0 oy
637 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
Herkese Selam olsun ,bu konu belkide bazılarınıza komik gelecek,bazılarınız dalga geçecek benimle.Ama inanın ki beni çok mutsuz huzursuz ediyor.demek ben 1995 Aralık doğumluyum.Henüz 28 yaştayım.demin teyzemle konuşuyorum,bana dedi senin bu sene 30 yaşın olacak?ben de bir ağıza”hayır!,29 olacak”dedim.o da bana “ay sen gençmişsin ki ben sanıyordum 30 olacaksın”ona sordum ki yaşım 27,28,29 farzedelim,şunun şurasında 30 a ne kalmış ki?30 a geçince direk yaşlanıyor muyuz 3,2,1 seneye?o da dedi ki kötü algılama falan .ama ben kendim de bir garip oldum “otuz”sözünü duyunca.30 yaş genç olsa da çoğu kişi 20 lere genç diyor 30a orta yaş diyorlar maalesef ve ne yazık ki bu sene 20 Li son yaşım olacak((((gençliğimin son doğum günü kutlaması (((.ne yazık ki 20 leri doya doya yaşamadım…kim ki 20 li yaşlarda onun keyfini sürsün (

33 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ben kendimi 40-50 gibi hisediyorum 17 yaşımda hamile oldum dediler büyüsün çocuğun hayatını yaşarsın AA bı baktım oğlum 2 yaşına girmeden hop 2. Ye hamile kalmışım şuan birisi 4 birisi 2 yaşında tabiki pişman değilim çocuklarım için ama onlar olunca su gibi akıp gitti zaman eşimle 3 ay sevgililik yaşadım ailevi sorunlardan dolayı 3. Ayima girmeden evlendik ;( ve hemen hamile oldum ve bu yüzden bir kere bile yanlız bir yere gidemedik evliligimden ne bir tat alabildim ne yeni evlilik mutluluğu yaşadım ne de anne olduğumu anladım buradan benden küçük olanlara tavsiye çocuk olunca hiç bir şeye yetisemiyorsunuz evlenmeden önce hayatınızı yaşayın ;( keşke bende koca yok gibi hemen evlenmeseydim şuan 22 yım ama hayattan çok soğudum kendimi de çok bıraktım ;((((
(183 puan) tarafından
Ne güzel çocuklarla büyüyünce abla kardeş gibi olacaksınız daha yolun başındasın
(2,129 puan) tarafından
Orası öyle cnm ama çok zor gerçekten keşke hemen olmasaydı hayatı anlayamadim bu şekilde
(183 puan) tarafından
Evet anlıyorum ben de 21 ve 23 yaşlarımda anne oldum tükendim bir tek çocuklar beni tüketse bu kadar yıpranmazdım.kaynana kayınbaba,koca,kayın,elti,çocukları,benim çocuklarım hepsi ha bir de ben kendim kendimi yıprattım
-Reklam-
0 oy
(4,878 puan) tarafından
30 olunca  kendimi hiç 30 hissetmedim Allah Allah ben 30 mu oldum  dedim 25 te kaldim ben kendimi öyle hissediyorum artık 30 lu 40 li yaşlar genç sayılacak yaşlar ;)
(183 puan) tarafından
Keşke ben de sizin gibi düşünsem
0 oy
tarafından
28 yaşındayim ama görenler 21 falan sanıyor bazen yaşımı bir kaç yaş küçük söylediğimde AA hiç göstermiyorsun diyorlar bide 30 ramak kaldı desem kim bilir nasıl şaşırırlar yani aslında bu benie daha çok üzüyor sizinde dediğiniz gibi demekki büyük bir yaşlı insanlar konduramuyor şok oluyorar çoğu zaman.
(183 puan) tarafından
Bana 18 veren bile oluyor çocuklarımı yanımda görünce AA ben de yeğenleriniz sandım diyorlar ama şu rakamlar asabımı bozuyorlar
0 oy
(51,726 puan) tarafından
30 yokum ama 29 varim mi diyosun ☺️ 
(183 puan) tarafından
Hayır 29 yokum,28 varım
0 oy
(759 puan) tarafından
Bacım sizin piskolojinizmi normal değil anlamadım 30 yaş bana göre en genç yaslardan birisi yirmili yaşlarda zaten evlen bebek büyüt birşey anlamıyoruz ama otuz yaşında hem bebekler büyümüş kendini kurtarmış hem en genç yaslarindan birisini yaşıyorsun faln bende bir bayanın en rahat ettiği yaş gruplarından birtanesi çevremde 42 43 yaşlı ablalar var masallh boyları kadr cicuklari var görsen o yaşta asla demesin susleniyoar geziyorlar hayatlarını yaşıyorlar bende o yaşlara bı gelsemde rahat etsem die ip çekiyorum bebek derdi yok uyku derdi yok  faln kendi hayatlarına geçiş yapmışlar resmn
(1,502 puan) tarafından
Ayy bende aynı seyi söyluyorum. Allah saglik versin insallah o günleri görürsek. 40indan sonra millet geziyor tozuyor. Ben de o günleri iple bekliyorum. Cocuklar büyümüş kendi baslarina islerini halledebiliyorlar oh mis.
(759 puan) tarafından
Asya15 onların pilleri bitmiş bacım malesef şimdiden 50 60 ne olacak hiç bilmiyorum :⁠-⁠)
(759 puan) tarafından
Sevlev aynn canım Allah herkese sağlıklı güzel ömür versin
(1,502 puan) tarafından
Amin canım ♡
(183 puan) tarafından
Ceylin malesef ben de onlardanım,benşm de pilim bitmiş
0 oy
(1,502 puan) tarafından

image

Valla sana birşey diyeyim mi ne ara 30 oldum derken bi bakmıssın 31 32 33 diye gidiyor.. sayıların pek bi önemi kalmıyor. En iyisi mi bulunduğumuz anın tadını almaya bakalım. Olgunluk dönemi. Aslında cok da fena değil..

