0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,852 puan) tarafından

image

ayagimda böyle bişe çıktı küçük küçük su kabarcıkları nedir bu kasintidan oluyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,147 puan) tarafından
Ayakkabı vurmuş olabilir. Benim çıkmıştı ama etrafı iltihaplıydi. Patlattım ve 2 ayağıma dağıldı toplam 6 doktora gittim ise yaramadı ödem vs şişti hep ayağım. Kac kere acillik oldum. Benim ki iltihaplı mantardi  en son yurt dışına geldim burada 2 ayrı ilaç verdiler. 2. Si ise yaradı. Sakın patlatma. Anlatma nedenim dikkat et diye. 1 senem maf oldu çok geçmiş olsun 
(3,147 puan) tarafından
Benim ki direkt ağrı yaptı soyuldu sular parlıyordu her gün. Kanıyordu çok nadir kaşıntı oluyordu. Neler çektim bacım neler. Artık amcalar dayimlar arardı burada bu varmış iyi gelirmiş diye herkesin dilindeydi ben ağrıdan ağlamadan acillere gittiğimden ve şeklinden dolayı göze çarpardi hemen. Eczaneye danış Belki etkili kullanabilecegin kremi önerebilirler
(6,839 puan) tarafından
Bnmki seninki kadar ağır değil ama tabi rahatsız ediyor . Bakicam en kısa zamanda . Teşekkür ederim
(2,852 puan) tarafından
Bende emziriyorum
(6,839 puan) tarafından
Merhem kullanmak bisi değil.  Bazı rahatsızlıklar içten geldiği için antibiyotik yazıyormuş doktor.  Gidersem emzirdigimi soylicem.
Seninki fazla ilerlememis buarada
(2,852 puan) tarafından
Valla bilmiyorum doktora gider miyim diye ilerleme yok falza
-Reklam-
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Egzama başlangıcı maalesef
(2,852 puan) tarafından
Ne yapabilirim canım kasintidan ölüyorum
(1,612 puan) tarafından
Canım sarı kantoron yağı varya düzenli sür ama önce suyunu patlat sonra onu sür 2 gün sürünce zaten iyileştiriyor bende de vardı aynısı gece uykumdan uyandırıyordu birde travocort diye bir krem var oda iyi geliyor ikisini birde kullanabilirsin yağ ile kremi ayağına komple yayılmadan kullan dediklerimi çok lanet bişey biliyorum onun kaşıntısını

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
10 Kasım 2024 Aile kategorisinde mehal (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
2 cevap 31 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (829 puan) tarafından soruldu

406,543 soru