+1 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (343 puan) tarafından
Amcası trafik kazası gecirmis beyin ölümü gerçekleşmiş ama kalbi çalışıyormuş doktor on günde sürebilir ölmesi bir günde demis geri dönüşü olmaz demi kac güne kalbi durur Ki 

3 Cevaplar

0 oy
(945 puan) tarafından
Bizim bir tanidigimiz da öyle olmuştu 2 gün sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam hatta doktorlar dediler kalp nakli yapalım ihtiyacı olanlara diye ailesi izin vermedi 
(343 puan) tarafından
Çalıştığı için demi bilmiyorum bunlara öyle birsey demişler mi
(945 puan) tarafından
Evet canım çalıştığı iicn beyin ölümü gerçekleşti böyle bişey o zaman ilk defa duymuştum ben direk kalp duruyor diye biliyordum ama doktorlar dedi ölecek beyni ölmüş kalbi çalışıyor nakil yapalım dedi izin vermediler
tarafından
Benim abimde 18 yaşında vefat etti organlarını bağışlamak istermisiniz diye sordular annem eziyet çekecek diyip izin vermemişti tabikide anlik düşünemedi acısıyla gecende bi mevzu olduda konuştuk o zaman 14 yaşındaydım simdi 32 keşke izin verseydik abimin belki bircok cani olurdu görürdük konuşurduk ❣️
(3,375 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin cok gencmis:( benim ikizimde 19 yaşında kaza yaptı 2017 de bugün kaza yıldönümü. Yaşıt kuzenim vefat etti ikizim yatalak kaldı:(
tarafından
Allah rahmet eylesin hala yasiyomu ikizin bayada olmuş genç ölüm çok başka ama takdiri ilahi  :(
-Reklam-
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Şu an makine sayesinde kalbi atıyor aslında bir ölü. Beyin öldü mü geri dönüşü imkansız. Umarım organ bağışı yaparlar. Çok kişiye umut olur büyük sevap kazanırlar. Allah rahmet eylesin 
(343 puan) tarafından
İnşallah yaparlar ben eşime bir soyliyim bakim yapacaklarmi
0 oy
(7,655 puan) tarafından
O belli olmaz . Keşke organ bağışı yapsalar . Çaresiz bekleyen birsuru insan var . 
(343 puan) tarafından
İnşallah yaparlar

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 410 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 446 göst.
22 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 40 göst.

409,038 soru

12,294,127 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler

...