0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğluma herşeyi aldık kardeşine de yeterli onada alıyoruz çeşit çeşit oyuncaklar  sayısız kıyafetler 

Ama parkta birinde bişey görsün ağlıyor 

İstiyor 

Tek tek saymadım akülü arabası herşeyi var ikişer tane yok istiyor ve vermeyinve ağlıyor daha çok bağırıyor yeni başladı bu huyu ama kendisi paylaşmayı sever herşeyini

Sizde durumlar nedir 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
İşte her şeyi aldığımız için başkasının kimi de alabileceğini sanıyorlar. Çok almamak lazım.
(130,390 puan) tarafından
nuray hocam senmisin
tarafından
Evet benum ne haber ?
(130,390 puan) tarafından
iyidir sen neden gittin
tarafından
Canım yarısını aileler eşimin ailesi aldı biz bı akülü araba kıyafet yatak aldik
-Reklam-
0 oy
(471 puan) tarafından
Aynısı bizimkide öyle normal bunlar daha kucukler
tarafından
Anladım canım sevindim innanki sadece benim bebeğimde var sanıyordum
0 oy
(7,547 puan) tarafından

Maesef doyumsuzlar. Eşimin amcasının kizida 5 yasinda ne görse istiyor. Geçen bakkaldan sakız calmis.  Benim oğlan öyle değildi mesela . Bakkal uzaktı evde ne varsa onunla idare ediyordu. Bide kaynanamlar oyuncak almaya kiziyorlardi çok bi oyuncağı yoktu

tarafından
Ya rabbbim çocuklara terbiye vermeyi hakkıyla nasıl etsin
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Herseyi olduğu için daha fazlasını istiyor ona az ama öz alın neyin ne olduğunu idrak etmeli 
tarafından
Ah canım yarısını hediye aldılar ki biz bı akülü araba aldık kiayfetler aldık başka bişey almadik
0 oy
tarafından
Bir nesneyi hedeflemeden elde etmek, çocuklarda doyumsuzluk hissi doğuruyor. Bu sebeple de her şey onların olabilirmiş gibi geliyor.
tarafından
Öyle valla ga
0 oy
(19,569 puan) tarafından
Dönem dönem olur o. Çocuk neticede. Ama önemli olan çocuğun başkasının eşyasını alamayacağını öğrenmesi. Bu da birden olmuyor. Zamanla oluyor. Oğlum da arkadaşın evinden devamlı eve oyuncak getirmek için ağlardı. Birkaç kere müsaade etmedim. Alıştı sonra 
tarafından
Benimkide almaz vermeyince canım da o anda görünce ağlıyor
(19,569 puan) tarafından
E aglayabilir. Çocukların aglamasi cok normaldir. Cok uzatirsa ağlamayı ortamdan uzaklastiririm kucaklayıp
tarafından
Bende öyle yapıyorum artık canım
0 oy
(5,352 puan) tarafından
2.5 yasinda benimde oglum ben o bizim degil evimize goturemeyiz diyorum birakiyor o zaman kendisine ait olmadigini soylesen bırakmaz mi canım 
tarafından
Bırakıyor ama üzülüyor canım
0 oy
(577 puan) tarafından
Cok verirsen arsız az verirsen hırsız olur demiş atalarımız herşey kararında güzel
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Bizdede aynı herşeyi var ama başkasını kimi kulkanmak istiyor vallahi 4 yaşında kizim
0 oy
(252 puan) tarafından
Oğlumda istiyor ama ağlama yok şimdiye kafar ağlamadı yani 3 yaşında parkta akülü araba süren cocuk olursa binmek istiyo yok çünkü hayır senin değil diyoruz tamam diyo surda oyuncam şuraya gidip geliyorum diyo çocuğun yanına gidiyo bende binebilir miyim diye soruyo annesine babasına eşimde yanında tabi izin verirse o şekilde biniyo hayır diyen olmadı hiç ama ağlamaz yinede herseyi alamadığımız için mi bilmiyorum ama oyuncak görse telefonda dışarıda bana bundan alır mısın babacığım diyo alirim diyoruz ama alamıyoruz malesef bazi cocuklar çok şanslı benimde küçükken hiç oyuncağım olmamıştı Rabbım acılarını göstermesin kaç yaşında oğlunuz merak ettim
(252 puan) tarafından
Yeğenim var mesela oraya gideriz oyuncaklariyla oynar eve götürmek ister hayır senin değil deriz hediye ederse bile almayız alismasin diye 1 2 kere aldı Bi akraba daha vermek istedi agliyo bırakmıyo diye aldirmadik çünkü her gittiği yerden oyuncak almaya başlamıştı o günden sonra sadece oynar eve gidiyoruz diyince bırakır almak istese bile almayız bida gelince oynarsın deriz
tarafından
3.5 yaşında ablası biz aldık yalan söyleyemem ama yarısını aileler aldı bu eşyaların oyuncakların
Bizim burda vermezler
(252 puan) tarafından
Rabbım size bağışlasın:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 409 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 325 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,610 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 562 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 744 göst.

408,640 soru

12,280,102 cevap

37,862 kullanıcı

Kategoriler

...