(183 puan) tarafından
Ben şuan 28’im.2 yıldan sonra olgun olacağım?)
0 oy
(21 puan) tarafından
33 yaşımdayım sağlığım yerinden oynamasaydı hiçbir sıkıntı yoktu hissettiğin yaşta kal herzamn 30 lu yaşlar güzel bakış açıların değişir daha da güzel olursun ama sağlığına çok çok dikkat et herşeyden önemlisi bu 
(183 puan) tarafından
Demek sağlık durumları değişiyor ?(((
0 oy
(1,550 puan) tarafından

27 yaşıma girdim ve yaşlanmak istemiyorum ciddi söylüyorum beni görenler 27 yaşımı duyunca ve iki çocuğum olduğunu duyunca inanamıyorlar. Hep bu yaşımda kalmak istiyorum bilmiyorum çok takımtılıyım şimdi de bu yaş sorununu takıyorum Allah Akıl versin ne diyim yaa herkes yaşlanıyor sonuçta ama işte shshs :D

(183 puan) tarafından
97 doğumlusun??bende şu takıntı ta 21 yaştan var(((
(1,550 puan) tarafından
Evet kuzu
0 oy
(5,463 puan) tarafından
Ben kücükken 30 lu yaslar cok buyuk geliyordu ben 31 yasindayim hala ayniyim kendimi yaşlı hissetmiyorum birde kiyafet insani cok farkli gosteriyor o zamanki yaslarin kıyafetleri onları yaslı gisteriyor tarla bahce isleri yipratiyordu ve kilo bence oldugundan yaşlı gösteriyor 
(183 puan) tarafından
Bence de siz haklısınız ama şu 30 bana çok korkunc geliyor
0 oy
tarafından

Gel sarılalım bende 30 Olacam 2 yıl sonra :D

(183 puan) tarafından
Komik olan ne bacım (((
tarafından
Kizz komik değil yaşlanıyoruz gek sarılalım dedim ')
(183 puan) tarafından
Tamam sarılalım,bizi bir tek 30 sendromu yaşayanlar anlar xD
0 oy
(4,387 puan) tarafından

33 yasindayim. Hala gencim. O zaman 40 olunca nolucak :) eskiden 30dan sonrasina evlilik acisindan yasli bakildigi icin oyle bi inanc kalabilir. Bence 30lu yaslar en guzel yaslar. Hem gencsin hemde aklini kullandigin en guzel donem.

(183 puan) tarafından
Keşke herkes sizin gibi düşünse de ama 35’ten sonra sanki insanda değişiklikler başlıyor ama o da bence kişiden kişiye değişir
(4,387 puan) tarafından
Degisiklik kendine bakmazsan her yasta olur. Benim cevremde 35 yas ustu insanlar var hicte oyle degil. Ayrica saglikli ve enerjiksen her yasta gencsin.
(183 puan) tarafından
İnşaAllah ben de boş vererim bir gün şu otuz sohbetini
0 oy
(13,744 puan) tarafından
Yaşlılık yaşla bagdaslastirilamaz bence ben 24 yaşında evlendim ve evlilik sorunlarım yüzünden bütün enerjim gitti şuan yaşım 30 ama anneannem kadar iş yapamam o enerjim isteğim yok
(183 puan) tarafından
Bence de evliliktik başlayınca gençlik biter 20 yaşta evlendim hayatın tadını bilemedim (((
(13,744 puan) tarafından
Sorunsuz bi evliligim olsaydı ben hayatı yaşayamadım diye düşünmezdim ama benim her şeyim bi sorunluydu milletin kaynanası k.pederi sorun çıkarırdı benim sorun esimdeydi hep 6 yıllık evliyim yeni oturuyor evliligim ama ben o eski ben değilim
(183 puan) tarafından
Al benden de o kadar .peki neden Sabrettin ona ?
(13,744 puan) tarafından
Cok sevdim ilk zamanlar gidemedim sanır biraz da düzenimi bozmak istemedim çünkü ev konusunda aşırı takıntım var annemle de hep tertisirdim kendi evin olunca sen öyle et gali derdi bana.
Düzelir diye umut ettim tabi bide küs de gitmişligim var. En son kızımın babama gidelim demesiyle son diyerek barıştım ama bendeki her şey bitti gibi önceden ağzının icine bakan ben simdi en ufak bi seyde sen bi sus diyorum tabi o eski kavgalarimiz kalmadi bana kusmesi kalmadi ama benden de ben kalmadi
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Ben de kendimi hep 28 dedim şu an 30 yaşındayım ama yaşlanmak değildi böyle bir akıl daha düşünce fikirlerde değişim falan oluyor bence bir olgunluk daha güzel bir şey bence
(183 puan) tarafından
Ben şu otuz sözcüğünden korkuyorum )birde artık 20 olmamamdan((,genç değilsin demelerinden

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 355 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 668 göst.
18 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.