0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Jsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjss

9 Cevaplar

+1 oy
(4,981 puan) tarafından
Beni dinliyor yazmışsın daha 17 yaşında yapayalnız kalmış yavrum seni dinliyorsa elinden tutacak birini arıyordur sen o eli hiç bırakma belki rabbim cenneti sana o öksüz yetim kulu için tattıracak 
-Reklam-
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ben olsam karışmazdim bırak eşin nasıl biliyorsa öyle yapsın yaşı küçük değil bu saatten sonra kimsenin emrinin altına girmez başına iyi mi kötü mü ne geleceğini bilecek yaşta ha zaten eğer uyuşturucu kullanıyosa sana kinlenip zararda verebilir bence uzak dur 
tarafından
Öyle mi diyorsun canım bilemedim annemle babamda aynını diyor karışma hatta gelmiyorsa çağırma diye ama kalacak yeri yok kimse kabul etmiyo
(4,248 puan) tarafından
Yani bence de zorla başına bela alma hem eşinin yeğeni bırak sorumluluğu o alsin başına bisey geldiği zaman suç sana kalır kocaman kız olmuş laf dinlemiyosa ne yapabilirsin ki
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Babaannesinden kalmıyor mu 

Ve birde annesini yemi kaybetmiş biraz sabredin Sen yenge olarak yanında olmalısın 
tarafından
Babaanne yok canim oda vefat etmiş.  Evet evet bende yanında olmam gerektiğini düşündüğüm için uğraşıyorum ama nasıl ne yol izlemeliyim bilmiyorum annesine çok benzetiyorlar beni annem gibi görüyorum demişti
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Yazık küçük yaşta kötü alışkanlığı olmuş zorla götüremezsin seni dinliyorsa güzelce konuş tedavi olsun ziyan olmasın evde senin çocuklarında varsa onlarada kötü örnek ve tehlikeli bir durum bence ben evimde çocuklarımla beraber bağımlı birini istemezdim 
tarafından
Beni dinliyor Allaha şükür o konuda sorunum yok amcası kızıp bağırdığı zamanlar terslesiyorlar hep hastaneye gidelim dedim tamam dedi ama bilmiyorum yardımcı olsam mı olmasam mi . Bende öyle bağımlı birini istemiyorum açıkçası ama anne yok baba yok benimle de iyi kıyamıyorum bilmiyorum :(
(3,123 puan) tarafından
Seni dinliyorsa götür o zaman yazık anasız babasız kalmış sevap olur dünya hali kimin başına ne gelir belli olmaz belki bir kaç sene sonra yaşı gelince uygun bir nasip bulursa yuvasınıda yaparsın
0 oy
(799 puan) tarafından
Ergenlik cnm hele bu zamani ergenler.sabredin 20 yaşından sonra yatışçak.Hele anne olunca melek gibi olucak.Ysni geçici birşey sabredin ve kafaya takmayın.
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Gerçekten iki ucu sivri değnek derler ya öyle bir durum. 

17 yaş eskiden büyük bir yastıkta bence şu an 13 yaşa denk geliyor o yaşlarda çocuklar kurallara uymayı eziklik olarak görüyor kendi kardeşlerim de var yakın yastalar aradan bılıyorum. 

Çok zor bir durum gerçekten ama kazanmaya çalışsanız çok güzel olur bağırarak kızarak değil de huyuna giderek severek, anne babasını kaybetmiş sonuçta 29 yaşındayım hala anne babama ihtiyacım var küçücük bir çocuk o kimsesi kalmamış çok üzücü o yüzden biraz anlayışlı olun derim. Gece dışarı mı çıkmak istiyor beraber çıkın bir dondurma yiyip gelin gündüz gitmek mi istiyor gittiği yeri söylesin gitsin tutamazsınız zaten.

Allah yardımcınız olsun 
0 oy
(94 puan) tarafından
Oncelıkle pisikatriye götürün zaten orada madde kullanıp kullanmadığı ortaya cıkar6zor zamanlar geçiriyor sız yatdım etmeye çalışırken gururunu ıncıte bılırısnız tam ergenlık dönemi
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Elinden tut canim yasi daha 17 ergenlik çağında yanlış ona doğru geliyordur. Üstelik ne anne ne baba yok kendisini bir boşlukta hissediyordur.  Kesinlikle götür onun için iyi olucaktir.
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Valla amateme bile uyuşturucu sokuyorlar diyorlar ne kadar doğru bilemicem. Eğer uyuşturucu kullanıyorsa bırakması çok zor ama yinede kendi haline bırakmayın ilgilenin

İlgili bir soru bulunamadı

408,339 soru

12,267,643 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...