0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar bahçelievler kadın doğuma gitmek istiyorum muayene için gidenler bilgi verebilirmi muayene ücreti falsn alıyolarmı ilgileniyolarmı acaba nasıl bi hastanedir

2 Cevaplar

0 oy
(3,071 puan) tarafından
Sgk lı isen ücret ödemiyorsun. Günel Barutu beğenmiştim ilgiliydi.
(22 puan) tarafından
Benim randevu aldığım doktor neslihandı sanırım sgklıyım cnm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Şuan bakırköy sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi tadilatta olduğu icin bahcelievler devlet hastanesinde hizmet veriyor. Bakırköy sadi konuk olarak randevu alip bahçelievlere gidebilirsin. Hem universite hastanesi hem ücretsiz 
(22 puan) tarafından
Banada tahminde bulunur dimi haftaya randevum var oraya canım. Doğum varmı acaba orda bide detaylı ultrason için yeşil alanmı açmaları gerekiyor neslihan diye bi doktora aldım randevu iyimidir acaba
(50 puan) tarafından
Bulunur mutlaka .Doğum yapiliyor tabiki bende orda yapmayı düşünüyorum. Detaylı ultrason için yeşil alan acarlar zaten ayni hastanede yaptırırsın. Üniversite hastanesi olduğu için her türlü işlem yapılıyor
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yardımcı oldun senin sayende sürekli gideceğim hastaneyi buldum içimi rahatlattın♥️ senin doğum ne zaman benim martta inşallah
(50 puan) tarafından
Ne demek canim❤️ benim doğum Şubat başında olacak insAllah  bi oğlum vardi simdi bi prenses bekliyorum. Kız erkek farketmez ama cinsiyetide hayırlısıyla gönlüne göre olur insAllah
(22 puan) tarafından
Amin allah razı olsun cnm benim de martta inşallah ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edcmnf (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Yekta.16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,800 cevap

39,044 kullanıcı

Kategoriler

...