+3 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (647 puan) tarafından

Belkide şimdi hiçbiri yoklar ama gülüşleri daim olcak kalbimizde. Bu aralar daha bı düşünür oldum bebeğime bakıyorum ve ağlıyorum onlar ne durumda oldukları için oysa dünya  küçük melekelere cehennem olmamaliydi .  Çok etkilendim izlerken size de azda olsa mutluluk katmak istiyorum lütfen izleyin güzel anneler 

14 Cevaplar

+2 oy
(558 puan) tarafından

Gazze diyince nefes almak zorlaşıyor :'(

(647 puan) tarafından
Kesinlikle. :(. Çok üzülüyorum cook
-Reklam-
+1 oy
(3,009 puan) tarafından

18 kişi bakmış ve bişi yazmamış:(

O kadar üzülüyorum ki gazzeli cocuklara..kendi cocugum gözümün önüne geliyor .. Allahım ne büyük dert ..ama bu zalim dunyadan kurtuldular.. inşallah cennetde cok  cok çok güzel hayatlari olucak
(647 puan) tarafından
Canım bende farkettim bakıp geçiyorlar. Bence bu konu görümce kaynana gelin arasındaki saçma sapan şeylerden çok daha önemli.
(768 puan) tarafından
Bazen kelimeler kifayesiz kalır...
(3,009 puan) tarafından
Evet gercekten ..dedikodu postu olsaydi  saniyesinde cevaplanmisti
+1 oy
(256 puan) tarafından
Rabbim itraili kahretsin yok etsin perişan etsin Allahümme amin 
(647 puan) tarafından
Amin aminnnn insallahh
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Video görünmüyor 
(647 puan) tarafından
Şimdi görünüyor mu
(1,281 puan) tarafından
Hayır ben göremiyorum canım
0 oy
(513 puan) tarafından
Oy oy canım ne desem şimdi Ama İcim ısındı cennet melekleri ya :(
(647 puan) tarafından
He valla ne günahlar. Bunların en güzel günlerini magfrttiler
(513 puan) tarafından
İnsan üzülüyor ya günah ya ne istiyorsunuz masumlardan
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Rabbim yüzlerini hep güldürsün  bu savaş bitsin olan masumlara oluyor :(
(647 puan) tarafından
Tabikide valla onlara oluyor. Amin inşallah
0 oy
(776 puan) tarafından
İçimi ısıtmadı . Yaktı .....
(647 puan) tarafından
Gulmeleri beni birazda mutlu etti eglenmeleri
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Rabbim yardımcılari olsun insan  üzülüyor  ama elden de birşey gelmiyor 
(647 puan) tarafından
Duadan başka ne gelir
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ne güzelsiniz ya gerçekten çocuklar ölmemeli artık çocuk dediğin koşup oynayacak savaş sesiyle uyanmasınlar artık İsrail de en kısa zamanda yerle bir olsun inşallah 
(647 puan) tarafından
Bir video izlemiştim bebek henüz çok küçük uyurken bomba patlıyor ve birden korkup uyanıyor onu hiç unutamıyorum
(1,916 puan) tarafından
Altındaki yorumlar beni daha çok üzmüştü ne ara bu kadar vicdansız oldu insanlar anlam veremiyorum onu bende gördüm
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Şu cocuklara kıyıp nasıl onları da yok etmeye kalkışıyorlar İslamiyet bu kadar mı korkutuyo gözlerini :( Rabbim kahhar ismi şerifi hürmetine İsrail i kahretsin yandaşlarini kahretsin bizde sözde muslumaniz ya hemen gidip destek çıkıyoruz :(
(647 puan) tarafından
Keşke Türkiye'de savaşa girse bütün müslüman ülke savaşı gelirse belki kazanırız işte İsrail'in arkasında Amerika olduğu için kimse sesini edemiyor
(6,714 puan) tarafından
Ben sanmıyorum birinin desteğe gireceğine
0 oy
(222 puan) tarafından
Rabbim İsrail'in binbir türlü belasını wersin İnseAllah 
(647 puan) tarafından
Amin insallahhhh
0 oy
(2,511 puan) tarafından

Rabb'im itraili kahru perişan eyle... Bu meleklerin yüzlerini soldurdunuz anaların ciğerini yaktınız bizim yüreğimizi yaktınız... Ama şu ayeti biliyoruz 

Hani bir zamanlar kâfirler ya seni tutuklayıp hapsetmek veya öldürmek ya da yurdundan zorla çıkarmak için bir takım tuzaklar kuruyorlardı. Onlar böyle tuzaklar hazırlayadursunlar, ama Allah da onların tuzaklarına karşılık verecektir. Çünkü Allah, tuzak kuranlara en güzel karşılığı verendir.

Bir nebzede olsa içimiz bu yüzden rahatlıyo bu dünya geçici bâki olan cennet ve cehennem.. Onlar ölmedi cennette gülüp koşuyolar asıl sizi neler bekliyor ah bilseler... 
(647 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bu güzel ayeti bize paylaştığın için evet onlar için yaşasın cehennem bir video izledim İran'ın füzesine karşı netanyahu iti nasıl koşuyordu korkudan öldükten sonra ne yapacak onu düşünüyoz insaallah inşallah öbür dünyada cenneti hak ettiğimizde Onun cayır cayır yanışını izleriz
(2,511 puan) tarafından
Âmin canım bundan hiç şüphem yok onlar için sonsuz cehennem olacak Rabbimin adaletine kurban olurum .. Onlar bunları zevkle izliyor ama görecekler âhirette bizde onları büyük zevkle görücez ne hâlde olduklarını
0 oy
(56 puan) tarafından
Allah İsrail'i kahretsin. Bu güzel gülüşlerini aldı ellerinden onlar masum meleklerdi ölümü haketmediler 
(647 puan) tarafından
Belkide şuan hiç biri yok ama gülüşleri hep aklımda kalacak
(56 puan) tarafından
Maalesef öyle:(
0 oy
(376 puan) tarafından
Rabbim İsrail'i ABD yi yerle bir etsin okadar masum insanların bebekler çocuklar kadınlar adamlar canlarına kıydılar bizim ulkemiz hiçbir şey yapmıyor etmiyor üzülüyorum hayla insanların canlarini alıyorlar  , yemin ederim dun değil ondan önceki gün hava bozmuştu yağmur yağdı yağacak bulutlar cikmisdi resmen bulutta çocuk şekli var kafası kolları bacakları hepsini gördüm valla uzanmiş bir şekilde duruyordu kesin Filistin çocuklarında biri diye tahmin ettim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 175766 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 483 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 113 göst.