0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Neler yapıyorlar kızlar okulda neler yaptılar birde parayı ibana mı atıyorsunuz siz yoksa elden mi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben geçen sene 1 yıl dini kreşe gönderdim hem çokça etkinlik yapıyorlar hem kuranı kerim ve süreleri öğreniyorlar çok araştırıp verdim tabiki ama çok faydasını gördüm şuan yemek duası uyku duası ve kuranı kerimi biliyor çok şükür süreleri de baya öğrenmiş 3 aylık tatilde tekrar göndermeyi düşünüyorum şuan okula başladığı için gitmedi tekrar 
-Reklam-
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Biz ibana atıyoruz.Bir sürü etkinlik yapılıyor. 
tarafından
Yorum neden kaldırıldı ne knusuldu altta kizz
(7,947 puan) tarafından
Vallaha bi girdim yorum yok en son biri neden öyle diyorsunuz çok güzel şeyler öğrendi benim çocuğum memnundum dedi.Sonra birisi sanırım sana itafen Atatürk düşmanı mısın gibi bir şey dedi.
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Şuan cim harfini öğreniyolarmış parayı elden veriyoruz
0 oy
tarafından
Her kursun müfredati farkli olur bende calistim 4 6 yas kursta biz subhaneke salli barik rabbenalar fil kureys maun kevser nasr tebbet ihlas felak nas surelerini ogretiyoduk 32ki farzi tekerleme siir seklinde ogretiyoduk sofra duasi ve kisa dualari ogretiyoduk tuvalete girip cikarken okunacak dua gibi bi de 26 sayfalik bi siyer kitabimiz vardi peygamber efendimizin hayatini anlatiyodu onu da ezberletiyoduk bi de kuran ogreniyolardi kurana gecenlere kutlama yapardik hatim yapanlar bile olurdu masaallah onlara guvenilir bi yerse gonder derim ben 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 434 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 241 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.

408,339 soru

12,267,658 cevap