oy
(3,630 puan) tarafından
Suluğu kaldır ortadan, normal bardağa alışır 1döker 2 döker zamanla düzelir. Alıştırmalık alma bnce büyümüş
0 oy
(4,369 puan) tarafından
Bence bunlarla uğraşma döke döke öğrenecek zaten, keşke bugüne kadar deneseydiniz. Ben öğretmeye çalıştığım dönemde günde elli sefer üst değiştiriyordum evet sabır gerekiyor ama başka türlü de öğrenmiyorlar. He oğlum bardaktan herşeyi içebilmesine rağmen suluğunu da çok seviyor orası ayrı bir konu, onu da kullanıyor bazen.
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Döke döke öğrenir canım ben hep eline verdim döke saça alıştı şimdi 1.5 litrelik şişeyi kafasına dikerek içiyo
(7,160 puan) tarafından
Hahaha bizimki de.
0 oy
(694 puan) tarafından

Bende bardaktan içemiyorum desem ne dersin

Yaş 37 :)

Şaka bir yana tercih etmiyorum suluk daha pratik oluyor

(121,981 puan) tarafından
bende icemiyorum bardakla☺️
0 oy
(661 puan) tarafından
1 yaşından beri içer maşallah benim oğlum.su istediğinde onune köy arkanı dön uzaklas alıp içsin basarinca seviniyorlar zaten hevesleniyorlar 
0 oy
(19 puan) tarafından
Sürekli olarak bardakta su verin 5 döker 10 döker 11'de öğrenir Hepimiz öyle alıştırdık
0 oy
(187 puan) tarafından
Benim 2 çocuğum var 3 ve 1 yaşında hiç suluk almadım eczanede kucuck suluga 70 tl diyince bardakla iciririm dedim almadım 1 yaşında kizimada belediye vermişti suluk iciyodu ne güzel oğlum merak etti istedi emzigini koparmış kaldı öyle duruyo ikiside bardaktan iciyo kızımda aynı şekilde plastik bardaktan iciriyorum en iyisi saklayın istesede vermeyin içtiği zaman aferin falan diyin o zmn alışır bence oğlumda kendisi yemiyo 3 yaşında ben yediryorum bu akşam makarnayı kendi yemek istedi verdim sadece 1 Kaşık döktü öylece yed
0 oy
(628 puan) tarafından
400 lira çok pahalli benim kızıma da küçüklukten verdim döke döke alıştı içmeyi 1 senedir kendi içiyor 2 buçuk yaşında şuan da sürekli elinde bulundururdum kuucklukten beri alışacak zamanla 
0 oy
(185 puan) tarafından
Benim kızım da 3 yaşında.   1 yaşından beridir bardakta içiyor. İlk bardağa başladığında bir döktü iki döktü derken alıştı. Şuan bile ara sıra döküyor. Zamanla alışır. Geç kalmayın döke döke öğrenecektir
0 oy
(126 puan) tarafından
Çok pahalli eline bardak verince kırılır bir yerine batar diye korkuyosan pipetli bardaklar var plastik her yerde satılıyor onlardan al zamanla alışır 
0 oy
(634 puan) tarafından
İlgisini çekecek lisanslı güzel bardaklar alabilirsin sulugunda pipetini çıkarıp bozulduğunu şöyle belki ikna olur yaşı büyük anca kandırarak yaptırabilirsin inan o aliştirma bardağın yüzüne bakmaz farklı farklı bardaklar alıp dene 
0 oy
(5,479 puan) tarafından
Zamanla öğrenir bnm oğlum şuan 20 aylık tabi daha önce verdim bardakta kendi içiyor yetmiyor elini içine koyup oynuyor;)
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Benm kızımda biberon sulukta içerdi öyle böyle çay bardagina suyu az koyup eline vere vere alıştı 

Gerek yok böyle bardaklara evdeki bardağı yarım doldur öğrenir bir iki dökme sonrası kendisi kendini duzeltecek
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Yani yanlış anlama da 3 yaşında oğlum Kendi doldurup içiyor suyunu sen biraz geç kalmışsin sanki cnm 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Git a101 orda 12.5tlye pilastik bardak var al ver eline içsin bol bol alışır çok gereksiz bu bardak o kadar para verecen alacahin bu bardakgin ağzı çok kaba icemz alıştırma olsa bile 
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Siz cocuga firsat vermemissiniz oglum ek gidaya gecti ben beslemeyi biraktm kendi yedi kendi icti 

Siz firsat vermezseniz ustu kirlenecek diye icemez tabi ki birakin dokse kursa da kendi yapsn herseyi 
0 oy
(7,160 puan) tarafından
Kuzum hani  hafif kırılmaz beyaz kulplu bardaklar varya plastiğe yakın ama değil onda içir. Ben ilk onda verdim pipetliyi unuttu.. Şimdi sadece pipetliyi okulda sulukta  içiyor okuldayken 
0 oy
(2,242 puan) tarafından
Bardağa alıştırmak için 400 tl ye bardak alman baya baya saçma olur. Bardak konuşup alıştırmıyor, bunda içen cam da da içer. İlla plastik bardak istiyorsan a101 markete de geliyor çocuklar için 10-15 tl oluyor. Resimli vs. Ve öğrenmesine gelince de döke döke alışacak. İlk öğrettiğin gün bardağı tam doldurma yarıdan az doldur. İçtiğini zaman alkış yap, teşvik etmiş olursun. Öyle öyle alışır. Önemli olan bence az doldurman, az az ama gün içinde çok denemesi. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 170 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 801 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,614 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 213 göst.