0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kelimelere çok takıyorum çocuğumun öğrenmesini asla istemiyorum ama öğreniyor. Mesala ***** geri gibi kelimeler yanlış konuşmasını istemiyorum kelimeleri güzel doğru konuşsın istiyorum nerde öğrenmesin dediğim şey varsa öğreniypr. Çok kafama takıyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Maalesef buna engel olunmuyor sen evde söylemesen dışarıda oyun oynarken öğreniyorlar :( bizim ebeveyn olarak yapacağımız şey bunların kötü kelime olduğunu karşında ki insanın üzüldüğünü söyleyerek ona bu şekilde vicdan kazandırılarak söylememesini engellemeliyiz benim oğlanda çok küfür ediyor maalesef 

-Reklam-
0 oy
(4,157 puan) tarafından
Dışarıdan duyuyorlar maalesef. Ne kadar kötü olduğunu sürekli güzel dille anlatmak gerek. Benimki daha üç yaşında ama görüyorum bazen inatlaşıyormuş çocuklar o zaman da sabretmeliyiz biraz 
0 oy
(3,524 puan) tarafından
Canım tek bildiğim şey örnek veriyorum çocuk yanlış bir kelime veya hareket yaptı ona bunu yapma dememek gerekiyormuş kızmamak da gerekiyormuş hatta çünkü kızdığın zaman o yaptığı hareketi farkında olmadan yaptığı için sen söyleyince daha çok dikkatini çekiyor zamanla unutuyorlarmış

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 65 göst.
+1 oy
3 cevap 82 göst.
+1 oy
15 cevap 309 göst.
0 oy
6 cevap 346 göst.

412,411 soru

12,415,763 cevap

45,016 kullanıcı